2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

maşallah yaa A&S canım gerçekten incecik bi anne olacaksın gibi geldi ne güzel.
sadece şişkinlik gibi duruyo ilerleyen günlerde resimler daha keyifli olacak...

bu arada kızlar bu lcw gitmem lazım diyorum başkada bişiy demiyorum.
gözüm kaldı handenin kıyafetinde....

mopsycim doğru söylüyor kızlar haftalarımızı ekleyelim...

canım çok sağol
ben 54 ile başladım yarın 12 hafta bitiyor 52 kiloyum
sanırım 60la filan doğurucam:kedi:

maşallah maşallah canım...
ben 60 la kaldım 2 ayda 62ye çıktım sonum hayrola inşallah :)))))))

merhaba bende eylül anası olcam inşallah :)

tahmını doğum tarihi 11 eylül 2010 resmım yok ama

göbüşümde çıkmaya başladı 13+3 üz :)

ayyyyyyy nerden anladın şekerimm herkes öle diyo :)))))))) benim göbek çok belli olmuyo kazak falan giyince ama ne bilimmm bi ben bilmiyorum valla hayırlısı :CüvCüv:zemuszemus

canım benimde çok hoşuma gitti havalardan giyemiyorum malesef :)) bi bahar gelse göbüş büyüsede giysem fiyatları da uygun git... yalova da açılmamış 1 ay sonra açılacakmış bi açılsın daha neler alıcam :))

handecik karnın belirgin baya ama üstte duruyo erkek gibi bu baya yaaa :)

ayyyyyyy nerden anladın şekerimm herkes öle diyo :)))))))) benim göbek çok belli olmuyo kazak falan giyince ama ne bilimmm bi ben bilmiyorum valla hayırlısı :CüvCüv:zemuszemus

:)) hayırlısı be güselim sağlıkla gelsin inş.....

inanmıyorum göbişler çıkmış valla a&s süpersin incecik,biz kilo alıyoruz sen veriyosun:))
ben heryerden genişliyorum valla artık hiçbir kıyafetimde olmuyor ki daha 2 kilo aldım anlamadım gitti kızlar..

inanmıyorum göbişler çıkmış valla a&s süpersin incecik,biz kilo alıyoruz sen veriyosun:))
ben heryerden genişliyorum valla artık hiçbir kıyafetimde olmuyor ki daha 2 kilo aldım anlamadım gitti kızlar..

ama canım normal 2 kilo ondan ne olacak benim boyumda kısa eğer çok kilo alırsam tostobalak bişi olurum heheheh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel yaa göbek çıktı diye sevinilen zamanlardasınız :))))
ay ben büyüsün büyüsün diye tepinirken şimdi nasıl vericem diye tepiniyoruumm :roflol: :roflol:
sağlıkla büyütün göbeciklerinizi müstakbel annişler :)))

handecik karnın belirgin baya ama üstte duruyo erkek gibi bu baya yaaa :)

ay üstte durunca erkek altta durunca kız mı oluyo benim neredeyse göbek deliğime yakın
göbüşüm aşağıda değil acaba benımkı nası görünüyo ya merak ettim hee

Günaydın bu arada herkese

cnm sende koy bakalım nasılmış ona göre değerlendirme yaparız :))

cnm sende koy bakalım nasılmış ona göre değerlendirme yaparız :))

tamam o zaman :) bu akşam eve gidince çekiyim yarın koyarım :) göbüşüm bana yukarda

gibi geliyo hatta kardeşimde öyle dedi ama bide siz bakın :) he bide sertleşlti karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…