Evet canım ya, başka başka konularımız olcak konuşulacak.
saol peri mmm hanne cmm hoşgldnnn
şekerler koltukları eklicem ama çok yer kapalr mı dileklerden sonra mı eklesem? bilmiyorumkismile
ya kızlar kafam okadar karışıkki anlatamam size doktora gittim tekrar kan sonucum vardı onu göstermeye moralim bozuldu yine bu kist yüzünden 6 aydan fazla kullanma ve bebeği geciktirme diyor ama bende enaz 1 sene istemiyorum ne yapacam çok korkuyorum olmazsa diye bi yandan ilaca başladım biyandan off off(((
ya kızlar kafam okadar karışıkki anlatamam size doktora gittim tekrar kan sonucum vardı onu göstermeye moralim bozuldu yine bu kist yüzünden 6 aydan fazla kullanma ve bebeği geciktirme diyor ama bende enaz 1 sene istemiyorum ne yapacam çok korkuyorum olmazsa diye bi yandan ilaca başladım biyandan off off(((
1000 i devirirken çoğumuz burada olacağız olmayan arkadaşların yerinede dilek tutacağızhihoyyyt
ben yine peşinizden gelirim bekar bekar kaydirigubbakcemile3
evet yaa ozamannnlar istermisiniz bebişlerimizi kkonuşuyo olucak ben bugün bunu aldımm şunu göstereyim diyee allahım hepimize nasip etsinn
kaydirigubbakcemile3yaaa ne ara o kadar sayfa yazdınız yaaa
kaydirigubbakcemile3oyy müşteri geldı yemeklerımı yıyemıyorum içeri gıdıecem 1000i kacırcam die gidemıyorumm oyyyyy
Yok kıl payı kurtardın canımnerdeyse kaçırıyordum 1000i
Aynen öyle canım, hayırlısı olsun hakkınıza.çikolata kisti mi bu?doktorun dediklerine uyarsan şeker herşey yolunda gider.her bebiş kısmetiyle gelir çok da öle planlar yapma.kafanı da çok takma
Evet tatlkım, o korunur.Tatlım doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? Eğer 6 aydan fazla kullanma diyorsa doktor sen korunmazsın eşin korunur.
sağol canım :)),Delicious tatlım güle güle kullan... Çok şık...
Kızlar, biz ev tutmuştuk ya. Henüz ödeme yapmamıştık. Şimdi nişanlım aradı bi ev daha varmış, 110 metrekareymiş. Diğerinin mutfağı biraz küçüktü hatırlayan varsa. Bu akşam o eve de bakmaya gidicez kısmetse. Sonra nişanlım ve ailesi köye gidicekler fındık işleri için. Bende ordan kızkardeşime gidicem. Annemler falan orda, kız kardeşim doğum yapıcak diye.
İnşallah içime siner bu ev, yarın haberleri veririm size de kızlar. boshayallersmile
1000 deyince ben de heyecanlandım şekerler şimdi yaw :))
o kadar çok dileğim var ki ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?