2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

oooo mihri vallahi kıskandım yazı getirmişsiniz maşallah :))) şaka bi yana kızın, bebişin ve sen çok hoşsunuz

teşekkürler sizlerde güzelsiniz manzaraya gelince hava güzel olunca gittik denizede gireriz dedik ama henüz daha dalgalı giremedik 1 , 2 hafta sonra girilir artık burada hihoyyyt

mihricim kızının guzelliğinin yanında gölge olarak kalmışsın maşallah kuzuna şaka bı yana süper üçlüsünüzz

mihri canım maşşallah size..ama deniz çok pisss yaa(((ben asla giremem öyle denize...aşırı pis yani..
ben burda kumlanın denizine bile ayağımı sokmuyorum pis diye ama burası bile daha temiz duruyor..ben birtek ege ve akdenizi seviyorum berrak mis gibi su...
sende dikat et mikrop olur öyle denizde canım...
göbüşşlerimiz kocaman oldular resmen )))çok hoş

sağol canım aslında deniz pis değil orası kayalık ve yosun tuymuş pisli değil yani zaten o kısımda denize girilmiyor bizim burasıda akdeniz kızz çok berrak olmasada çok pis değil pis yerde zaten bende girmem hihoyyyt

öyle güzel göbekler varki bende kıskandım yaa :)
..........

arkadaşlar alıntı yapmayalım ...
yaparsak hemen silelim :):)
bende silicem bi süre sonra çünki

Son düzenleme:

sonunda basardim gobusumu eklemeyi tam belli olmasada basardim:=)) mospy ayse,20 ve sevgili hemsom mihri cok tsklr yardiminiz icin
ve sevgili ceylan cigim verdigin link ten basardim sonund atesekkur ederim,,

ayse.20 canim hemen sileyim ama nerden silecem cok guzel bir soru,,,ay bulamiyorum benim yuzumden umarim problemde yasamazsin,,bana nerden silecem mi mumlunse soylermisin??

kizlar burdan alintiyi nasil sile biliyorum arkadasi alinti yapmistim silemiyorum rica etti,,yardimci olurmusnuz??

sanada maşallah canım çok güzel görünüyor göbişin
öğrendin artık eklersin güzel resimler :)

sana zahmet benim alıntımı silermisin

canim sanirsma sile bildimm,,cunki kontrol ettim yok,alinti kusura bakma okumadan bakmis alinti yapmisim yoksa yapmazdim,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…