2010 Eylül Bebeklerinin Haftalara Göre Anne Karnındaki Boy_Kilo Gelişimi

eveeeet bende bugün gitttim muayeneme bebişim tam 30 haftalık ve 1600 gr boyuda 40 cm.....

Merhaba kızlar bizde yeni katıldık aranıza
28 haftalık 1250gr 36cmde boyumuz.Bizde bugün kontroldeydik.oğluşum gayet normal sınırlar içerisinde büyümeye devam ediyor.

en son geçen hafta gittik 28. haftada kilo :1.100 gr boy :37 cm di.
haftasına göre normal dedi doktorumuz.
inşallah daha çok kilo alır oğlum ödüm kopuyo kilosu az doğacak diye...

en son geçen hafta gittik 28. haftada kilo :1.100 gr boy :37 cm di.
haftasına göre normal dedi doktorumuz.
inşallah daha çok kilo alır oğlum ödüm kopuyo kilosu az doğacak diye...
lilacım haftasına göre iyi kilosu hem bundan sonra birden alırlar gelecek sefer gittiğinde için rahatlar.

Merhaba kızlar bizde yeni katıldık aranıza
28 haftalık 1250gr 36cmde boyumuz.Bizde bugün kontroldeydik.oğluşum gayet normal sınırlar içerisinde büyümeye devam ediyor.
hosgeldin canım

biz de 25+6 da 830 gr
26 haftalarda 550-1300 civarında olması normalmiş seninki tam normalinde canım

benim kızda 1,498gr ve 41 cm maşallah kuzularaaaaaaaa

eveeeet bende bugün gitttim muayeneme bebişim tam 30 haftalık ve 1600 gr boyuda 40 cm.....

seker pembe ayse ikinizin bebişte uzun olacak gibi masallah

ne bilmi şekerim az gibi geldi bana ben nedense tosun gibin bişi bekliom kardeşim 4,750gr doğdu ben 4,250 gr doğmuşum yeğenlerde semirmnmiş çıkıolar meydana e bende öle bekliom az gibi gelio bana nedense

ne bilmi şekerim az gibi geldi bana ben nedense tosun gibin bişi bekliom kardeşim 4,750gr doğdu ben 4,250 gr doğmuşum yeğenlerde semirmnmiş çıkıolar meydana e bende öle bekliom az gibi gelio bana nedense

aslında bende senin gibi tosun bi bebiş bekliyorum hep böle tombiş olsun diye hayal ediyorum ama 3 kiloyu bulursa yeter zaten sağlıklı olsunda emzirir tombikleştiririrz biz onları :)))))

slm kızlar benım oğluşumda 28 haftalık kılomuz 1.150 gr bakalım hayırlısı..doktor normal dedı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…