2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya kızlar kafam okadar karışıkki anlatamam size doktora gittim tekrar kan sonucum vardı onu göstermeye moralim bozuldu yine bu kist yüzünden 6 aydan fazla kullanma ve bebeği geciktirme diyor ama bende enaz 1 sene istemiyorum ne yapacam çok korkuyorum olmazsa diye bi yandan ilaca başladım biyandan off off(((

1000 i devirirken çoğumuz burada olacağız olmayan arkadaşların yerinede dilek tutacağızhihoyyyt

evet yaa ozamannnlar istermisiniz bebişlerimizi kkonuşuyo olucak ben bugün bunu aldımm şunu göstereyim diyee allahım hepimize nasip etsinn

oyy müşteri geldı yemeklerımı yıyemıyorum içeri gıdıecem 1000i kacırcam die gidemıyorumm oyyyyy

çikolata kisti mi bu?doktorun dediklerine uyarsan şeker herşey yolunda gider.her bebiş kısmetiyle gelir çok da öle planlar yapma.kafanı da çok takma

Gönlünü ferah tut tatlım. Ablam da kullandı benim d.k.h. ayrıca onda da kist vardı. Ufak bir operasyonla kisti aldırdı. Şimdi çok tatlı 2 kızı var hem de tek yumurta ikizi.

1000 i devirirken çoğumuz burada olacağız olmayan arkadaşların yerinede dilek tutacağızhihoyyyt

Eveeeeet.
ben yine peşinizden gelirim bekar bekar kaydirigubbakcemile3

Hiç belli olmaz orası canımcım.

Tatlım doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? Eğer 6 aydan fazla kullanma diyorsa doktor sen korunmazsın eşin korunur.

alt kısım ve kol koyma yerleri siyah olacak diğer yerler yine beyaz kalacak. 2 tane 3 kişilik 1 tane de tek kişilik aldık şekerler.

Kızlar, biz ev tutmuştuk ya. Henüz ödeme yapmamıştık. Şimdi nişanlım aradı bi ev daha varmış, 110 metrekareymiş. Diğerinin mutfağı biraz küçüktü hatırlayan varsa. Bu akşam o eve de bakmaya gidicez kısmetse. Sonra nişanlım ve ailesi köye gidicekler fındık işleri için. Bende ordan kızkardeşime gidicem. Annemler falan orda, kız kardeşim doğum yapıcak diye.

İnşallah içime siner bu ev, yarın haberleri veririm size de kızlar. boshayallersmile

evet yaa ozamannnlar istermisiniz bebişlerimizi kkonuşuyo olucak ben bugün bunu aldımm şunu göstereyim diyee allahım hepimize nasip etsinn

AMİNNN İNŞALLAH.

yaaa ne ara o kadar sayfa yazdınız yaaa
kaydirigubbakcemile3

oyy müşteri geldı yemeklerımı yıyemıyorum içeri gıdıecem 1000i kacırcam die gidemıyorumm oyyyyy
kaydirigubbakcemile3

nerdeyse kaçırıyordum 1000i
Yok kıl payı kurtardın canım

çikolata kisti mi bu?doktorun dediklerine uyarsan şeker herşey yolunda gider.her bebiş kısmetiyle gelir çok da öle planlar yapma.kafanı da çok takma
Aynen öyle canım, hayırlısı olsun hakkınıza.

Tatlım doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun? Eğer 6 aydan fazla kullanma diyorsa doktor sen korunmazsın eşin korunur.
Evet tatlkım, o korunur.

Allah gönlünüze göre versin tatlım. Bu arada kardeşini de allah kurtarsın.

1000 deyince ben de heyecanlandım şekerler şimdi yaw :))
o kadar çok dileğim var ki ....

Koltuk çok şık canım, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…