2010 Eylül Annelerinin Doktor ve Hastane seçimleri

cikolatacım zaten bende o yüzden sordum heralde özel sağlık sigortan var diye.....
özel sigortan varsa ve doumu kapıyorsa tabi ki devlete gitmen saçma, beim özel sigortam doğumu kapsamadığı için ben muayenemi ve doğumumu özel bir hastanede yapacağım, ama tahlillerim i devlette yaptıracağım....
Bu arada ben de çalışıyorum ama şanslıyım ki benim izin alma şansım var...

bunu söylediğin iyi oldu, bundan sonra testleri ben de devlet hastanesinde yaptıracağım, madem kabul ediyorlarmış.
bedava bir hak dururken üzerine para vermek benim zoruma gitti açıkçası.
doktordan memnunum şimdilik, bilgili ve ilgili, dinamik bir doktor ferda hanım.
bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, sağlıklı bir hamilelik dilerima.s.

pembehere

nedemek canım yani sana söylemedilermi kabul ederiz diye ben ilk gittiğimde söyledim testlerimi dışarda yaptıracağım diye

bende özel bursa jimer hastahanesine gidiyorum..gülin okan doktorum.çok çok memnunum çok cimcime cana yakın bir bayan...esprili hareketli pozitif enerjisini herzaman bana ve bebeğimede yansıtıyor ..sağolsun çok ilgili ve bilgili..bursanın ünlü dpktprlarından birisi hastahaneninde başhekimi zaten...doktorumdan çok çok memnunum..hastahane zaten süper lüks..kuaföründen yogasına kadar bütün hizmetler veiliyor....sadece kadın doğum hastahanesi zaten.
muayene ücreti 100lira..15 günde birkez kontrole çağırıyor ayda birkez ücret alıyor...
testlerime 230 gibi bir rakam ödedik..hamilelik chak-up oldum..kan idrar ne varsa yapıldı.....
doğumu sgk üzerinden yardımcı olacakmış ama ücret ne bilemiyorum onlarıda yazarım...

bende eskişehir ogü tıp fakültesine gidiyorum.
burada takibimi tahlillerimi yaptırıyorum hiç bir ücret ödemeden.
ayrıca ssk anlaşmalı özel bir hastaneye (onvak hastanesi) sabahattin Akyıl'a gidiyorum.
22 tl ücret veriyorum muyene oluyorum...

ama nasip olursa doğumumu tıp fakültesinde yapmayı düşünüyorum.
çünkü benim için yeni doğan ünitesi çok önemli ablamda orada yaptığından çok memnun kalmıştı hemde evimin karşısı..
onvakta yeni doğan ünitesi varmı pek bilmiyorum.
daha erken şimdiki düşüncelerim bunlar...
bakalım ileride ne olur...

12 yıl Eskişehir'de yaşadım 6 aydır Konya dayım. Sebahattin Bey'i tanırım bende iyi doktordur. Ben de Konya da Ali Acar'a gidiyordum ama yoğunluktan memnun kalmadım. Bir de bana amniyosentez diye tutturdu. Şimdi Hikmet Karabacak'a gidiyorum. O daha ilgili

bende 30.09 2009 da asya mı aldım kucagıma. çok güzel günler sizi bekliyo ve hamilelik dönemi kadar harika bi dönem olamaz ilk başlarda zor ama daha sonra o zevk hiç bişey de yok bebeişlerinizi sağlık alın kucaklarınıza.
dr tavsiyesine gelince ben gebeliğim boyunca saece bir dr a gittim yeditepe ünv hastanesinde gazi yıldırım nekadar iyi bir doktor olduğunu size anlatamam onunla birlikde 9 ay geçirmek gerekir :))
çok ilgili çok pozitif çok güler yüzlü çok insacıl çok çok çok...

yeditepe üniversitesi hastanesi prof. Ateş Karateke' ye gidiyorum arkadaşlar. muayene ücreti indirimli 104 tl. doğum 3500 tl. ama ben çok büyük bir akıllılık edip hamile kalmadan önce 600 tl ya alianz sağlık sigortası yaptırdım, yatarak ve doğumu kapsıyor. yani doğuma ücret ödemicem :CüvCüv:

slm arkadaşlar ben aranıza yenı katıldm ben ist bahçelievler jfk hastanesne gidiyom aranzda bu hastaneye giden varmı dr m nadide korkut 13 haftalığm da hamileliğim

ben bakırköy çamlık hastanesi belma tarhana gidiyorum
çok memnunun uzun doktor arayışlarım sonunda verdiğim bi karardı
fakat yeni doğan yoğun bakım ünitesi yokmuş
ambulansla sevk ediliyomuşş
şu an yapım aşamasında dedi
senin doğuma kadar bitebilir dedi

ama ya bitmezse
yani çok önemlimi bu yoğun bakım ünitesi
eğer öyleyse doktorumu ve hastanemi değiştirmek zorunda kalıcam
buda beni üzücek

canım bence çok önemli. Allah korusun kötüyü düşün. bir aksilik olsa saniyeler önem kazanıyor. yeni doğmuş bebek nasıl ambulansa bindirilcek de vs. Allah korusun. büyük insan değil ki bu, yeni doğmuş bebek soğuk sıcak farkı bile çok kötü. bence doğumu o hastanede yapma. tam donanımlı bir hastanede yap, tevekkül bizden takdir Allahtan.

ay ay ay valla yazılarınız okuyunca doktor aradıgım günler geldi aklıma, bakırkoy acıbademle başadım ama doktorum çok birşey anlatmıyor diye tavsiye üzerine Yeşilkoy ınternationalda Ilknur Çitile gittim ama yok boyle bir doktor tum muayene boyunca ekrandaki herşeyi ama herşeyi anlatıyor, aklınızda bulunsun ben çok memnun kaldım.

Kızlar burada da paylaşayım derli toplu olsun..
Cuma günü Medikal Park Ayşegül Sofuoğlu'na gittim 10+3 dedi... Çok ilgili sıcakkanlı ve belli ki tcrübeli bir doktor...
Ama hastaneden hiç memnun kalmadım, çok kalabalık.. Devlet hastanesnden farkı yok...
1 Ay önce randevu lamama ve tam saatinde gitmeme rağmen doktor doğumda olduğu için 1 saat beklemek zorunda kaldım... Hadi bu neyse öngörülemeyen bir durum ama diğer doktorların(başka bölümler) HASTALARI DA ÇOK UZUN SÜRE BEKLıYORLARDI...
Ben şişli etfale gittiğimde bile bu kadar kalabalık yoktu..

Ctesi Or ahayim Meltem Özben'e gittim... 11+1 dedi... Meltem hanım da belli ki bilgili bir doktor, ilgili, uzun süre inceledik ultrasonda herşeyi gösterdi, çok hareketliydi bebişim uzun süre onn debelenmelerini izledik.... Biraz mesafeli ama lgili bir doktor... Hastaneyi de çok beğendim, sakin sesiz ve acaip temiz.. Heryer pırıl pırıl.... Tek aklımı kurcalayan nokta yenidoğan yoğun bakımı yok sanırım...

Galiba Meltem hanımla devam edeceğim... Ama ben perşembe ve cuma günleri çok yoğun oluyorum, 2li test için nasıl izin ayarlıycam bilmiyorum.... Şişli etfalde yaptırsam mltem hanım mırınkırın edermi acaba???

bende araştırmalarım ve 2 hastane değiştirmemden sonra Medical Park Göztepe Hastanesi Gökmen Bey'de karar kıldım. Şimdilik memnunum. Umarım doğum sonrasına kadar memnuniyetim devam eder opuyorumnanaktan

bende araştırmalarım ve 2 hastane değiştirmemden sonra Medical Park Göztepe Hastanesi Gökmen Bey'de karar kıldım. Şimdilik memnunum. Umarım doğum sonrasına kadar memnuniyetim devam eder opuyorumnanaktan

2.lı testımızı dru tavsıyesıyle gokmen beyde yaptırdık
ben ılgısını cok begedım canım
bılseydım once ona gıderdım
ama kendı drumdanda cok memnunum
medıcalpark serdar koc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…