2010 Eylül Bebeklerinin Haftalara Göre Anne Karnındaki Boy_Kilo Gelişimi

Benimde son kontrolümde 24+5 650 gr. ve 31.5 cm di.Doktorum minyon bir kız olacağını söyledi ama normal sınırları içinde dedi.

salı günü gittiik dr umuzaa.. 23+5 de kilo 640 gr boy yaklaşık 30 cm... annesinin kuzusuuuu....

butterfly senin kızın baya uzun olacak maşallah

cok uzun olmasını istemem aslında 1.70 en güzeli. saglıklı olsunda hiç farketmez. kardesim 1.55 boyunda ama cok zekidir doktor. hersey boyda değil. Allah hepimize saglıklı bebekler nasip eder insallah

26+1 çıktık usg 887 gr boyuda bizim hesaplamamıza göre 33 cm uzman tv de dinlemiştim boy hesaplamasını

benım bebeişin de kafası bıraz buyukmuş
hep USG de 2 hafta önde gözukuyor o yuzden sanırım..
koca kafalı olacak galıba..

kızlar doktordan geldim tam 28+1 günlük bebegim kilosu 1300gr olmus boyuda 39cm :)))) büyümüş

Bizde Cumartesi gittik 23+4 üz.580 gr.1 hafta geriden geliyorsunuz dedi.Umarım ilerleyen haftalarda düzelir.

Bizde Cumartesi gittik 23+4 üz.580 gr.1 hafta geriden geliyorsunuz dedi.Umarım ilerleyen haftalarda düzelir.

biraz minyon bir bebek olur dert etme canım hem son aylar asıl kilo alınıyor. ben dogdugumda 2400gr dogmusum. hepimiz bi sekilde büyüyoruz :)

slm kızlar benim kızımda 1183 gr olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…