- Konu Sahibi denizbaris
-
*bende 30.09 2009 da asya mı aldım kucagıma. çok güzel günler sizi bekliyo ve hamilelik dönemi kadar harika bi dönem olamaz ilk başlarda zor ama daha sonra o zevk hiç bişey de yok bebeişlerinizi sağlık alın kucaklarınıza.
dr tavsiyesine gelince ben gebeliğim boyunca saece bir dr a gittim yeditepe ünv hastanesinde gazi yıldırım nekadar iyi bir doktor olduğunu size anlatamam onunla birlikde 9 ay geçirmek gerekir :))
çok ilgili çok pozitif çok güler yüzlü çok insacıl çok çok çok...
*
merhaba yeditepede muayene ve doğum ücretleri ne kadar acaba? bende hala tama kakar veremedim hastane ve doktoe konusunda
Kızlar burada da paylaşayım derli toplu olsun..
Cuma günü Medikal Park Ayşegül Sofuoğlu'na gittim 10+3 dedi... Çok ilgili sıcakkanlı ve belli ki tcrübeli bir doktor...
Ama hastaneden hiç memnun kalmadım, çok kalabalık.. Devlet hastanesnden farkı yok...
1 Ay önce randevu lamama ve tam saatinde gitmeme rağmen doktor doğumda olduğu için 1 saat beklemek zorunda kaldım... Hadi bu neyse öngörülemeyen bir durum ama diğer doktorların(başka bölümler) HASTALARI DA ÇOK UZUN SÜRE BEKLİYORLARDI...
Ben şişli etfale gittiğimde bile bu kadar kalabalık yoktu..
Ctesi Or ahayim Meltem Özben'e gittim... 11+1 dedi... Meltem hanım da belli ki bilgili bir doktor, ilgili, uzun süre inceledik ultrasonda herşeyi gösterdi, çok hareketliydi bebişim uzun süre onn debelenmelerini izledik.... Biraz mesafeli ama lgili bir doktor... Hastaneyi de çok beğendim, sakin sesiz ve acaip temiz.. Heryer pırıl pırıl.... Tek aklımı kurcalayan nokta yenidoğan yoğun bakımı yok sanırım...
Galiba Meltem hanımla devam edeceğim... Ama ben perşembe ve cuma günleri çok yoğun oluyorum, 2li test için nasıl izin ayarlıycam bilmiyorum.... Şişli etfalde yaptırsam mltem hanım mırınkırın edermi acaba???
DENİZ MERHABA,
balat hastanesinden memenun kalmışsın anladığım kadarıyla...
muyane ve doğum ücretlerini de bılıyorsan paylaşırmıısn?
bende hastane kararını veremedım ama SSK da Bı doktor buldum oBalat hastanesinde doğuma gırebiliyormuş. ancak muayenesi 150 TL her ay 150 Tl çok olacak gıbı ...tahlilleri de ssk da yaptırıyor...
en azından bı karşılaştırma şansım olsun dıye danışmak istedım.
Sıkmak ne kelime hayatım, burda birbirimize destek olmak paylaşmak için varız....
Sen çok uzakmışsın....
Bence kendine daha yakın bir doktor ve hastane bulsan daha iyi olur....
Ama tercih senin....
Fiyat konusunda cidden emin değilim... bu rakamları hastaneyle konuşarak almadım, normal dğu 1500 olduğunu sanırım gene buradan biyerden duymuşum... sezryanı da normalle karşılaştırıp tahminde bulundum....
Meltem hanım kartını verdi.. KArtın arkasına da cep telefonunu yazdı, ne zaman istersen arayabilirsin diye...
Daa önce gittiğim diğer 3 doktoor da verimşlerdi cep telefonlarını...
Bu SSK doktoru Yılmaz Bey mi?? Benim de eşimin bir akrabası ona doğum yaptı Or-ahayimde yaptırıyor doğumu... Sezeryan doğum oldu Hastaneye nekadar verdiler bilmiyorum doktora 1500 bıçak parası verdiler... Üstüne bide her ay 150 muayene ücreti eklenince astarı yüzünden pahalıya çıktı...
Yenibosnadaki nisa hastanesini bir denesene orayı da bana çok tavsiye etmişlerdi ben uzak olduğu için tercih etmedim....
Canım ben geçen hafta gitiiğimde sordum normal de sezeryan da 1500 TL...
istanbullu hanımlar incirli ethika hastanesi ve doğum doktorları konusunda ne düşünüyosunuz?
Canım ben Ethıcaya normal muayene için bebekten öncede gıdıyorum...
muayene 25 TL ssk lıya Esra hanıma ..Ali paşa var en ıyı doktoru denılıyor onunki 55 Tl ama ben nedense gıtmedım bi kere esra ya gıdınce ona gıdemedım.. herneyse ama
daha öncede Smaer -vajına kültürü falan yaptırmıştım tahliller cok pahalı gelmemişti...
en son 6.tane test verdı ve fıyatı 235 TL tutunca bıda o hastaneye gıtmedım...
bide doğum için ben sormadım ama bırılerınden duydum normal 2500 Tl imiş.SSK ya .(bu arada normal doğum yapan hiç duymadım ya neyse :))
Yanii genel olarak çok övülen bir hastane... herkes memnun ayrılmış...
sende gıt bı muayene ol dene istersen beğenmezsesn devam etmezsin..
Ben bu hafta Hizmet hastanesine gitmeyı düşünüyorum.... bakalım inş. ii olur..
bu hastane işi hakikaten zor işmiş.
canım muayeneye ben indirimli 104 ödüyorum. allianz sigortam var ordan indiriyorlar ama normal ücreti 180 diye biliyorum. normal doğum 4600-5000 arası dedi. bana sigortadan ücretsiz ama sizin için sordum bugün. bunun içinde normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün kalıyorsun. kapı süsü, kutlama pastası, refakatçi ve anne dışındaki iki kişilik daha yemek dahil. bebek içinde ilk tahlilleri, aşıları, muayenesi dahil. ki bu bebek için olan kısım normalde 850 tl ama bu ödediğiniz ücrete dahil olacak. skk anlaşmaları yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?