2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

ayyyy süperrrr
göbişlere bakkkk ben genişledim yaaa karnım yok sanirım bu kadar bende bi şişirip koyiyimmm :)))
buarada hndcyln cımm senin erkek gibi duruyooo :))
allah gönlüne göre ve sağlıklı versin tabiii en önemlisi canımcımm

benim göbek yok belim kalınlaştı çok hafif çıktı evime gidince çeker eklerim ozamana kadar çıkar heralde göbeğim

benimde belim inceciktir normalde baya değişti
popom da geriye doğruu gidio :)))
popomda mı taşıyom çocuğu ne göbek yok popo maşşallah oluyooo

ayyy göbişlere bakınnnn...
ülkü ufuk senin daha belirgin maşallah..
ne güzel yuvarlacık olmuş..

handeciiiim lütfen o üzerindeki kıyafeti nereden aldığını bana söyle lütfeeeeeennnnn....
göbişinden çok onun güzelliği dikkat çekiyor :)

maşallah göbişlerinize maşallah bebilerinize...

karnımdaki şişlikten dolayı çok belirgin gözüküyor..asıl şekli 4. aydan sonra oluşmaya başlıyormuş..

bu topic çok güzel olmuş..adım adım bebişlerimizin büyüdüklerini takip edebilicegiz

kızlar daha öncede dedim sabahları karnım dümdüm oluyor bu resim tam 11 haftalıkken çekildi
neredeyse gece çektim bide karnımıda iyice şişirdim
çok istiyorum belli olsun ama olmadı henüz sanki göbekliymişim gibi duruyor kendi kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorum

ayy bi çıksa tamamen yaaa....
benimde aynı senin gibi canım... resim çektiğimde bende ekleyeyim.. becerebilirsem :kedi:

aa kız daha bişey belli değil,dediğin doğru çok yemek yemişsinde şişkinlik olmuş gibi.
Sende avantajlı olanlardansın aslında gereksiz yere kilo almıyorsun.Sanırım son aylarda da sadece karnına top koyulmuş gibi olacak kaydirigubbakcemile2 ne güzel kendini sumocular gibi hissetmezsin :))

LıL@'cım handenin tişörtü lcw'den sanırım.hamile koleksiyonuna bir göz atın.oldukça uygun.bu arada hepiniz çok tatlısınız.maşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

evt cnm almıcam galiba sanırım
erkek bebekler böyle oluormuş sanırım :)
bi komşumun9 aylık halini gördüm top yutmuş gibi
aman kiloya gerek yok zaten çatlamayalım demi

LİL@'cım handenin tişörtü lcw'den sanırım.hamile koleksiyonuna bir göz atın.oldukça uygun.bu arada hepiniz çok tatlısınız.maşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım bencede lcw den çünkü aynısının başka bir rengini gördüm ben lcwde

ayy göbeklere bak inanmıyorum yaaa süperrrr...........
maşşallahhh kızlar sizee çok şekersiniz......
burada haftalarınızı yazsaydınız keşke...ilerledikçe hangi hafta olduğu belli olurdu...

aysecim senin göbüş bayağı belli olmuş maşallh size

adaşım saolasın :)

ben diğerinde sezeryn oldum ya onddan bi göbek vardı zaten
ama şimdi sertleşti şekillendi bebek olduğu belli yani göbek değil :))

maşallah hanımlar inşalah 9 aylık halinizide görürüz benimki 14 haftalık şimdilik belli değil zaten biraz göbeğim var belkide ondandır ilk hamileliğimde bende sanki top yutmuş gibiydm arkamdan bakıldığında hiç hamile gibi değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…