2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

valla kendin uğraşabilecksen yap ama şimdi hazırlarda çok pahallı değil..alır geçerim ben..elimden öyle işler hiç gelmez...
el becerisi olarak bir tek resim yapabilirim başka bişi yapamıyorumkaydirigubbakcemile3

bu arada ben yeni doğunca takmak için eldivenlerden şapkalardan ve önlüklerden
setinlerin içindekilerinni dışında extradan aldım
çünkü yetmiyomuş
bi arkadaşım dakka başı değişiyodu önlüğünü
yoksa ağzından tükürük çıkartıp kendi elbisesini ıslatıyordu :)))
bol bol penye medil aldım
kenarına oya yaptıklarımda oldu
büyüklerim en çok o mendillerin kullanışlı olacağını söyledi

kız pahalı olduğunda değil
ben severim böyle şeyler yapmayı
dikiş kursuna gittim becerim var ayrıca
bide benim yaptığım bişeyi bebeğimin kullanması hoşuma gider
ama dediğin gibi hazırlar var uğraşmamak lazım

ozaman yap tabi canım hem oyalanmak olur negüzel el işi hoşuna gidiyorsa yap yap giydir bebişine negüzel....:lepi:

Selam güzel hamişler ben siteye girdikçe sizler napıyorsunuz diye bakıyorum, eski günlerimi sayenizde hatırlamak güzel oluyor. Ben şahsen çok fazla kıyafet almadım birkaç tane iyi birşeyler aldım ama o kadar fazla hediye geldi ki.
Birde eger aklınızda dogum fotografçısı varsa ama terdüt ediyorsanız hiç teredüt etmeyin derim, yaptıgım en iyi şeydi,şimdi bakınca iyi fotografçı gelmiş diyorum çünkü o an ne eşiniz ne de ailenizden birisi o an fotograf çekmeyi akıl edemiyor.Bi de ben ilk haftalar yok kiloluyum (ki hala kiloluyum :) ) yok saçım kotu, makyajım yok diye kızımla çok fotograf çektirmedim çektirdiklerimin de çogunu begenmeyip sildim ama şu an o kadar pişmanım ki çünkü o kadar çabuk büyüyorlar ki o guzel anların beraber bi hatırası kalmıyor geriye. Cümlem biraz garip oldu toparlayamadım sorry...

doğum fotoğrafçısını ben de çok istiyorum küçük şehirdeyim inşllah bulurum

ayy ben de haftaya bişeyler almaya başlıycam biraz daha iyi olıyımda acayip heves var içimde:))

kızlar bunları diğer hamileliğimde örmüştüm
şapka o kadar kolay bi modelkiii çokta tatlı duruyor
erkeğede saç örgüsü yerine ponpon yapıp çiçek olan yerede surat yapılabiliyor

Son düzenleme:
evet canım ben ördüm turuncusu beyazı ve kırmızısı var cinsiyeti belli olsun oan göre de örcem bi tane hastanede giydircem inşallahh:hulya:

canım yapılışını anlatsana bi

bu iki karenin birleşiminden oluşan patiğe benziyor aynı
ama öndeki parçayı nasıl yaptın iki ayrı renkten iki ters iki düz şeklindemi

Son düzenleme:
canım yapılışını anlatsana bi

bu iki karenin birleşiminden oluşan patiğe benziyor aynı
ama öndeki parçayı nasıl yaptın iki ayrı renkten iki ters iki düz şeklindemi

tabi anlatırım canım benim keşke yakınlarda olsakta herkese yapsam 1 günde yapılıor bu..
25 ilmekle başlıyorsun haroşa olarak 30 sıra örüyorsun 6 sıra kesiyorsun 4 sıra düz 4 sıra ters olacak şekilde 8 tane yapıyorsun burası uç kısmı oluyor ayrı renk ip bağladım bitirincede ucunu büzdürerek dikiyorsun hepsi bu çok basit şekilli olsa daha rahat anlaşılır

merhaba bende doğumumda düşünüyorum bide iyi birini bulmak mesele tabi herkez doğum fotoğrafçısı :) nasıl pahalı bir işmi ?

bende çok istiyorum ama eşim ne gerek diye başlayan ve bitmek bilmeyen caydırıcı sözlerine devam ediyor.... onlar daha orjinal daha güzel oluyor sen o kadar profosyenelce çekemiyorsun bi anı yani sonuçta inşallah bende yapıcam

canım valla biraz anladım gibide resim yada şeması olsa daha rahat çıkartırdım

elinize sağlık hanımlar çok cici hepsi kıyafetlerini bukadar seviyoruz kendilerini kim bilir nasıl severiz:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…