2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

pemparecim canım ben resimi o dediğin yerden yükledim ama siteye nasıl koyacağım anlamadım koyamıyorum

teyzeleri benim miniğimde profilimde oradan bakabilirsiniz bize:))

kızlar hepinize masllahh baya bellı olduu artık göbüşlerimizz oy ne gzel hareketlerınıde hıssedıyoruzz hamılelık süper bişiy yaa:))

şirincim maşalah senin göbüşte büyüyümüş hepimizin bebişlerini allah korusun inşallah

pemparecim canım ben resimi o dediğin yerden yükledim ama siteye nasıl koyacağım anlamadım koyamıyorum

canım şimdi hizliresim. com a giriyosun ya, gözattan resmini seçip altındaki yükleye basıyosun. daha sonra bikaç saniye bekliyosun(yüklemesi için süre lazım) daha sonra resmin görüntüleniyor sitede göreceksin ve altta linkler çıkıyo, web siteleri, forumlar 1, forumlar 2, forumlar 3 ve resim adresi diye alt alta. işte o en altta çıkan resim adresine gelip, http:// ile başlayan alanı eylül annelerine ya da hangi topiğe resim koyacaksan mesaj yazdığımız alan varya, şuan benim yazı yazdığım yer oraya kopyalıyosun.

pembehera 17 haftada bukadar büyük göbiş maşallah sanada:)) bende benimkine büyük diyordum
boyun kaç senin canım

sncr baktım seninde resmine profilde çok güzel hepinizinde :))

nevin senin göbüşe de maşaallah, bebişe de
benim bel çukurum biraz fazla,göbeğim hep öne doğrudur sanırım ondan böyle biraz irice yoksa bunun bebekle, bebeğin iri veya küçük olmasıyla hiçbir ilgisi olamaz tıbben -ki ben zaten hep göbekliydim, iç karnımızın durumu da etkiliyormuş.-

canım resimleri yükledim ciciş bölümüne

ohbe sonunda küçük resimleri koymaktan kurtuldum

ilk gebelikte bu kadar yoktu ya kızım 6-7 aylıkken bu kadardı
ikincide cilt esnemiş durumda hemen dışarı çıkıyo işte :))

nagihan kaç haftalık ve ellerin şişmi :)) yoksa öyleymiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…