2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

saltanatcım maaşşallah göbüş büyümüş zayıfsın sen daha güzel çıkıyor göbeğin zayıfların göbekleri güzel gözüküyor benim kople

sabah ben aynen öyle dedim
uyumak istiyorum ama benimki dürtüyor
dayanamadım bırakta uyuyayım kızım yaaa dedim :))
eşimde şaşırdı birden kalktı güldü oda:))

saltanatcım bu arada çok hoş görünüyosunuz bebişinle birlikte maşalllahh
ttubişinkini görmedim kaldırmış

ayyy ne güzel inşallah nasıl bi his çok merak edioruum tekme falan garip gelio şimdi:)

ayyy ne güzel inşallah nasıl bi his çok merak edioruum tekme falan garip gelio şimdi:)

düşün bende daha yeni yeni alışmaya başladım. içinde bişeyin hareket etmesi hem garip hemde mucizevi bişey :)
elimi koyyorum elimin sıcaklıgı nereye geliyorsa oraya tekme atıyor. oyun oynuyoz kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinizin göbüşlerınee maslllahh dıyorum cok tatlı olmusunuzzz karnımız gıt gıde buyuo bende eklim yarın sabahhh resımm:)

saltanatcım göbüşün çok şeker hani sen kilo almıştın ben sadece göbek görüyorum hemde çok şeker bi göbek

cok sagol canimcim :kedi: opuyorumnanaktan evet resimde sadece gobek duruyor ama yine de 10 kilo aldigim bi gercek. kesin bi yerlerden belli oluyodur mesela beni uzun sure gormeyenler "Saltanat, yuzun mu sismis???" diyolar Çok üzgünüm çoook cok sinir oluyom en sevmedigim sey yuzumden kilo almak.. zaten yus yuvarlak bi suratim var.. simdi de sis duryomuss senağlama ama olsun ya.. insallah bebisim saglikli olsun biz dayanairiz, kiloya da harseye.. :enbuyukkk:

mihri01 sagol canim insallah sizin de resimlerinizi bekliyoruzzz...
Nagihan ayy cok tesekkurler canim ama 10 kilo aldim ben :çok üzgünüm: cok takyom ama bebegim karnimda tatli duryo :asigim:
ayse.20 canim sagol ya! melegimiz karnimizda oldukca ne kadar kilo alsak bile guzel ve tatli gorunebilyoz..

Kizlar ya esimlerinizi niye hemen silyorsunuz ki? Resimleriniz hakkinda baskalarinin yorumundan baska bisey goremiyoruz ama... :bbo:

corneliacımm çok şeker olmuşsunnn maşşallahhhh
buarada resimleri silmeyin arkadaşlar yüzlerimiz yok nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…