2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

kizlar bakin ilk resimde yuvarlak, ikinci resimde sivri duryo dm??? :uhm:

evet canım..aynı benimde böyle duruyor..demek 23+6 günlük he
maşallah nazar değmesinopuyorumnanaktan
benimde 23+2..
6 ayı bitiriyoruz demek ohaoldumsmile şaka gibi yaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet canım..aynı benimde böyle duruyor..demek 23+6 günlük he
maşallah nazar değmesinopuyorumnanaktan
benimde 23+2..
6 ayı bitiriyoruz demek ohaoldumsmile şaka gibi yaaopuyorumnanaktan

sagool canim. senin gobusun nasil daha mi buyuk benimkinden yada kucuk mu? ayy 6 ay bityo muuuuu :1shok: simdi 3 mu kaldi!! anaaaammm delikafadulden az kalmis yaaaa

sagool canim. senin gobusun nasil daha mi buyuk benimkinden yada kucuk mu? ayy 6 ay bityo muuuuu :1shok: simdi 3 mu kaldi!! anaaaammm delikafadulden az kalmis yaaaa

seninki kadar benimde..banada küçük diyolar ama çatlamaz işte ne güzel zemuszemus
ama bellide olmaz 3 ay var a.s
kilo alıp göbeğimin çıkacağına bu kadar sevineceğim gelmezdi aklıma kaydirigubbakcemile3

seninki kadar benimde..banada küçük diyolar ama çatlamaz işte ne güzel zemuszemus
ama bellide olmaz 3 ay var a.s
kilo alıp göbeğimin çıkacağına bu kadar sevineceğim gelmezdi aklıma kaydirigubbakcemile3

hehe sırnaşık şey dimi, ben detam onu diyorum gobegimin cikmasina sevinecek gun de gelyomus yerimseniben simdi hayirlisiyla bebiskolarimizi kucagimiza almak kaldi bi tek..

Saltanatım çok güzelsiniz Harika olmuş Seninki iyicene hareketlenmiştir

Saltanacım maşallah kocaman olmuş göbüşün.
Evet çok ilginç bi taraftan yuvarlak bi taraftan sivri gibi duruyor.

saltanatcım göbüşün çok şeker hani sen kilo almıştın ben sadece göbek görüyorum hemde çok şeker bi göbek

maşşallah tubiş çok hoş görünüo ya benim göbüş daha minik bi de hareketlri de hissetmiorum halaaaaaaaaaaaaaaa merak ediorum artıkk

maşşallah tubiş çok hoş görünüo ya benim göbüş daha minik bi de hareketlri de hissetmiorum halaaaaaaaaaaaaaaa merak ediorum artıkk

teşekkürler bitanemmmm
canım daha 19 haftadasın. ben 19 da dönmelerini az az hissettim. ama 20. haftadan itibaren tekmeler başladı. herkezde aynı olucak die bişi yok. ilk gebeliklerini yaşayan anneler 24. haftaya kadar hissedemeyebiliyormuş.
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da, eninde sonunda hissettiricektir sana kendisini.
o tekmelere başladıgında artık uyu bebeeeeemmm dicen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…