2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ben de çanta yaptım ama herşeyi koymadım
bebeğin hastane çıkışını
kendime de eşoftman takımı ve geceliğimi koydum diğerlerini annem gelsin hazırlarız
herkes annesini bekliyor :)))

kizlar bende su tasinan yatagimi aldim dun gracodan aldik resmini eklerim bu gunden itibaren renk olarak bebek kiyafeti alimina basliyorum hep beyaz krem aldim artik renkliye geciyorum bu gun :)

kizlar bebisin kiyafetlerini yikadim utusu yapilacak ama almam gerekenler var daha ..temizlik urunleri eksik..sampuan pisik kremi ve bebe yaginda ne tavsiye edersiniz...biraz acele ediyorum cunku erken dogum ihtimali var hamileligimde hep yattim zaten..smdi 33+3 haftadyim hafif sancilarim oluor arada...

biz de park yatağımızı aldık
tekstil ürünlerimiz hazır
slingimizin ve yıkanabilir bebek bezimizin siparişini verdik bugün
sadece benim geceliğim kaldı alınacaklar listesinde
henüz beğenemedim bir türlü

kıyafetleri yıkadık ütüledik
hastane çıkışını bir poşete koydum bavulda kolay bulunsun diye
tembelliği bırakırsam resim ekleyeceğim :)

Tiny Love Uzaktan Kumandalı Prenses Dönence

WeeWell Dijital Nem ve Sıcaklık Ölçer

Bunlar da son aldığımız ciciler, bu arada piyasada 37,50 TL fiyatı olan Lansinoh göğüs kremini 24,90 TL'ye aldım, Bebekmarket.com'da Lansinoh göğüs pedi-göğüs kremi gibi ürünlerde indirim var şu an.

Son düzenleme:
gulbiraz ve ipekyol herşeyiniz çok güzel görünüyor güle güle kullanın

gülbiraz özellikle penye yelek çok hoşmuş

Şimdilik bu kadar.Babamız gelince aldığı ve alacağımız cicilerimizide ekleriz inşallahopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…