şekerler salı günü kontrolümüz vardı 28+3te yani 1210gr40cm olmuşuz
lilacım haftasına göre iyi kilosu hem bundan sonra birden alırlar gelecek sefer gittiğinde için rahatlar.en son geçen hafta gittik 28. haftada kilo :1.100 gr boy :37 cm di.
haftasına göre normal dedi doktorumuz.
inşallah daha çok kilo alır oğlum ödüm kopuyo kilosu az doğacak diye...
hosgeldin canımMerhaba kızlar bizde yeni katıldık aranıza
28 haftalık 1250gr 36cmde boyumuz.Bizde bugün kontroldeydik.oğluşum gayet normal sınırlar içerisinde büyümeye devam ediyor.
26 haftalarda 550-1300 civarında olması normalmiş seninki tam normalinde canımbiz de 25+6 da 830 gr
benim kızda 1,498gr ve 41 cmmaşallah kuzularaaaaaaaa
eveeeet bende bugün gitttim muayeneme bebişim tam 30 haftalık ve 1600 gr boyuda 40 cm.....
seker pembe ayse ikinizin bebişte uzun olacak gibi masallah
hayır canım 30.haftada 1,500 kilo normal az değilboyu uzuda kilomuzmuaz ne?
ne bilmi şekerim az gibi geldi bana ben nedense tosun gibin bişi bekliom kardeşim 4,750gr doğdu ben 4,250 gr doğmuşum yeğenlerde semirmnmiş çıkıolar meydana e bende öle bekliom az gibi gelio bana nedense
39 cm. ve ağırlığı 1300-1400 yazıyor ona göre ikinizinde standatlardan biraz uzunöylemiii boyu normal gibi geldi banada kilo azcık fazla sanırım bilmiyorumkismile
boyu uzuda kilomuzmuaz ne?
ne bilmi şekerim az gibi geldi bana ben nedense tosun gibin bişi bekliom kardeşim 4,750gr doğdu ben 4,250 gr doğmuşum yeğenlerde semirmnmiş çıkıolar meydana e bende öle bekliom az gibi gelio bana nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?