2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

benimkide normal nevresim zaten tatlım,karyolası için değilde ondan öyle yazmıştım:))ölçüleri uygun olsun yeter..

ay inşallah bizimde ay sonu gelicek mobilyamız,ancak ağustos ortalarında hazır olur havalandırma,eşalarını yıkama yerleştirme falan ay çok heyecanlı:)))

bis eşyaları hallettik hurçladık bilemmm oh mis gibi koktu babamız görünce heycanlanmış sinirli sinirli konuşuodu bi sabah sonra gülmeye başladı kızını bayramlık cicisini görünce mutlu hissetmiş minicik bu be die gülüo baktım serseri kocam nasılda baba olmayı özlemiş

ooo maşallah canım sen bitirmişsin o işlri ben daha yapmadım,neyse herkes 1,2 günlük iş diyor..annemler gelince yapıcaz artık..

Bu da oğlumun oto koltuğu teyzeleri:)

Son düzenleme:
güzelmiş allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin bizim önceden vardı örtüsünü yıkadım onu kullanacam

kızlar cıcılerınız cok guzel maasalh
Rabbım saglıkla kulanmayı gıydırmeyıde nasıp etsın
ben bıberon emzık fılan alcam ama neyden kac tane alcam hangı marka olcak falan fılan hıc bılmıyorum sızler ne aldınız ne yaptınız yazabılırsenız cok makbule gececek

canım o bebeğin kemerini ayarlamak için kullanılıyor,sıkıp gevşetebiliyosun ordan

canım çok net bilmiyorum ama benim aldıklarım chicco nun ürünleri..bi kaç tane emzik ve biberon aldım..0 ay yazıyor üzerlerinde..hem kauçuk hemde slikon emzikler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…