2010 Eylül Bebeklerinin Haftalara Göre Anne Karnındaki Boy_Kilo Gelişimi

merhaba bayanlar bende geçen hafta gittiğimde 28 haftada 1000gr çıktı bugün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı 144 çıktı dr çok dedi sizinkiler nasıldı acaba

bende bugün gittim boy 35 cm kilo 1085 grammış az gibi geldi bana((((((

27+3 kilosu 916 gr. boyu 33 cm benim kızım bir hafta küçük
arkadaşlar bende takvim yapmak istiyorum.nasıl yapılıyor tarif eder misinz?

Benim bebeğim de bir hafta geriden geliyor.İlk çocuğumda da aynı sorun olmuştu.Doktorum o zaman ya beslenemiyor ya da bir rahatsızlığı var demişti.Orantılı ama küçüktü. Doktorum küçük görünce başka doktorlara da gitmiştim bir umutla ve her gittiğim doktor sorun yok normal demişti.Malesef devamlı doktorumun dediği çıktı , bebeğim kalp hastası ve büyüme hormonu eksikliği sorunu yaşayan bir bebek olarak doğdu.Şimdi 9 yaşında ama fiziken 7 yaş.Çok şükür başka bir sorunu yok.
Şimdi de aynı doktora gidiyorum.Bebeğim yine bir hafta geriden geliyor.Ama bu defa doktorum ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum sağlıklı bir bebek olacak diyor.Doktoruma güveniyorum.Yıllar önce kimsenin göremediğini gördüyse bunda da bir bildiği vardır diyorum.Son kontrolümde 28+2 iken 1000 gr çıktı.İri bir bebek değil minyon ama bence normal diyor.İnşallah yine haklı çıkar , sağlıklıdır bebeğim.
Küçük diye üzülüyorum ama doktoruma olan güvenim beni rahatlatıyor.Bebeğime eko da çekildi kalbinde bir sorunu da yok çok şükür.İnşallah sağlıklı olacak bebeğim :Saruboceq:

renkly doktoruna güven ve içini rahat tut. dogsun bebegin sen onu güzel gzel beslersin

canım maşallahhhh benimki 30. haftada 1600 çıkmıştı seninki 29.haftada çıkmış

sanada daha fazla maşallahhhh

saol canımm. dokorum kan hapını kullanırsan ve aksatmazsan bebegin daha iyi beslenir dedi. ben arada atlıyorum ama sizin aklınızda olsun ilacları unutmayın kızlar

saol canımm. dokorum kan hapını kullanırsan ve aksatmazsan bebegin daha iyi beslenir dedi. ben arada atlıyorum ama sizin aklınızda olsun ilacları unutmayın kızlar

öylemiii bende atlamıyorum aslında sürekli içiyorum ama bundan sonra daha dikkatli içicem vede sürekli sol tarafıma yatmaya çalışıyorum benim bebeğiminde kilosu iyi ama seninki maşallah iyi büyümüş ileride gidiyor değilmi gelişimi gerçi değişebiliyor son aya kadar....

evet kan hapının çok etkisi varmış..ben hergün düzenli kan hapını içiyorum.birde gece yatmadan bir çay bardagı kadarda olsa süt içip yatın çok etkisi var..direk bebege kilo olarak gidiyo..geçen hastaneye gittigimde dogum yapmış bir kadın vardı..tıg gibi zayıftı..bebekte 4,5kilo dogmus..oda gece yatmadan süt içiyormuş..

evet canım önde gidiyor agustos sonu gibi dogar dedi doktorum

bizde ççarşamba günü gittik 26+4 haftalıktık 900 gr 35 cm olmuşuz

Son düzenleme:
herkesin bebişine maşallah ben de yarın görcem kuzumu inşallah tombikleşmiştir

merhaba arkadaşlar bende inş eylül annesi olcm benim bebeğimde enson 25 haftalıkkken 930 gr dı iyimi sizce doktorum uyumlu dedi şuan 28 oldu yarın gitcez bakalım ne diycek mesaj yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…