2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

kızlar bugün 20 haftayı devirdik kaldı 18 hafta
sabahları göbüşüm böyle küçük akşam yanına akşamki halinide koyucam arada fark çok büyük resmen 9 aylık oluyorum bu arada tam 2.5 kilo almış olduk bugün itibariyle

Son düzenleme:

canım maşallah

maşallah canım çok zarif bir hamile olmuşsun bizim belimiz yusyuvarlak oldu kalçamız hiç yok böyle bir tipimiz var ne yapalım tipsiz tipsiz geziyoruz sempatiksalakcinni

maşallah canım çok zarif bir hamile olmuşsun bizim belimiz yusyuvarlak oldu kalçamız hiç yok böyle bir tipimiz var ne yapalım tipsiz tipsiz geziyoruz sempatiksalakcinni

öyle deme canım eminim sende çok tatlısındır resim koy bakalım

mihri canım sen neden eylül anneleri listesinde yoksun okadar baktım ben göremedimmi ki acaba

yokum evet lilacığıma özelden mesaj atmıp bilgi vermek lağzımmış ilk zamanlar atamadım şimdide ihmal işte

maşallah saltanat
oğluşun iyice büyümüş..nazar değmesin sana sadece göbiş var ne güzel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…