2010 eylül annelerinin bebeklerinin cicilerinin resimleri...tavsiyeleriniz....

ayrıca 1 tane tulum, 1 badi, besik süsü ve 2 tane kilot aldım. onlar internette yok resimlerini cekmem gerek.

Son düzenleme:
canım o çantalı takımı bende görmüştüm bi sitede tam hatırlamıyorum çok beğenmiştim

biri bana nasıl resim yükleyeceğimi anlatabilir mi.fotolar hazır.

google a hızlıresim yükle yaz ilk çıkan siteye resmini yükle mesaj panoları boyutunu seç yükle en altta link var onu kopyala hızlı cevap yazın yanında sarı tuş var(grafik ekle) ona tıkla yapıştır kopyaladığın linki

butterflay canım o ördekli derece banyo içinmi...çok şeker şeyler.bornozunada bayıldım:lepi:

biri bana nasıl resim yükleyeceğimi anlatabilir mi.fotolar hazır.

goggle dab hızlı resim yaz o siteye gir..oradan gözat deyip resmini yükle.boyut kısmındadada forumlar için olanı seç daha sonra yükle de...
en altta çıkan doğrudan link adresini kopyala.daha sonra burada mesaj yazdığın yerdeki üstte manzara resmi gibi küçük kutucuğa tıkla(grafik ekle ismi).açılan adres çubuğunu temizle .sonra kopyaladığın adresi buraya mausunla sağ tuş yapıp yapıştır de .bukadar....
resmin burada gözükecek .

sağolun kızlar anladım şimdi ama site sürekli hata veriyor.yarın tekrar deneyeceğim.

aşağıda mesaj yazdığımız yerde gelişmiş cevap yazıyor ona tıkla ataç işareti var onu seç ordan da resim yükliyebilirsin

çok güzel hepsi ben daha birşey almadım kızımla hafta sonunu bekliyoruz kızım kendisi seçmek istiyormuş kardeşinin cicilerini pek fazla birşey almayacağım daha cinsiyeti belli olmadı çünkükaydirigubbakcemile5

tskler kızlar. bugün odası için duvar stickerı aldım. koyunlar var citten atlıyorlar :))

nasıl o duvar stickırı canım..nerden aldın??ben daha cinsiyet belli olmadığı işin bişi bakmıyorum...çünkü kızsa çiçekler patayalar erkekse tren uçak top resimli bişiler olacağı için bakmaktan vazgeçtim şimdilik...
ama senin aldığın ikisinede uyar.kaçlira bişi o aldığın canım..bide yapıştırması falan kolaymı

benim de bebişlerimin cinsiyeti belli oldu. bri kız, diğerii erkek.. bazen şöyle bir dolaşıyoruz da alınacak ne kadar çok şey var ....biz de henüz hiçbirşey almadık...ben de bebek odasına tamamen duvar kağıdı düşünyordum ama duvar stickeri de güzel olur...ayy cok iş var coook....

allah böyle iş versin hep ne güzel hem kıza göre hem erkeğe göre ciciler alacaksın

senin ilk hamileliyin miydi? ben de çok isterdim ikizlerim olsun.ne güzel bi kerede 2 tane.biri kız biri erkek çok güzel canım senin adına çok sevindim.

aaaaaaaaaaaaaaa resim yüklemeyi denedim başardım
bozacım senin dediğin gibi yaptım yuppiiiiiiiiiilülülülülülüalkisalkisalkis

kızlar merhaba, hamileliğin en zevkli tarafı da bu oda ve minicik kıyafet telaşı, içinde insan yavrusunun olacağını düşündükçe müthiş mutlu oluyor.elişi yeteneği olanlara bayılıyorum ne güzel insanın kendi yavrusuna bir şeyler örmesi...

geçen gün bebiş için alışveriş yapıyım dedim ama hiç kışlık bişey bulamadım şimdiden kışlıkları kaldırıp tamamen yazlıkları koymuşlar. öylece kalakaldım, yavaş yavaş hergördüğüm mağzadan alırım diyordum ama bu gidişle zor. heralde mecidiyeköyden ya da toplu bebek eşyaları satan yerlerden bulabilcez. valla heryer minicik şortlarla dolmuş :) bide hiç internetten bebek için alışveriş yaptınız mı göründüğü gibi oluyor mu çok merak ediyorum?

bugün arkadaşım kendi bebeğine öyle güzel kışlıklar almışki ucuz ucuz cinsiyetini öğrenseydik alacaklar çok ama göstermiyor ne yapalımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…