2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

kısmetcim saol silmişsin zahmet veerdim sanada acelesi yoktu aslında tşkr ederim canım.

kizlar bana musade ayarlari yapmak icin girdim aklima takilmisti ,,yorgunum ilerleyen saatlerde gorusuruz,,

ayse,20 silinmis canim becermisim :=) busayede ogrendim birsey daha gorusmek uzere iyi aksamlar simdilik,,,

kısmetcim saol silmişsin zahmet veerdim sanada acelesi yoktu aslında tşkr ederim canım.

yok canim ne zahmet inanki bir ricada bulunmussun banda hemen yerine getirmek yakisirdi en buyuk korkum basaramamak ti ama tek baisma basardim,sistemde yeniyim birde tam anlamyiorum yoksa sorun yok,iyiki basardim yoksa gece uyuyamazdim,cunki saygi duyuyorum evlisin ve ne olur ne olmaz saygi duymak lazim optmmm,,,,,,

ama yuz binkere masallahhhhh

Bu da benim göbüşüm. Şişman ve hamile olunca ortaya bu yarım dünyalık hal çıkıyor kaydirigubbakcemile3 Resim yan duruyor, boyun fıtığına sebebiyet vermeyelim de :)

Son düzenleme:

tam 24 haftamızı doldurduk bugünn...

Son düzenleme:
kısmetim başarmışsın helal sana :)) çok sevindim bu ara da gelinimi gördüğümede mutlu olduk :))
Mopsy'mm Süper olmuşsunuz artık 6.syıda doldurdunuz maşallahh tükürüyümde nazarlardan korusun tü üüüüüüü tüüüüüüüüüü :)) öpüldünüz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım
mopsy maşallah çok tatlısın Allah nazardan saklasın

teşekkürleropuyorumnanaktan

kızlarr masllahhh mopycımm kısmetcım aysecım elıznılım cok tatlı göbüşlerınz massallahh..bende eklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…