2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

A&S canim masllah san ve oglusuna baya buyumussunuz! biz 25 haftalik olmamiza ragmen gobusum bu kadar buyuk degil. benim karnim one dogru degil sanki yanlara dogru buyuyormus gibime gelyo.. yarin resim koyarim bakar yorum yaparsizniz

cnm benim yanlara genişlemiyor hiç
hep önde top yutmuş gibiyim
bel çukurum var hala öne doğru benim göbüş

canım ya maşallah ikinizede bende 3 kilo aldım sadece ama benim karnım önden gidiyor

Ayşemm maşallah sana Ayy bizim topiciğin kızlarına da hamilelik çok yakışırmış allah nazarlardan korusun

sizde olmasanız şımartanım yok valla teşekkür ederim :kedi:

Son düzenleme:
21+5 iz kızlar burdaaaa....
valla bu göbek son 2 haftada bu kadar çıktı gören şok oluyor bu kadar hızlı nasıl büyüdü bu göbek dieeeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Eklentiler

• $22 haftalıkc.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 39
  • $22 haftalık...webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $22 haft.alık.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $22 hafta..webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bu arada maşallah topicimizin anneleri süperr güzellll:):) hamilelikte mis gibi olmuş herkese çoookk yakışmış maşallahhhh:):) ama en büyük göbek ben de galibaaaaaaakaydirigubbakcemile3

bnck erkek göbeği olduğu belli valla.. sivri gidiyorsun :) maşallahı var seninkinin yerini açmış erkenden raha takılıyor içerde :)

Maaşallah hepinize...Nazar değmesin bebişlere

Bnck senin ilk bebeğinmi..
bende daha fazla bişi yok şaşırdım..
Çok güzel olmuşsunuz hepinizde bebeklerinizle

teşekkürler
evet benim ilk bebeğim olacak inşallah
seninde çıkar zaten bi anda fırlıyo göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…