2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

kızlar maşallah göbüşlere .... sleepy canım tshirt ün aynısını bende hafta sonu denedim çok hoşuma gitmişti ancak bedeni kalmamıştıı ....çok yakışmış güle güle giyin .

tatlım sen kendin zayıfsınya ondan senin göbiş küçük :)
önemli olan bebişlerin sağlığı tabi :)
sağlıkla gelsinler inşallah

ya ama görsen ben sizin yanınızda 2 ay önceki haliniz gibiyim, siz baya baya hamişsiniz yani herkes anlar hamile olduğunuzu bugün eşimle konsere gitcektik o yüzden onun işyerine geçtim önce, çalışanlar beni çok merak ediyorlardı nasıl hamile oldum göbeğim büyüdü mü falan diye, beni görünce şok oldular delikafadulden göğüs altından bağlamalı altı hafif bol tülden bluz vardı üstümde, nerde bebek hiç belli olmuyor dediler. ha bu arada herkes bayıldı o ayrı süper ya sen bozulmazsın diyorlar. sizi görünce ohh hamile görüyorum diyorum

bırakın şu ebru şallıyı olmaz öyle şey onunki saçmalık
ben böyleyim havasında kadın göstermelik herşeyi

kızlar ben kitabını okuyorum onun, 3 aylıkken spora başlıyor ve diyetisyen eşliğinde besleniyor. vejeteryan zaten. hem hiç kilo almıyor hem de bebeğinin maşallahı var, kitaba fotolarını koymuş bebeğinin. ya bence tamamen bünye meselesi, o yese içse de kilo almaz.

sevilcim zaten genelde son 3 ay göbek oluyo bak geçen gün bi bayan gördüm tranvayda nasıl zayıf nasıl incecik boyda uzun maşallah pek narin.
sanırım son aylarında top gibi bi göbek öyle şeker duruyodu ki.
tatlım son aylarda sende öyle olacaksın bak görürsün.bebek doğuncada bişiycik kalmıycak ohhh...
biz ya biiiz =((( diyet,rejim bi yandan baby ooooo en az 1 yılda toparlanırız.
sen şanslı kesimdensin anacım daha ne olsun :))))

ohh kizlar giremyeli bi kac gun olmustu gobuslerle dolmus burasi kaydirigubbakcemile3 hepiniz de cok tatlisiniz! masallah!! ama ben sizi gorunce biraz endiselendim yani bebegim icin endiselendim. ben 25. haftama girdim ama gobegim sanki daha kucuk sizde.. kilo almamis ve zayif da degilim 10 kilo aldm.. ama neyse insallah bebegimin gelisimi iyidir.. bugun detaliya gircem insallah iyi haberlerle donerim

kızlar maşallah göbüşlere .... sleepy canım tshirt ün aynısını bende hafta sonu denedim çok hoşuma gitmişti ancak bedeni kalmamıştıı ....çok yakışmış güle güle giyin .

sağol canım bende alalı epey oldu ama daha yeni yeni giyiyorum göbeği ancak sarıyor:)))

Arkadaşlar selamlar, herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, size bir sorum olacak. Doğum fotoğrafçılarıyla anlaştınız mı, kiminle, fiyatı vs vs. Lütfen paylaşır mısınız?

ohh ne güzel olur o zaman zemuszemus acayip iştahım açıldı yalnız hep merak ederdim insanlar nasıl bu kadar yiyor diye ama yok iştah başka bişeymiş, doymuyorum doymuyorum :bbo: kilo falan değil de çatlaktan çok korkuyorum, amaann diyemiyorum olmasa keşke ama annemde baya var.

yok canım beben doğsun anladığım kadarıyla çok titiz kadınsın o koşturmada eskisinden zayıf olursun. selülit, çatlak, varis onlar kalıcı kilo verilir yani.

Arkadaşlar selamlar, herkese sağlıklı doğumlar diliyorum, size bir sorum olacak. Doğum fotoğrafçılarıyla anlaştınız mı, kiminle, fiyatı vs vs. Lütfen paylaşır mısınız?

selamlar..ben henüz anlaşma yapmadım araştırıyorum bi aksilik olmassa çok istadiğim bişey umarım gerçekleştirebilirim...

A&S canim masllah san ve oglusuna baya buyumussunuz! biz 25 haftalik olmamiza ragmen gobusum bu kadar buyuk degil. benim karnim one dogru degil sanki yanlara dogru buyuyormus gibime gelyo.. yarin resim koyarim bakar yorum yaparsizniz

cnm ya senin hiç göbüşün yok ya
benimki kocaman sana göre acaba bende bi terslikmi varbilmiyorumkismile

ay aşk olsun insan biraz küçükmüş filan der hiç yok da biraz fazla olmuş
maşallah benim oğlum sade kendi kilo alıyor annesini fazla kiloyla zorlamıyor :)))
ben çok zayıftım öyle aman aman kilo da almadım gerçi son 1 haftadır yine iyiyiz
daha önce dümdüzdü karnım bu yine çıkmış hali :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…