2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

pinkaya masallah bebişinin gardolabı tam olmus. güzel günlerde saglıcakla kullanın

hepinize çok teşekkür ederiz :)) sağlıkla gelsinde bebeğimiz başka bişey istemiyorum artık zaman geçmek bilmiyor herşeyini hazırlamaya başladıkça sabırsızlıkla bebeğimin buraya neşe katmasını istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun da sağ salim çıkalım

kızlar BRAUN THERMOSCAN IRT 3020 ATEŞ ÖLÇER alan var mı?
braunun baska modelleri de vra bunun fiyatı digerlerine göre daha uygun bunu mu alsam karar veremedim

ben BRAUN THERMOSCAN IRT 3020 ATEŞ ÖLÇER aldım canım.... pratik evde uygundu fiyatı diğer yerlere göre... kredi kartı tek çekim 58e aldık....
Teyzem de bunu kullandığı çin benim herhangi bir tereddütüm olmadı...
Aslında fakir yada clever falan da düşünüyordum, ama fiyat uygun bulunca bunu aldım...

bende oğlumun mevlütlük takımını aldım, kendime pijama, gecelik, iç çamaşırı ve çorap aldım hepsini yıkadım ütüleyince foto eklerim.

him çok güzel olmuş odanız canım sağlıkla gelsin minişin..pinkaya sende güle güğle kullan canım cicişleri çok şirinler...

handem oda süper olmuş maşallah.. allah sağlıkla doldursun içini ..
Pinkayam sizinde cicişler çok şirin güle güle giydirin

Bu arada şişli ykmde çocuk reyonunda indirim var... wenice'den iki tane t-şort aldım oğluma... 6,90 tl.. çok uygundu fiyat... çok güzel şort t-şort takımlar da vardı ama beden kalmamıştı... ben yazlık oldukları için 9-12 aylık aldım seneye bu zamanlar giyer kuzum... çok güzel kot bir kapri de vardı ama eltim aldırmadı.. bebek kilolu olur zayıf olur olmaz dedi... penyeler oluyor hertürlü ama kot riskli alma boşuna dedi.. aslında o da çok uygundu 10 tl.. Aklım kaldı...

kızlar ben daha bişiy almıcam diyodum zaten çok elbisesi vardı kızımın ama kısmetliymiş hala bişiyler geliyor anneannesi umreden bi takım getirmiş ,

eşimin waikiki bebek kıyafetlerini diken tekstilci arkadaşı hediyeler göndermiş 18 yaşına kadar sponsorumuzmuş kaydirigubbakcemile3

bunları altından taytla giydiricem inşllah ne tatlı olur dimi :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
çok güzel ayşecım.kısmetli bebekmiş maşşallah:ecrin_bebek:

arkadaslar hastane cantanizi hazirladiniz mi??benimki henuz hazir degil...daha bebisin kiyafetlerini yikayip utulemem lazim...sizler ne durumdasiniz???

arkadaslar hastane cantanizi hazirladiniz mi??benimki henuz hazir degil...daha bebisin kiyafetlerini yikayip utulemem lazim...sizler ne durumdasiniz???

bende daha yapmadım cmts 3 günlüğüne bodruma tatile gitçem ordan geldkten sonra da ağustos başında başlicam yıkamaya

bende henüz hazırlamadım ama en kısa zamaanda yapıcam hazırlıklar tamam olsunda
nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…