2010 eylül annelerinin beslenme ve kilo takibi..

11 kiloyla doğuma gittim 6 kilosu gitti kaldı " 5 "
onuda bol sıvı tüketerek atıcam inşallah zaten çoğu ödem bunların göbeğimde feci şekilde duruyo dikişler iyileşsin mekik çekicez artık

11 kiloyla doğuma gittim 6 kilosu gitti kaldı " 5 "
onuda bol sıvı tüketerek atıcam inşallah zaten çoğu ödem bunların göbeğimde feci şekilde duruyo dikişler iyileşsin mekik çekicez artık

ayşecim iyi olduğuna sevindim Allah analı babalı büyütsün inş.epidural sezeryan oldun dimi anlatırmısın biraz bende epidural olucam 19 gün kaldı benim bu arada 17 kilo aldım eyvah eyvah:1:

13 kilo aldım şu ana kadar ve doktorumda normal olusğunu söylüyor kendimi kocaman hissediyor olsamda:))

ben 70 i geçtim ölede bi şiştim ki 37 +2 günlük hamileyim 48 le kalmıştım of anam of eyvahedigeldismile

34 hafta 4 günlük hamileyim 13 kilo aldim bu son haftalarda cok hizli kilo alyiorum ödem cok az oldu genelikle sol yanima yatiyorum bazen zorlansamda genede vazgecmyiorum sol yanima yatmadan- elimden geldigi kadar yürüyüyüse cikiyorum sizde elinizden geldigi kadar yürüyüse cikin

kızlar bugun kontrolum vardı tartıldım kılom 66.... 50 ile hamiş kalmıltım.. ya cok almışımmm...vede kansızım hala yukseltemedık su kanı..

7 kilo almıştım ama hastanede son ölçümden bu yana 700 gr vermişim
gerçi hemşire sıcaklara denk gelmiş kilo vermen kötü anlama gelmez dedi

gunaydın herkese doğum anında veya hemen dogum sorası doğum fotoğrafları cektırmek ısteyen anne adayları ılgılılenırsenız doğum fotoğrafları cekıyorum

Back
X