2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

maşallah çok güzel bir hamile olmuşsun dayanamadım bende yazdım allah nazarlardan saklasın ben öle bi şiştim ki 48 le hamile kaldım şuan 28 haftadayız 65 kiloyum ve kendimi durduramıyorum BİRİ BENİ DURDURSUN yerimseniben

sevsevil, ebru şallı hamilelikte pilates cd si çıkarcakmış ya seni de oynatsın orda...böle hamile zor bulunur akannehir

amin canım çok sağol Allah hepimizi nazarlardan korusun kiloları verirsin doğumdan sonra o koşuşturmada bişey kalmaz inşallah. ben hep zayıftım kilo almakta zorluk çekerdim hamilelikte kilo aldım aslında ama fazla göstermiyorum, bir de ilk üç ay kilo almamış olmanın avantajı da var, çok iştahsızdım.

kociş dioki kadın nasıl hamile bide kilo almadıom diyosun tombul karuım diooo hıh dedim karı bebeği yok etmniişşşş

Kızlar sonunda bende göbüşümün resmini koyuyorum :)
Ayrıca kırmızı elbiseyi ablamın oğullarının sünneti için aldım, nasıl??? Üzerinde bolerosu olacak ve gümüş renk eşarp ve gümüş renk ayakkabı ile kombine yapıcam. (nasıl olsa kızkızayız dimi sakınca yok açık resmimi koymakta) kaydirigubbakcemile3 silicem birazdan kızlar siz baktıktan sonra alıntı yapmayın:)

Sildim kızlar.

Son düzenleme:
sevsevil Güzelliğini annesinden alsın inşallah maşallah çok fit bir hamilesin tükürüyümde nazar değmesin tüü ttüüüt tüüü =)))

sevsevil Güzelliğini annesinden alsın inşallah maşallah çok fit bir hamilesin tükürüyümde nazar değmesin tüü ttüüüt tüüü =)))

ceylancım teşekkür ederim valla Allah biliyor ya bana benzesin istiyorum o ada ayrı güzel bir duygu olur. ultrasonda çok şirin görünüyor doktor yanaklarını seviyor ama kendine benzetemiyor ki insan.

sevcan canım top gibi bir karnın olmus eminim herkes gelip karnını seviyordur.
kıyafetinde cok sirin olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…