2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

kzıalr maşallah göbişlere çok şirinler ay artık belli ediyolar kendilerini ve çokk mutlu oluyorum:)))

Ayşem Süpersin

cnm çok teşekkür ederim
demin eşimde ne tatlı oldun sen böyle diyor banada szin bu sözleriniz moral oluyor

kzıalr maşallah göbişlere çok şirinler ay artık belli ediyolar kendilerini ve çokk mutlu oluyorum:)))

canımcım oğluda sende muhteşemsin hiç kilon yok
maşallah ikinizede

canımcım oğluda sende muhteşemsin hiç kilon yok
maşallah ikinizede[/QUOTE]

ay sağol tatlım sende öyle bak hiç yok diyordun oğluşun kocaman olmuş seninde..valla canım aslında kilo aldım ben 7 ,8 kilo hemide:))) ama sadece göbeğime ve ğöğüslerime gidiyor çok şükür:)))) patlıyacak yakında benim sütaşlardelikafadulden
hepimize kocaman

bnck maşalllah size kocaman olmuş göbüşün. benim ki baya küçük seninkine göre ama önemli olan sağlıkları tabi ki

tatlım sen kendin zayıfsınya ondan senin göbiş küçük :)
önemli olan bebişlerin sağlığı tabi :)
sağlıkla gelsinler inşallah

ayşem sleepym ne güzelsiniz yaaa yuvarlacık :)
maşallah sizlere maşşallah :)

sağol cnm benim
ama benim göbüş sivri hattaçokta komik görünüyor
benim ksrnım dümdüzdü o yüzden fırladı böyle oldu
şu ebru şallıyı anlayamıyorum ya kilo alınmaz belki anlarım ama zaten iskelet gibiydi bu kadının rahmi nerde bebeğin suyu yokmu hiç yaaaaaa

eheee geçen gün bende kafa patlattım bu olaya çok zayıf demiii :)
o da bizimle beraber hamileymiş derya baykalda söyledi bebek kendini göstermiyomuş cinsiyetini bilmiyoruz diyo.
ya geçen programına baktımda plates yapıyodu bayağıda zorluyodu hatta kendini dedim acaba zararı olmazmı ki?

hiç örnek alıncak biri değil kızlar bence ebru şallaı gıcık şey ya:)))) açmı geziyo nedir valla ben su içsem yarıyor:)))

bende geçen sabah ebru şallıyla spor yapmaya çalıştım ama nafile çok gergin hareketler yapıyor korktum ben.

bırakın şu ebru şallıyı olmaz öyle şey onunki saçmalık
ben böyleyim havasında kadın göstermelik herşeyi

annelere de oğlanlara da maşallah. A&S, bnck, sleepy süpersiniz maşallah nazar değmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…