2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

yok nevincim resimden öyle gözüküyor ellerim şiş değil bukadar kilomda yok bende şaşırdım resim çekilince eşime diyorum neden böyle kilolu çıktım diye oda şaşırdı telefondan çekildiğinden olurmu sence
bu 19 haftalık halimdi
şimdi 20+2 olduk

kızlar süpersiniz pembehera maşşallah yandan çekilmiş ondanmı bilmiyorum ama ikiz gibi sanki :)
nagihan sende çok tatlısın hamile jilen çok yaışmış
hepinize annelik çok yakışmış
bana yorum yapan olmamış ama

ilk gebelikte bu kadar yoktu ya kızım 6-7 aylıkken bu kadardı
ikincide cilt esnemiş durumda hemen dışarı çıkıyo işte :))

aynen ya benimde ikinci gebeliğim ve diğerine nazaran daha büyük
cilt esniyo hakkaten daha çabuk çıkıyo ve büyük oluyo

ay nagihancım acaba fotodanmı böyle kilolu çıkıyor benimde tatil fotolarımda kollarım kalın çıkmış kıl oldum ya(((((

sağol canım o jilenin başına neler geldi herkes bişey söyledi sinirden ağladım zaten hormonlar kötü bazısı niye aldın zamanı geçti öteki çok güzel yakışmış diyor bide bir beden büyük alayım dedim kilo alırım diye aldım eşimi dinlemedim bu büyük beden oladı gittim 3gün sonra eşimin sözüne geldim küçüğünü aldım geldim böyle işte

ay nagihancım acaba fotodanmı böyle kilolu çıkıyor benimde tatil fotolarımda kollarım kalın çıkmış kıl oldum ya(((((

evet canım ya bende sinir oldum koymayacaktım ama koydum resmi accayip çıkmışım yaa 100 kilo gibi anacım karşıdan çekinecem bundan sonra eşime dedim uzak al oda başımdan gitsin diye hemen çekti uğraşmadıgıcık şeymirmirmirmir

zamanı niye geçsinkiiii güzel olmuş iştee tam hamiş olmuşsun
sende kapalısın galiba dimi ?ben böle jile tarzı şeylerr pek giymiyorum
wakikiden hamile eteği aldım onun üstünee bir hamiş gömleği yada penyesi giyiyoorm
şimdi jile görünce hoşuma gitti güle güle giyyy
bende çok ağlıyorum yaaa

yok canım kapalı değilim ama eşim beğendi bunu aldım

bak kullanıcı purofilimde resimlerim var bakabilirsiniz albümde

pembehera nevin nagihan sağolun arkadaşlar hepimiz çok güzeliz..eliznil sende çok tatlısın

artiz kızımın artiz anası işte nolcek... 22 hafta olcaz nerdeyse az kaldı :[/QUOTE]

maşallah tütütütü.. kızına talibim anasına bak kızını al durumu aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…