2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

maşallah maşallah güzel annelere ve göbişlere...
bende özendim en son çok başlarında eklemiştim şimdi boca bi göbek oldu.
ekliyim bende yakında...

eliznil dadlum çok şirin duruyor göbeğin kibarcık bişey :)
kotlarını hala giyebiliyosun demek ama biraz yukarda sanırım göbeğin ondan düşük beller rahaat oluyodur

pantolon bir beden büyük ama üstüme.bide ligralı...e bide düşük bel olunca hissetmiyorum bile:)
diğer kotlarımı giyemiyorum bii tek bu var. bakalım hangi ayda fırlıcaz göbeğimle şimdilik kibar giiyoruz ama belli olmaz :)

hımmm likralı ya bide düşük bel şimdilik giy bakalım bir kaç hafta sonra sende bizim gibi bol bol giyinmeye başlarsın :)
ama güzel oluyor be hamiş olupta bol ve salaş giyinmek
ayrıca göbekleri çok fazla ortaya çıkarmakta iyi değil
nazar değebilir bebişlerimize
olmayanlar bakıpta üzülebilirer

boza sonun da başarmışsın tebrikler

maaşşallah senin göbüşte büyümüş bide daha küçük diyordun canım hep akşama doğru şişiyor zaten göbekler sabahtan ufak oluyorlar nedense

kaydirigubbakcemile3kız nagihan fark ettimde bana hep boza diyorsun boza değil bozo

bnde 22 haftalık hamileyim ama kocaman bir karnım var maşallah sana vallahi nzar değmesin cnm çok güzelsin sanırım önceden çok zayıftın

yok aysecım kaynımın dugunu varda onun ıcn elbıse almstım onu gıyınıp cekınmıstım :)
kızlar maşallah hepımız aynı haftalardayız nerdeyse bazılarımızınkı cok buyuk bazılarımıznkı kucuk kıloya gore degısıo ıste

evet yaa zayıf olanlarınki kibarcık oluyo
bende koymuştum ama kaldırdm siz görmediniz
bende tombiklerdenim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…