- Konu Sahibi denizbaris
-
Sıkmak ne kelime hayatım, burda birbirimize destek olmak paylaşmak için varız....
Sen çok uzakmışsın....
Bence kendine daha yakın bir doktor ve hastane bulsan daha iyi olur....
Ama tercih senin....
Fiyat konusunda cidden emin değilim... bu rakamları hastaneyle konuşarak almadım, normal dğu 1500 olduğunu sanırım gene buradan biyerden duymuşum... sezryanı da normalle karşılaştırıp tahminde bulundum....
Meltem hanım kartını verdi.. KArtın arkasına da cep telefonunu yazdı, ne zaman istersen arayabilirsin diye...
Daa önce gittiğim diğer 3 doktoor da verimşlerdi cep telefonlarını...
Bu SSK doktoru Yılmaz Bey mi?? Benim de eşimin bir akrabası ona doğum yaptı Or-ahayimde yaptırıyor doğumu... Sezeryan doğum oldu Hastaneye nekadar verdiler bilmiyorum doktora 1500 bıçak parası verdiler... Üstüne bide her ay 150 muayene ücreti eklenince astarı yüzünden pahalıya çıktı...
Yenibosnadaki nisa hastanesini bir denesene orayı da bana çok tavsiye etmişlerdi ben uzak olduğu için tercih etmedim....
ben yenıbosna nısaya gıdıorum ama henuz dedgınız gıbı bı sorunla karsılasmadım randevum 9daysa tam 9da ırıorum tas catladı 910 gece ee buda cok normal yanı herkesn gorusu farklı tabı ama ben kendımı o hastanede cok rahat hıssedıorum ve bu yuzden orayı tercıh ettım..
cnm cevabın için teşeküürler
fiyatların oldukça yüksek olduğunu duydum
ben zaten testlerimi gittiğim hastanede yaptırmıyorum devlet hastanesinde fln hallediyoruz
o yüzden testlerde sorun olmaz benim için
gelelim muayene ücretine
muayene ücretide 25 se iyiymiş ben normal bi hastaneye 22 tl veriyodum
ethicadada 25i hayli hayli veririm ama doktora göre değişiyomu ücretler ?
esra hanımı ve Ali paşa beyi duydum hastane önerileri kısmında çokca bahsediliyor
ama ben ethicanın arka tarafındaki yeni açılan yerdeki sennur zorer diye bi doktoru düşünüyorum tanıdıklarımız çok met ettiler internetten sennur zorer yazınca zaten resimleri deneyimleri çalıştığı yerler fln yazıyor
oldukça deneyimli geldi bana 20 yıllık uzmanmış
daha önce bakırköy doğum evinde ve acıbademde çalışmış
ben zaten diğer bebeğimi sezeryanle doğurduğum için farketmez zaten :))
her şekilde normal doğum şansım yok
doğum fiyatlarına gelince ilk bebeğimi doğduğu gün hastaneniğn yoğunluğu ve ilgisizliği yüüznden kaybettim..
o yüzden bu sefer çok seçiciyiz
parayı konu etmiyoruz çok zenginliğimizden değil ama bi şekilde halledicez
aynı şeyleri bi daha yaşamak istemiyorum
ilgili ve tam donanımlı bir hastane olsun istiyorum
Önlemini alıp taktiri allaha bırakıyoruz sağlıkla doğarlar inşallah
canım merhaba,
benım tanıdığım 1-2 kişi var Ali paşada doğum yapan ve bır yakın arkadaşımda amelıyat oldu..bı sorunundan dolayı
onlardan duyduğum kadarı ile hastaneden ve doktordan cok memnun ayrılmışlar....
benım tercıh etmeme sebebım normal doğuma sıcak bakan bır hastane olmaması...
senın için zaten sezaryandan başka bir secenek yok dedeiğin gibi...
özellıkle ilk doğumunda başına coook talihsiz bir durum gelmiş ki,
bu hastanede aslında en cok övülen doğum sonrası bebeğin bakımı idi ...
bebek hemşireleri çok iyi imiş....
dediğim gibi bence gıt bır dene ... içine sineer se devam edersin....
Bende bu arada Hizmet HST. randevu alamadım çalışıyorum h.sonu 4 .haftada doluymuş....
medıcal park - EmİNE ERGÜL den c.tesı gunune randevu aldımmm artık bebişimi görmek istiyorum...
bu doktoru ve hastaneyı tecrübe edınen varmı acaba?
evet deniz dediğin doğruymuş...
1000-1500 arası normal tabıkıı
kesşke bende yakın olsaydım orayı hiç terddütsüz tercıh ederdım.
Ben Hizmet Hastanesi'nde Meltem hanıma gidiyorum. Şu ana kadar memnunum. Hastanenin ferah bir atmosferi var. Doktorumuzdan da memnunuz. Aklıma takılan soruları kontrol öncesi not ediyorum. Hepsine cevap alıyorum kontrolde.
Muayene ücreti 52 milyon.
Doğum fiyatını henüz sormamıştım, burada okudum :)
Ama haftasonu kontolüm var, sorarım, son durumu aktarırım.
canım merhaba,
benım tanıdığım 1-2 kişi var Ali paşada doğum yapan ve bır yakın arkadaşımda amelıyat oldu..bı sorunundan dolayı
onlardan duyduğum kadarı ile hastaneden ve doktordan cok memnun ayrılmışlar....
benım tercıh etmeme sebebım normal doğuma sıcak bakan bır hastane olmaması...
senın için zaten sezaryandan başka bir secenek yok dedeiğin gibi...
özellıkle ilk doğumunda başına coook talihsiz bir durum gelmiş ki,
bu hastanede aslında en cok övülen doğum sonrası bebeğin bakımı idi ...
bebek hemşireleri çok iyi imiş....
dediğim gibi bence gıt bır dene ... içine sineer se devam edersin....
Bende bu arada Hizmet HST. randevu alamadım çalışıyorum h.sonu 4 .haftada doluymuş....
medıcal park - EmıNE ERGÜL den c.tesı gunune randevu aldımmm artık bebişimi görmek istiyorum...
bu doktoru ve hastaneyı tecrübe edınen varmı acaba?
Ankara'da hangi hastaneyi tavsiye edersiniz...Tabii yakınlığı da önemli..Ş.Urfa'da dursaydım mis gibi OSM'ye gitmek vardı; Ankara'da Yenimahalle'ye yakın hangi hastaneleri tavsiye edersiniz..[/QUOTE
Canım ben ilk 7 ay başka bir ildeydim.
Zekai tahir burakta arkadaşım doğum yaptı özel doktoru vardı o nedenle memnundu ama ben aynı şeyi söyleyemem. Orayada gittim 2 kez ama gittiğime pişman oldum.
Hacettepe ilk 3 ayda başvurursan kabul ediyor sonrasında kabul etmiyor. Tabii doktorun özel muayenesine bi ton para bayılırsan almam demezler herhalde.
8. aydan sonra kontrollerimi ankara hastanesinde yaptırdım. Doğumumda orada oldu çok memnundum. Ama sanırım uzak. Annemlere 5 dakikaydı.
biz medical park bahçelievler de Suat Süphan Erşahin e gidiyoruz.
çok memnunuz. gayet abartısız yalın ve düzgün bir doktor.
tavsiye ederim.
isteyenler sitedeki kendisi ile ilgili forumdan da bilgi alabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?