hahaaa enimse demiştr :)
ne dedım kız okuyorum ama kalmıo kafamda bişi aclıktanda bayılcam birazdan bı yemek sölimm bariihahaaa enimse demiştr :)
bırak işleri kuzum yaa dinlenn hasta etme kendinii
ayyyy dınlenmek ıstıyorum artıkkk yaaaaaa
hahahaaaaaaaaa hannem yaaaaaaa süpersinnnnnnnnnsen edit etsene onu misafirler görmesin nolur nolmaz ben de edit edim
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
bende sizin için dua edeyim bari bayanssulusmile
gel canım ben işimi vereyim sana :)
gel verıyım ben sana işşşopuyorumnanaktan
Ben de dinlen dinlen sıkıldım ya iş istiyorum:hulya:
iş etkıledı cnmmmmmsıcaklar etkiledi galiba kızlar sesinizz çıkmıyoo bilmiyorumkismile
o ne ya ben kacırmısımm işlere takıloncaahahahaaaaaaaaa hannem yaaaaaaa süpersinnnnnnnnnsen edit etsene onu misafirler görmesin nolur nolmaz ben de edit edim
merak ettım kızlar özelden yazınn.Kendi kendini ele verdin tatlım kaydirigubbakcemile3
sabır sabırr yaa sabırrraz kaldı canım sabır olumunekankayizsmile
Süperim ben süperim süperim süperim kaydirigubbakcemile3
Hepimiz süperiz canlarım benim. Editledimkaydirigubbakcemile3
Ben biraz sonra bir10 dk kadar bir yere gidip geleceğim. Geçmeyim 1000i haaa. Emeklerimin karşılığı olarak, bakın burda uğraşıyorum bu sıcakta. Offff pufff.
ya hanne bana adaşım dio ben de ismimi nerden bildin bi yere mi yazdım dedim o da müncecciimim diince enimse biliodu o demiştir demiiiiiiiiii dedimne dedım kız okuyorum ama kalmıo kafamda bişi aclıktanda bayılcam birazdan bı yemek sölimm barii
ay kusum bırakmakla olmuo sonra hepsi bana bakıooooo mıllet ramazan gelmeden evleri yenılensın istiyo off cok sıkıldımmm
ayyy yetiştim yemekteydim son 7 :sm_cool::sm_cool:
enimse cim yazim mi özelden anladın mı durumumesajdan
ben bi gelinlik beğenmiştim aysiradan bizim burdaki mağazasına gelmiş aynısı bi gidip deneyeyim eğer güzel olursa diktiririm kızlar olur dimi :)
canım yaa 7 sayfa bişe kaldı kiii geçebiliriz gitmee biraz dahaa
ayyy yetiştim yemekteydim son 7 :sm_cool::sm_cool:
ya hanne bana adaşım dio ben de ismimi nerden bildin bi yere mi yazdım dedim o da müncecciimim diince enimse biliodu o demiştir demiiiiiiiiii dedim
,meğerse ben yazmışım konuda enimsem önemli bişi diel yanii
hannemmmm muck şeker
meraklı meraklıkaydirigubbakcemile3he okee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?