2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

eliznil ne zarifsin
bir an kendi göbeğimle karşılaştırdım da :'(

valla baktım sanada gayet şirin duruyorsun :) ayrıca ilk aylarda hızlı büyüyen göbekler son aylarda çok çok büyümüyor.. tanıdığımız vardı öyle ikiz sandık o kadar büyüdü ilk aylarda.sonra durdu büyüme..bebek yerini açmış önceden takıldı sonra içinde

,ayşe valla bende tombikleştim..50 kiloyla hamile kaldım..şuan tartı 59 gösteriyor. 9 kilo aldım şaka maka. baya zayıftım ... şu an çikolata ve dondurmadan uzak durmaya çalışıyorum..ve birde artık günde 1bucuk ekmek tüketmiyorum... hamilelkte yediğin tatlılar direk kilo oluyormuş...

canım normalde zayıf olduğun için 15-20 kiloda alsan sende çirkin durmaz
ben şimdiye kadar 3 kilo aldım ama kilo almaktan korkuyorum çünkü normalde zayıf sayılmazdım bide alırsam iyice beter olurum :)
50 kiloyla hamile kalmak var 65 kiloyla hamile kalmak var kaydirigubbakcemile3
amaaan neyse ya sonra bi topik daha açar kilo verince resim çekip koyarız
baaakkınnnn zayıfladım deriz

geçen gün gittim kendime s beden elbise aldım...hani doğurduktan sonra vericemya kiilolarımı...sonra o bütün kusurları gösteren elbiseyi giyicemya üstüme...tek ürün o kalmıştı yoksa büyük bedenini alırdım valla.o kadar güvenmiyorum kendime...

doğumdan sonrada inen göbeklerin topiğiini açarız

kızlar ya bnm gobegım cok fazla yok gorenler hamıle oldugun hıc bellı degıl dıolar pff sızınde ölemı benmı cok takıorum kafama

Aynı şeyi bende yapıyorum,doğurduktan sonra giyerim die kıyafet alıyorum kaç beden olacağımı biliyomuş gibi sanki kaydirigubbakcemile3
inen göbekler topiği :roflol:

kızlar ya bnm gobegım cok fazla yok gorenler hamıle oldugun hıc bellı degıl dıolar pff sızınde ölemı benmı cok takıorum kafama

canım nie takılıyosunki,bebişin içerde ve büyüyo ve sağlıklı karnın büyümesede olur
er yada geç belli olucak hamile olduğun hem daha güzel ya karnı büyük olanlar sonra çok zorlanıyor yolda yürümekte bile güçlük çekiyor
meselaa beennn mirmirmirmir
ilerleyen aylarda daha iyi anlıcaksın

saol aysecım galıba ben fazla takıntılıyım bu konusa rahatladım cnm saolasın

canım bende senin gibiydim inan göbeğim çıksın diye dua edioduum
herkes için geniş diodu ama benim aldığım kilolar göbeğe diil kalçaya gidiodu ve kilolu hafif göbekli şişkomsu bi kadın gibi durduğum için dinir oluyodum 18.haftadan sora öle bi
büyüdükii sorma 1 hafta bile acayip farkedio canım sabret ve gör
yerimseniben

cok saol cnm valla rahatladım ya zayıflarda daha cok bellı oluo dmekkı ben bırazcık sıskoyum da :roflol:

kızlar dün resim çekildik akşam olunca böyle kocaman oluyor göbüşüm tabi bunda hamile pantolonumun kalın bel kısmınında etkisi var bu arada 19+2 yiz burda oğlumla

canım kocamannnn karnın ne güsel akşam olunca benim de bölee oluyo artık ama hissedemiorum maalesef minik perimi hala ben

Hiç üzme tatlı canını sen bizi de geçersin hep öyle gördüm sonradan birden büyür oğluşun bir foto koysana kuzum..

ayşe ve lapa göbişleriniz çok güzel görünüyor :)
Allah sağlık sıhat versin bebişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…