2010 Eylül Annelerinin göbekleri :)

sevilcimm kocamannn sanaaa ... çok tatlı bi hamiş olmuşsunn ya bende 8 kilo aldım ama benim göbüş daha büyükk CADIARZU ilk fırsatta bende koca göbüşümü paylaşıcamm sizlerleea.s

sevsevilcim çok güzel bir hamile olmuşsun sanki biri özellikle sadece karnını iğneyle şişirmiş gibi negüzel opuyorumnanaktan

oğlumla ben teyzelerini öptükk opuyorumnanaktan

bu mikemmel bir vucut...harika bir hamile adayı... bebek dergilerindeki hamile mankenlere taş çıkartırsın valla. nazar değmesin diyorum ve kamaşan gözlerimi kapatıp açarak eski haline gelmesini bekliyorum ohaoldumsmile

gel de şımarma ağzım kulaklarıma uzandı biranda çoookkk teşekkür ederim eee ben senin kızına talip olmuştum pek oralı olmamıştın bak anasını beğendiysen oğlunu bir daha düşün derim :asigim:

sevilcimm kocamannn sanaaa ... çok tatlı bi hamiş olmuşsunn ya bende 8 kilo aldım ama benim göbüş daha büyükk CADIARZU ilk fırsatta bende koca göbüşümü paylaşıcamm sizlerleea.s

öznurcum çok teşekkür ederim hepimize maşallah evet benim göbeğim o kadar büyük değil ama bebeğimin kilosu iyi çok şükür, hadi sen de koy da görelim güzel göbüşünü :1hug:

heheheh
biz biraz nazlıyız kız tarafı olarak :1rolleyes:
ama genleri fena diil senin oğlanın :dance:

iş güç ne alemde bakabilcek mi benim kıza :dance:

Sevsevil
Aman Tanrım, çok güzel görünüyorsun sen
41 kere maşallah tatlım a.s.

o bakan gözlerinin güzelliği canım benim teşekkür ederim. ben bilseydim beğeniceğinizi haftada bir foto koyardım çok iyi oluyormuş insan mutlu oluyor ikikikik :))) bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…