- Konu Sahibi denizbaris
-
kızlarr adanalı olan varmıı??
merhabalar ben de aranıza eylül annesi olarak yenı katıldım. ben medical park göztepe banu çiftçiye gidiyorum. muayene ücreti 52 tl (ssk) doğum da 1000 ile 2000 arası değişiyormuş. isteğe bağlı sezeryan,normal,epidural hepsinin farklı ücreti..memnunum doktorumdan.ayrıntılı ultrasona girdim en son o da 75 tl idi (ssk) normal 125 miş.
selam kızlar sonunda doktoruma kesın karar verdım.
hızmet hastanesi sait halil..şiddetle tavsiye ederim..
muayene ssk ya 57 tl ama değer...
ben o hastanede doğurdum kızımı, memnun da kaldım çok. vereliniortak
ayrıca tetkikçiyim ben, o hastaneyi denetlemiştim ISO kapsamında. sengözlerimebaksanab
kullandıkları ameliyat aletlerine ve diper sarf malzemelerine kadar incelemiştim. Hepsi çok kaliteli, gereksiz lüksleri olmayan ama hiçbir masraftan da kaçınmadan kaliteli hizmet sunan bir hastane.
Yalnız eğer sezaryen olacak olursanız, ağrı pompası mevzusunu görüşün.
Bana yapmadıklarını sonradan öğrenmiştim.
Hasta talep etmeyince yapmıyorlarmış, çünkü o pompa rahim kasılmalarını yavaşlatıp, sütün gelmesini geciktiriyormuş.
O acıyı cayır cayır yaşamıştım, sıfır ağrı kesiciyle. Vallahi çok zordu, bugün bile aklımda.. :1no2:
Süt er-geç geliyor, yaptırın ağrı pompasını.
Herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler..opuyorumnanaktan
ben o hastanede doğurdum kızımı, memnun da kaldım çok. vereliniortak
ayrıca tetkikçiyim ben, o hastaneyi denetlemiştim ISO kapsamında. sengözlerimebaksanab
kullandıkları ameliyat aletlerine ve diper sarf malzemelerine kadar incelemiştim. Hepsi çok kaliteli, gereksiz lüksleri olmayan ama hiçbir masraftan da kaçınmadan kaliteli hizmet sunan bir hastane.
Yalnız eğer sezaryen olacak olursanız, ağrı pompası mevzusunu görüşün.
Bana yapmadıklarını sonradan öğrenmiştim.
Hasta talep etmeyince yapmıyorlarmış, çünkü o pompa rahim kasılmalarını yavaşlatıp, sütün gelmesini geciktiriyormuş.
O acıyı cayır cayır yaşamıştım, sıfır ağrı kesiciyle. Vallahi çok zordu, bugün bile aklımda.. :1no2:
Süt er-geç geliyor, yaptırın ağrı pompasını.
Herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler..opuyorumnanaktan
bende medical park bahçelievlere gidiyorum en son 1 hafta önce 45 tl ödedim
sürekli değişiyor fiyatlar ya
bende medical park bahçelievlere gidiyorum en son 1 hafta önce 45 tl ödedim
sürekli değişiyor fiyatlar ya
merhabalar ben de aranıza eylül annesi olarak yenı katıldım. ben medical park göztepe banu çiftçiye gidiyorum. muayene ücreti 52 tl (ssk) doğum da 1000 ile 2000 arası değişiyormuş. isteğe bağlı sezeryan,normal,epidural hepsinin farklı ücreti..memnunum doktorumdan.ayrıntılı ultrasona girdim en son o da 75 tl idi (ssk) normal 125 miş.
biz medical park bahçelievler de Suat Süphan Erşahin e gidiyoruz.
çok memnunuz. gayet abartısız yalın ve düzgün bir doktor.
tavsiye ederim.
isteyenler sitedeki kendisi ile ilgili forumdan da bilgi alabilirler.
kızlar ankarada doğuma hangi hastaneyi önerirsiniz ??
hangi dr a geliyosun cnm ben suat bey e gidiyorum çok memnunum. kontrolün ne zmn. belki karşılaşıruz kaydirigubbakcemile3
fiyatı 55 oldu. doğum 2100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?