2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

saolun kızlar bende bu iki haftadır olan büyümeye inanamıyorum
coştu kızımm :)

bnck canım nasıl yükledin yardımcı olayımda yükle
meraak ediyorum çünkü :)

Oyyy Süper bnck'mm maşallahHamilelik çok yakışmış Çok tatlı bebişin ki güzelliği yüzüne vurmuş. .

ceylancım saol tatlım hamile olduğum iice belli oluyo artık çok güzel bi duygu şükürler olsun

canım kocamannnn karnın ne güsel akşam olunca benim de bölee oluyo artık ama hissedemiorum maalesef minik perimi hala ben

evt tatlım kocaman olduk oğlumlaaaaaaaaaaaa

Lapacım ve ayşecim maşallah Büyütmüşsünüz bebişlerinizi

büyüdü teyzesi maşallahı var oğlumun annesinin uykudan bile uyandırıyor artık

ayşe ve lapa göbişleriniz çok güzel görünüyor :)
Allah sağlık sıhat versin bebişlerinize

cnm çok sağol

saolun kızlar bende bu iki haftadır olan büyümeye inanamıyorum
coştu kızımm :)

canım göbüşüne ve içinde meleğe maşallah diyorum çok tatlı kocaman olmuş maşallah

bu da oğluşumla ben dün çekildik 20+4

nihalcim çok şeker bi anne olmuşsun oğlun sana güzelllik katmış maşallah

Son düzenleme:
bnck çok yakışmış hamilelik 41 kere maşallah benimde karnım iyice çıktı artık zaten çok zayıf sayılmam çok kilo almaktan çok korkuyorum ama kendimi tutamıyorum çok yiyorum cokacimcoook

bnck çok güzzel görünüyosun bebeğinede sanda maşallah Allah anzardan saklasın
ayyy bendemi resim eklesemki CADIARZU

kızlar maşallah göbüşünüze ben 23 haftaya giricem nerdeyse hala göbeke möbek yok:) içimde kıpırtı olmasa hamile olduğumu hatırlamıycam zaten görenlerde hamileliğimi bilmiyorlar normal hafif bi gaz çıkıntısı gibi. üstelik boyumda kısa sizlere çok imreniyorum kızlar. rabbim nazarlardan sakınsın.

Ooo göbişler bağımsızlıklarını ilan etmiş herkeste...
Benimknde tık yok daha....
Hoş ben zaten kilolu ve göbekliydim, o yüzden belli olmuyor sanırım...

Ayşem dayanamamışsın hemen bir foto patlatmışsın kaydirigubbakcemile3Süper analı kızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…