2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

sleepy cımmm saol cnm cok tesekkur ederızzz herkesee yakısıoo bu hamışlikk cok gzel yaaa:)hepimize maSALLAH..

cornelia'm allah mutluluğunuzu daim etsin ınşallah seneye bebişinle kutlarsınız süper olmuşsunuz analı kızlı

amin ceylancımmm ınsallahhhh tesekkur ederızzz ınsallah hepimiz bebişlerımızle kutlucasss yıldönumlerımızııı:)busenede beraberdıkk ama neysee:)

cornelia 35 masallah canim cok guzel cikmisniz bu ne guzellik allahim nazarlardan saklasin,,,,,

tam 24 haftamızı doldurduk bugünn...

canim masallah bu ne guzellik41 kere masallahhh zayif bayanin guzeligi baska oluyor yau,,ben kisa byoleu balik etli oldumdan simdik yarim dunya halimdeyim ahhaakaydirigubbakcemile3
Amin kismetim amin..
ceylan cok tesekkur ederim senin yoladin link araciligiyla ekledim canim dunuruma.s.
kızlarr masllahhh mopycımm kısmetcım aysecım elıznılım cok tatlı göbüşlerınz massallahh..bende eklıyorum:)

cok tesekkur ederim canim,seninde masallah in var yani anam allah guzelik vermis tuh tuh masallah 41kere ama bebis sendne guzel gozukuyordu opuyorumnanaktanallahim saglik versin ailene amin,,

kısmetcım cok sagol cnm sendee cok tatlısınnn cok gzel yakısmıs sanada hamılelıkk hpimize masllahh kızlarr

cornelia maşallah çok güzel çıkmışsınız
Allah bi ömür devam ettirsin inşallah mutluluğunuzu

Mopsy, cornelia35 cok tatli olmussunuz ya kizlar!!! civcivleriniz de masallah buyumus, annislerini daha tatli yapmislar! :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…