2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

Bende mi koysam kızlar yüzünüzün belli olanları sonra kaldırın herkes görebiliyor ..

bozacım sana tekrar anlatmıştım resim yüklemeyi birdaha dene istersen hem göbüşünüde merak ediyoruz dene tekrar da bakalım

bende resim koymayı düşünüyorum ama bilmiyorum hiç uğraşmadım eşimin evde olduğu günü bekliyorum

ceylaaannnn süpersin hayatım :lepi:

çok güzel görünüyosunuz maşşallah seninkide büyümüş baya

ben makinayı yada telefonu bi yere koyuyorum zzamanlayıcıyı ayarlayıp tak çekiyorum kendim aklinialirimsmile
ben siteye eklemeyi bilmiyorum canım yoksa bu hafta düğünümüz vardı orada bol bol resim çektirdim şişko şişko hatıra kalsın diye hihoyyyt

resim yükle sitelerine gir oradan resmi yükle ve direkt linki kopyala grafik ekle bölümüne

ben siteye eklemeyi bilmiyorum canım yoksa bu hafta düğünümüz vardı orada bol bol resim çektirdim şişko şişko hatıra kalsın diye hihoyyyt

http://www.ressim.net/index.php canım bak burdan gir gözat yazan yere tıkla bilgisayarından göbişli resmini bul sonrada hemen yükle seçeneğini tıkla.....
bir süre sonra altta senin resmin ve resminin altında sıra sıra kodlar çıkıyor o kodun ilk olanını kopyala buraya yani msj yazdığın yere yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…