2010 Eylül Annelerinin Doktor ve Hastane seçimleri

nisa hastanesini tavsiye etmiyorum ilk bebeğim orda doğdu ve orda vefat etti
şimdiki aklım olsaydı öyle basit bi hastaneyi tercih etmezdim
...................

Son düzenleme:
ben yenıbosna nısaya gıdıorum ama henuz dedgınız gıbı bı sorunla karsılasmadım randevum 9daysa tam 9da ırıorum tas catladı 910 gece ee buda cok normal yanı herkesn gorusu farklı tabı ama ben kendımı o hastanede cok rahat hıssedıorum ve bu yuzden orayı tercıh ettım..

Bende Muğla'da Özel Yücelen Hastanesi'nde Çiğdem Hanıma gidiyorum.Güzel ilgileniyor.Önemli olan insanın kendini rahat hissetmesi tabii.Ben memnunum Muğla'da oturan hamile annelere tavsiye edebilirm.

nisa hastenesi bende duydum bazı rahasızlıklarımda gittim gerçekten personel çok ilgisiz helede sskya geçti geçeli tamemen özelken çok iyidir. bide kızlr nisa hastanesinde pazarlık payı var standart fiyat uygulamıyolar haberiniz oldun.

Ben de özel gaziosmanpaşa hastahanesine gidiyorum , doktorum Kezban Narin Kıyak . çok memnunum doktorumdan, zaten birsürü tavsiye üzerine gitmeye başlamıştım ona, şimdide ben tavsiye ediyorum herkese. Muayenesi 52 TL, tabi ben emekli sandığına bağlıyım bu fiyat ona göre yani. Tahliller biraz pahalı, mesela en son 2li teste 104küsur verdik. Doğumu daha sormadım, ama 1.5 civarında diye duydum. Öğrendikçe paylaşırım a.s

bende hizmet hastanesi sait halil beye giidyorum ve çok memnunum ultrasonda herşeyi tek tek anlatıyor acele etmiyor malum şimdiki özel hastaneler ssk dan beter olduğundan ssk dan kısa sürüyor bazı hastanelerde muayeneler.

canım merhaba,
benım tanıdığım 1-2 kişi var Ali paşada doğum yapan ve bır yakın arkadaşımda amelıyat oldu..bı sorunundan dolayı
onlardan duyduğum kadarı ile hastaneden ve doktordan cok memnun ayrılmışlar....
benım tercıh etmeme sebebım normal doğuma sıcak bakan bır hastane olmaması...
senın için zaten sezaryandan başka bir secenek yok dedeiğin gibi...

özellıkle ilk doğumunda başına coook talihsiz bir durum gelmiş ki,
bu hastanede aslında en cok övülen doğum sonrası bebeğin bakımı idi ...
bebek hemşireleri çok iyi imiş....
dediğim gibi bence gıt bır dene ... içine sineer se devam edersin....

Bende bu arada Hizmet HST. randevu alamadım çalışıyorum h.sonu 4 .haftada doluymuş....
medıcal park - EmİNE ERGÜL den c.tesı gunune randevu aldımmm artık bebişimi görmek istiyorum...
bu doktoru ve hastaneyı tecrübe edınen varmı acaba?

hizmet hastanesi sait bey çok yoğun normalde en az 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar ama değer bence beklemeye sabrınız varsa eğer sekreteri ayfer hanım

evet deniz dediğin doğruymuş...
1000-1500 arası normal tabıkıı
kesşke bende yakın olsaydım orayı hiç terddütsüz tercıh ederdım.

Ben Hizmet Hastanesi'nde Meltem hanıma gidiyorum. Şu ana kadar memnunum. Hastanenin ferah bir atmosferi var. Doktorumuzdan da memnunuz. Aklıma takılan soruları kontrol öncesi not ediyorum. Hepsine cevap alıyorum kontrolde.
Muayene ücreti 52 milyon.
Doğum fiyatını henüz sormamıştım, burada okudum :)
Ama haftasonu kontolüm var, sorarım, son durumu aktarırım.

slm cnm hizmet hastanesini memorıal grubu aldığından dolayı fiyatlar tamamen değişicek bende oraya giidyorum çok memnundum ama duyunca çok üzüldüm çünkü memorıalda doğum fiyatları inceledim 6000 lira civarında bu fiyatın yarısını bile verecek gücüm yok benim n eyazıkki başka dr arayışındayım.hastaneyi aradım sordum henüz fiyatların değişmediğini ama yakın zaman da değişeceğini sölediler ne zman olur bilmiyorlar çalışmalar sürüyormuş.

canım ya ben ethicadan sennur zorerden randevu aldım çok tecrübeli bir doktor diye 130 tl muayenesi varmış gitmedim,hala vazgeçemedim kendi doktorumdan sonuçta bide 4.ayım bitti herşeyimi bu doktor biliyor yoğun bakım üntesi yapım aşamasındaymış yetişebilirmiş
hem kötüde düşünmek istemiyorum,doktorum erken doğum yada herhangi bir tehlike görürsek başka bi hastanede yaparıs seeryanını dedi sevkederim dedi yani

medical park emine ergüle gelince ben medical pak bahçelievlerin tüm doğum doktorlarında tecrübem var :) gittim ona bebekten önce memnun kalmadım
çok soğuktu,hoşuma gitmedi bide başak hanım var orda iyi güleryüzlü bi doktor fakat tecrübesiz ve genç,bide ayşe hanım varmış onada annem gitti oda ilgisizmiş
bi erkek doktor vardı ilk bebeğimde gitmiştim çok tecrübeli ve iyi bi doktorduu
çok iyi ilgilenmişti benimle bak onu tavsiye edebilirim...

Ben Anadolu Yakası'nda Delta Hospital Hakan GÜRBÜZ'e gidiyorum . Muayene ücreti ssk'lı için 50tl , ssk'sız için 60tl doğumuma daha çok olduğu için doğum fiyatını sormadım . Tahlilleri de değişiyor şu an sadece ikili test yaptırdım ve 40tl verdim . Bu ayın onunda üçlü testim var bakalım ne kadar tutacak . Bebeğimin sağlığı için isterse 1000tl olsun . Herkese güzel hamilelik ve hayırlı doğumlar . :CüvCüv:

etlik zübeyde hanım güzel. cogu tanıdıgım doğumunu orda yaptı. bend eorda yapacagım

hayırlı doğumlar herkese..

istanbul medicana bahçelievler düzgün bey için bilgi isyeten olursa özelden yazablir kendinin hastasıydım nacizhane tavsiye ederim. 7/24 ulşabaliceğiniz soğukkanlı çok ilaç tahlil vs kullandırtmayan gerektiği kadar gerekli ölçüde veren doğum tercihini anneye bırakan baskı yapmayan bi doktor. düşünen varsa bilgi veririm arkadaşlar

biz medical park bahçelievler de Suat Süphan Erşahin e gidiyoruz.
çok memnunuz. gayet abartısız yalın ve düzgün bir doktor.
tavsiye ederim.

isteyenler sitedeki kendisi ile ilgili forumdan da bilgi alabilirler.

selam arkadaşlar.....ben de istanbul halkalı da oturuyorum fakat doktorum izmitte....kontrollere izmite gidip geliyorum....çünkü doğumumda orda olacak ...akademi nuri bey......izmitli yok sanırım burda ama yazmak istedim:)) belki birileri çıkar

ben ani bi kararla medical park bahçelievlerde dr.ayşe pınar yanmaza geçiş yaptım annem biras soğuk demişti ama bilmiyorum bugün gittim muayene oldum hamileyim diyedir belkide çok konnuşkan güleryüzlü ilgili bir doktor çok beğendim hastanenin kaliteside ortada zaten kesinlikle oraya devam edicem karar verdim

Son düzenleme:
biz medical park bahçelievler de Suat Süphan Erşahin e gidiyoruz.
çok memnunuz. gayet abartısız yalın ve düzgün bir doktor.
tavsiye ederim.

isteyenler sitedeki kendisi ile ilgili forumdan da bilgi alabilirler.

evet katılıyorum, 10. haftada bana bebeğimin cinsiyetini söylemişti. tecrübeli olduğu aşikar.

Ben Gaziantep Hatem Hastanesini seçtim doğum ve kontroller için. Normal doğumda 200, sezaryende 220 tl fark ödeyeceğiz kurum farkı olarak. Emekli sandığı için böyle tabi, diğer kurumlar çok fark alıyor...
Doktorum da iyi birisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…