aynen gozumle gormedigim her seyde problem cikiyo bebek sekerimde neler olcak tahmin bile edemiyorum su an hazirlaniyo yamuk yumuk bir sey gelcek kesin ama elimden baskada bir sey gelmiyo hayirlisigeçen hafta eminönüne gittim havuzlu han vs. hepsini gezdim ve listemi tamamladım. şimdilik ihtiyaçlarımızı tamamladık görünüyor. yalnız bebek süsü sipariş etmiştim, kristal görünümlü emzik, üzerinde mavi nazar boncuğu, mavi kurdele ve mavi kuş tüyü var lavantalı ve magnetli. neyse geldi ama uyuyzz oldum yaa nazar boncuğunu sticer olarak yapıştırmışlar o kadar basitleşmiş ki silikonlar taşmış falan, bir de ilave para ödeyerek yazı yazdırdım o yazının altına da kendi reklamlarını yapmışlar nasıl sinir oldum. şimdi tekrar gitmek zorundayım oralara yine yapıcaklar. öff gözümle görmediğim herşeyde problem çıkıyor. neyse onun dışında tamamız yalnızca oda takımımız ve arabamız kaldı büyük başlar.
aynen gozumle gormedigim her seyde problem cikiyo bebek sekerimde neler olcak tahmin bile edemiyorum su an hazirlaniyo yamuk yumuk bir sey gelcek kesin ama elimden baskada bir sey gelmiyo hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?