2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

hndcyln evet canım çok değil normal gidiyorum bende...ama sanırım benim heryerim kilo alıcak kızlar valla basende arkadan ilerliyor yani:)))göbekte yanlara doğru....sakkura arkadaşımızın dediği gibi şimdi çıksın diye sonrada insin diye tepinicez galiba:))

öyle değil canım böyle karnın yanlarına doğru yuvarlak yada yaygın bi görüntü olursa kız
karnın artasına doğru uzayan sivri bi görüntü olursa oğlan derler

benim kalça basen yayılıyor vallaha...kız kesin:)hihoyyyt

ya insanın nersi kılo almaya müsayitse orası kilo alıyor ..benim arkadaş paso kalçayı büyüttü oğlu oldu..hatta hala eritemiyor bir kalça yayla gibi..ama başka heryeri incecikkkk...
bi arkadaşımda 50 kiloyla hamile kaldı sadece ve sadece göbek vardı top gibi ama kızı oldu....
yani bünye meselesi..ben pek inanmıyorum ona...

aynen mopsy e katılıyorum benim de tanıdıklarım var erkek erkek dediler kız oldu anneme bile her gören erkek olur kesin demişler ben olmuşum bünye meselesi haftasonu görürüz inşallah aslında cumartesi de gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor pazartesi falan giderim herhalde :))

selam kızlar biz bugün tam 12 haftalık olduk sata göre tabi
sabah resim çektim
işte göbüşüm

öyle değil canım böyle karnın yanlarına doğru yuvarlak yada yaygın bi görüntü olursa kız
karnın artasına doğru uzayan sivri bi görüntü olursa oğlan derler

yaa benim kalça basen hiç büyümedi paso karnım çıkıyo öne doğru oğluş mu yani

2 kere de rüyamda oğlum oldugunu gördüm 1 kere kızım oldugunu gördüm

ay hayırlısı olsun inşallah yaa :) doktor kıza benzetti ama daha çok küçük demişti

yarın doktora gitcem belki belli olur cinsiyeti çok merak ediyorum yaa :)

sabah resim çektim
işte göbüşüm

maşallah canım göbüş belirginleşmiş iyice :) bebiş yer açıyo kendine desene :)

benim karnımda hani pantolonun fermuarının oldugu yer varya şişlik ordan
başlamıyo daha yukardan başlıyo benim neden ki acaba ya :uhm:
bende bi gariplik yoktur dimi ?

a.s canım sen inceciksin ya süpersin vallahi..ben öyle eski pantolonlarımı mümkün değil giyemiyorum yani olmasının imkanı yok....
ama göbüşün azbiraz belli beyaz body denmi bilemiyorum ..birde akşamları kesin daha çok şişiyordur..
12den sonraki haftalar bariz çıkıyor göbek zaten.

cnm 13. haftadan sonra bebiş yukarı çıkıyor ondan olabilir cnm benim

cnm akşam daha çok şişiyor tabi yiyip içtikçe zaten su fena şişiriyor
göbüş çok belli değil
hele kumaş giyince kayboluyor sanki biraz göbeğimde fazlalaık varmıi gibi oluyor
bakalım bundan sonra büyür inş
bu arada ben bu hafat yine kilo almamışım aksine 100 gr vermişim

bu resimde daha belirgin ayşecim diğerine göre maşşallah oğluşaaa.....ama ben eskilere bir aydır giremiyorum yani( genişledim epey....

bu resimde daha belirgin ayşecim diğerine göre maşşallah oğluşaaa.....ama ben eskilere bir aydır giremiyorum yani( genişledim epey....

cnm ben eskilerimi hala giyiyorum hatta bazıları bol bile oluyor
2 ay kadar daha giyerim herhalde

anladım belkıde yukarı çıktıgı içindir evet
bende resim koycaktım dün akşam ama dün gece biz acildeydık kanamam vardı gene
ama hiçbisorun yokmuş doktor zor bi hamilelik geçiriyosun çok dinlen ve su iç dedi
hadi hayırlısı olsun inşallah...bebişte içerde kıpır kıpır herseyden habersiz sıpa :lepi:

bende hamilelik basında 76 kiloydum 12. haftamda 71 e düştüm dün tartıldım hala 71
gram düşmüş sadece bende kilo verıyorum hep

cnm çok geçmiş olsun

bidaha olmaz inş

merhaba aynı t-shirt den bende de var, daha dün giydim hatta =)) 12 haftalık hamileyim bnde çok yakışmış güle güle giy!!bnmde sabah kalktığımda resmen karnım yok akşama çok şişiyor arkadaşlar, neden bu kadar şişiyor anlamıyorum=(((...Herkese maşallah bu arada!!!!!

arkadaşlar cevap yazdım ama neden burda çıktı??? anlamadımmCADIARZU

sabah resim çektim
işte göbüşüm

ayyy canım bu seferkii daha net çıkmış daha belirginleşmiş
dahi hayırlı günlerde büyütelim minnoşlarımızı :)

geçmiş olsun çok dikkat et eğer kilo vermenin nedeni mide bulantılarınsa vücudun su kaybediyor olabilir benimde öyle oldu ve 3 gün hastanede serum ve vitamin verildi doktorunla konuş sanada gerekiyorsa tedavini ol bence allah birdaha göstermesin a.s.

elimde telefon hafta hafta çekiyorum göbeğimi eşim de gülüyor bana :))))))))) albüm yapıcam onu sonra :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…