ayrıca 1 tane tulum, 1 badi, besik süsü ve 2 tane kilot aldım. onlar internette yok resimlerini cekmem gerek.
butterfly hepsi çok güzel canım. güle güle kullanın bebeğinde, sende:))a.s.
biri bana nasıl resim yükleyeceğimi anlatabilir mi.fotolar hazır.
biri bana nasıl resim yükleyeceğimi anlatabilir mi.fotolar hazır.
allah böyle iş versin hep ne güzel hem kıza göre hem erkeğe göre ciciler alacaksınbenim de bebişlerimin cinsiyeti belli oldu. bri kız, diğerii erkek.. bazen şöyle bir dolaşıyoruz da alınacak ne kadar çok şey var ....biz de henüz hiçbirşey almadık...ben de bebek odasına tamamen duvar kağıdı düşünyordum ama duvar stickeri de güzel olur...ayy cok iş var coook....
benim de bebişlerimin cinsiyeti belli oldu. bri kız, diğerii erkek.. bazen şöyle bir dolaşıyoruz da alınacak ne kadar çok şey var ....biz de henüz hiçbirşey almadık...ben de bebek odasına tamamen duvar kağıdı düşünyordum ama duvar stickeri de güzel olur...ayy cok iş var coook....
kızlar merhaba, hamileliğin en zevkli tarafı da bu oda ve minicik kıyafet telaşı, içinde insan yavrusunun olacağını düşündükçe müthiş mutlu oluyor.elişi yeteneği olanlara bayılıyorum ne güzel insanın kendi yavrusuna bir şeyler örmesi...
geçen gün bebiş için alışveriş yapıyım dedim ama hiç kışlık bişey bulamadım şimdiden kışlıkları kaldırıp tamamen yazlıkları koymuşlar. öylece kalakaldım, yavaş yavaş hergördüğüm mağzadan alırım diyordum ama bu gidişle zor. heralde mecidiyeköyden ya da toplu bebek eşyaları satan yerlerden bulabilcez. valla heryer minicik şortlarla dolmuş :) bide hiç internetten bebek için alışveriş yaptınız mı göründüğü gibi oluyor mu çok merak ediyorum?[/QU
geçen bende gördüm cinsiyeti belli olunca montunu kaliteli kıyafetler ayakkabı gibi şeyleri indirimden yakalar alarım diyordum ama uzun kollu hiç bişi kalmamış şimdiden ... outlere bakmak lazım bizim alışveriş yapıcağımız zamanda hep sezon olacak indirim pek olmaz bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?