2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

Teşekkür ederim kızlar..Kardeşim kendine almış bana oldu...
Bende ogünden beri üzgünüm acaba oğlum küçükmü kaldı büyümüyomu diye

canım o büyüyodur merak etme sen tontiş bi bebiş doğurmaktansa sağlıklı doğurmak daha iyi hem zayıf doğan bebişler hemen tontişleşiyomuş tontiş olanlarda zayıflıyomuş :)
doktor bana 3 kg doğurursun dedi oslun ben emzirir büyütürüm onu inşallah

Yusecım Çok guzel cıkmıŞsın maaŞallah
Teşekkür ederiz teyzesi ...hepimize maaşallah

Evet öncelikle sağlıklı olması tabi :Saruboceq:
ama en çok eşim moralimi bozuyo
<Senin doğuracağın kedi yavrusu gibi bişi olur>
<Sen ne biçim hamilesin> diye

Tek düşündüğüm o benimde ..inşallah 2 yıl doya doya emer bebeğim :Saruboceq:
kac kilo oglun canım. sen üzme kendini onlar bizden ihtiyacları olan besini alıyordur.

1 haziranda kontrolde bebeğim 23+2 haftalık .. 540 gr idi... ohaoldumsmile
Bakalım yarın değerleri ne çıkacak

yusecim çok tatlı çıkmışsın hamilelik bir insana anca bukadar güzel yakışır son ayda nasıl olacağız bakalım opuyorumnanaktan

yusecim çok tatlı çıkmışsın hamilelik bir insana anca bukadar güzel yakışır son ayda nasıl olacağız bakalım opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Mihri :1hug:
Bende seni merak ediyordum 10 gündür falan girmiyordun ...özel msj atacaktım..
Komşu sayılırız nede olsa.. Burdanda tebrik ederim kokoşu kızını ve seni alkisalkisalkis

teşekkürler canım bende resim ekliyecemde eşimin müsait olmasını bekliyorum ben bilmiyorum nasıl ekleneceğini

mihricim neden eşini bekliyorsun nereyi yapamıyorsan anlatalım bilgi sayara bulututlamı koyamıyorsun yoksa siteyemi ekliyemiyorsun söyle anlatalım biz sana merak ediyoruz seni

Oğluşumla odasını boyamaya katkıda bulunurken, 26+2 kaydirigubbakcemile3 Doğuracakmış gibi dursam da :lepi:

Eklentiler

• $010.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 60
kreacher güzel çıkmışsın arkadaşım seninki oğlanmış ama aynı kız karnı gibi duruyor
nagihancım daha önce denedim yapamadım hiç uğraşamam eşime yaptıracağım daha önce eklemiştim resmimi görmedin sen herhalde

kraercim maşşallah sana canımcım .şeker şeker duruyorsun ...bebişinin odasınıda kendi ellerinle boyuyorsun negüzel...odası olunca bizede göster:)

Nilim, Özgem, teşekkür ederim kızlar.
Bugün Winnie The Pooh lu bordürünü de yapıştırcaz. Netten aynı Winnie li perde de avize de buldum, alabilsem tamamdır. Çok şeker olacak.
Yeni güzel göbüşlerinizi bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…