- Konu Sahibi denizbaris
-
tatlım doğum fiyatı net 2100 mü eminmisin yani muayene ücretleri zamlanıyor doğum fiyatlarıda artmazmı ?
hee bide sezeryan hakkında bilgin varmı oda 3000 varmıdır acaba bilmiyorumkismile
çikolaatam randevum 24 haziranda yani önümüzdeki perşembe sende gel tatlım karşılaşırız belki :)
bu arada evet 55 tl olmuş randevu almak için aradım o zaman öğrendim neyseki az kaldı doğuma yoksa 100 tl falan olacak :)))
canım çokk eminim çünkü daha c.tesi gittiğimde fiyat verme odasına girip birebir sordum. genel anestezi ile zorunlu sezaryan doğum fiyatı 2100 TL ssk ile. normal doğum daha azdır. benim ilki sezaryan olduğundan bu da zorunlu sezaryan olacak mecburen. sendemi sezaryan olacaksın ? zorunlu değilse fiyatı biraz daha artıyor dedi bana. birde ağrı pompası istersek onunda fiyatı ayrıymış onu sormadım. ztn ben bi kaç ay önce sorduğumda 2000 demişlerdi muayeneye zam gelince doğumuda 2100 tl yapmışlar
perşembeyse ben gelemem çalıştığım için. geçen hafta ordaydım, 3 hafta sonra gel dedi ama ben 4 hafta sonrasında gidebilcem, o hafta kızımın yaş günü olacak gidemem. yani senide 3 hafta sonra çağırırsa bi dahaki kontrolümüz aynı tarihe denk gelebilir. 17 temmuz c.tesi gidicem ben. sende muhtemelen 15 temmuzda gideceksin ama bi kaç gün sonra gidersin c.tesi buluşuruz olurmu :sm_cool:
hatta peş peşe alalım randevuyu
bende perşembe günü gidersem bidahaki kontrolüme 3 hafta sonra giderim artık aynen dediğin gibi denk geliyo saatleri denk getiririz iyi olur gerçi benim doktorum hafta sonu gelme yoğun oluyorum hafta içi gelki senle daha iyi ilgilenebileyim demişti ama artık bi defalığına öyle olsun :)
ben epidural hayatta yapamam, kalbim dayanmaz. düşününce bile içim her yerim acıyo eyvahedigeldismile
ağrı pompasınıda öneriyorlar, daha rahat oluyormuş, onun fiyatını sormayı atladım ben. iyi tabi ben acıbademe gidiyordum orda 10.000 TL doğum. ama ben 4.000 verecektim. dr um ayrıldığı için suat bey ile devam ediyorum.
ağrı pompasını bende bilmiyorum canım, orda fiyat veren bey söylemişti, bende bilmediğimden fiyatını sormadım, sonradan bi kaç yerde tavsiye edenleri okudum, ne olduğunu araştırcam. bende ilk defa erkek dr a gidiyorum nasılsa sezaryan olucam diye. suat bey gerçekten çok harika bir doktor. sen kime gidiyorsun
bende merak ettim şimdi araştırayım yada doktoruma sorayım benimki ayşe pıınar yanmaz çok hoş bir hanım iyi ilgileniyor bbenimle gerçi medical parkın bütün doktorları öylede en çok bunu sevdim ...
bende nasılsa sezeryan olcam suat beyemi gitsem diye düşündüm bi ara ama son ayda alttan muayene oluyor yinede...
cnm ona bakarsan benim ilkinde dr um kadındı ama sezaryana aldıklarında başımda 3 tanede erkek vardı, anestezi uzmanı vs. illaki birileri görüyor anlıcan. onlar işinin ehli olmuşlar günde kaç tane görüyor bıkmışlar artık sırnaşık şey
ayse.20 tatlım ben 17 temmuz saat 09:30 olarak aldım randevumu :hulya:
ben erken gidiyorum öğlene doğru kalabalık oluyo :)
beni 3 haftada bir çağırıyo seni niye ayda bir acaba? her dr farklı demekki
eğer 3 hafta sonra deseydi tam aynı güne denk geliyorduk neyse sağlık olsun illaki karşılaşırız sonaylarımız artık. birde aynı günde doğum yapıyomuşuz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?