2010 Eylül Annelerinin Doktor ve Hastane seçimleri

merhabalar ben de aranıza eylül annesi olarak yenı katıldım. ben medical park göztepe banu çiftçiye gidiyorum. muayene ücreti 52 tl (ssk) doğum da 1000 ile 2000 arası değişiyormuş. isteğe bağlı sezeryan,normal,epidural hepsinin farklı ücreti..memnunum doktorumdan.ayrıntılı ultrasona girdim en son o da 75 tl idi (ssk) normal 125 miş.

ben de bahçelievler medical park a gidiyordum ama muayene en son 32 tl idi. şubeden şubeye değiştiriyorlar mı?fisfisfis

bende medical park bahçelievlere gidiyorum en son 1 hafta önce 45 tl ödedim
sürekli değişiyor fiyatlar ya

benim tanıdıklarımdan ankarada en cok etlik zübeydeden memnun kalmışlar zaten annemde beni orda dogum yapmiş bende orda yapıcam

selam kızlar sonunda doktoruma kesın karar verdım.
hızmet hastanesi sait halil..şiddetle tavsiye ederim..
muayene ssk ya 57 tl ama değer...

selam kızlar sonunda doktoruma kesın karar verdım.
hızmet hastanesi sait halil..şiddetle tavsiye ederim..
muayene ssk ya 57 tl ama değer...

ben o hastanede doğurdum kızımı, memnun da kaldım çok. vereliniortak

ayrıca tetkikçiyim ben, o hastaneyi denetlemiştim ISO kapsamında. sengözlerimebaksanab
kullandıkları ameliyat aletlerine ve diper sarf malzemelerine kadar incelemiştim. Hepsi çok kaliteli, gereksiz lüksleri olmayan ama hiçbir masraftan da kaçınmadan kaliteli hizmet sunan bir hastane.

Yalnız eğer sezaryen olacak olursanız, ağrı pompası mevzusunu görüşün.
Bana yapmadıklarını sonradan öğrenmiştim.
Hasta talep etmeyince yapmıyorlarmış, çünkü o pompa rahim kasılmalarını yavaşlatıp, sütün gelmesini geciktiriyormuş.
O acıyı cayır cayır yaşamıştım, sıfır ağrı kesiciyle. Vallahi çok zordu, bugün bile aklımda.. :1no2:
Süt er-geç geliyor, yaptırın ağrı pompasını.

Herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler..opuyorumnanaktan

doğum ücretlerini de paylaşırsanız çok sevinirim.

malesef doktorumu yine değiştirmek zorundayım.
6 aydan sonra insanın hiç hoşuna gitmiyor ama napalım :sm_confused:

şu anda haldır haldır doktor araştırıyoruz. beylikdüzünde oturuyorum bu taraflarda ya da çok uzak olmacak şekilde bir hastane ve doktor bulamam gerek.

herkese iyi doğumlar sağlıklı bebişler

teşekkur ederım verdiğiniz bilgiler için içimi rahatlattınız. ..şu an için hastaneden ve doktordan cok memnunum inş. bi değişiklik olmazda bende yawrumu orda doğurabilirim...

ben medical park b.evlere gidiyorum detaylı ultarason ve şeker yüklemeyi bu hafta yaptırdım 252 tl ödedim ikisinide ssk karşılamıyor dediler CADIARZU

biz medical park bahçelievler de Suat Süphan Erşahin e gidiyoruz.
çok memnunuz. gayet abartısız yalın ve düzgün bir doktor.
tavsiye ederim.

isteyenler sitedeki kendisi ile ilgili forumdan da bilgi alabilirler.

bende suat bey in hastasıyım dediklerine aynen katılıyorum vereliniortak

hangi dr a geliyosun cnm ben suat bey e gidiyorum çok memnunum. kontrolün ne zmn. belki karşılaşıruz kaydirigubbakcemile3

çikolaatam randevum 24 haziranda yani önümüzdeki perşembe sende gel tatlım karşılaşırız belki :)

bu arada evet 55 tl olmuş randevu almak için aradım o zaman öğrendim neyseki az kaldı doğuma yoksa 100 tl falan olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…