canım belirtilerini yazarmısın mide bulantıların ilk aydan mı başlamıştı bi yerde okumuştum mide bulantısı erken olunca ve bel ağrısı olunca kız oluyomuş canım o yüzden sordum bende bu belirtiler var istifra edrken gözler şişiyo(
bende eylülün 17 sinde hamile klmışım sabırsızlıkla bekliyorum haftaya 2.kez doktoruma gideceğim cinsiyeti ne zaman tam olarak belli olacak acabaa ?? Diye düşünüyorum...
Merhaba arkadaşlar. Ben de 11+6 günlük hamileliğim ve ilk bebeğim. Beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim hatta baya geç test yaptım değilimdir diye:) Ama çok şükür bu haberi alma mutluluğunu yaşadık. İnşallah hepimiz en güzel ve rahat şekilde hamilelik dönemimizi geçirir ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
kızlar bende 2010 eylul hamıleelrındenım ama benınkı bıraz buruk oldu ıkız gebelık tı fakat 3.ayda dıger bebegı kaybettık suan tek bebek var ama olsun bırz uzulduk esımle fakat herseyde bır hayr vardır tabıkı...harıka bır duygu suan 15 haftalık haftaya cınsıyete gıtcezz bakalım gosterırse herkezın allah yardımcısı olsun ıns.
selam kızlar ...ya bilen vardır diye soruyorum doktoruma ulaşamadım,,,benim uzun zamandır akıntım oluyordu,,,bi kaç gündür süt kesiği gibi parçalar gelmeye başladı akıntının içinden,,,birde dün ayağım kaydı düşmedim ama kasığım çok ağrıdı,,,akşama kadar ağırdı kasıklarım,,,bugünde kan geldi benden,,,fazla değildi ama çok korkuyorum bilen anlayan varsa acil cevap lütfen
canım süt kesiği gibi akıntı beraberinde kaşıntı varsa mantar oluşmuştur büyük ihtimalle hamilelikte vajinanın mikrop önleyici yapısı bozuluyormuş bende aynı dertten muzdaribim, doktorum bi krem önerdi. hamilelikte kanama önemli en iyisini doktor bilir biz burdan ne söylesek nafile ihmal etme her ikisi içinde doktoruna görünmelisin bence.
ıns.canım ya tek dılegımız buçok üzüldüm ceyda,,,unutma her şerde bi hayr vardır,,,inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın,,,
mavı bende bebegı goruınce nedense gulmek gelıyo cok mutlu oluyorum bıtuhaf hısseıdyo ınsan kendını ınanılmaz bı rduyguymuz bu...evet haklısın mantarmış,,,doktoruma ulaştım,,fitil ismi verdi onu kullanıp çarşamba günü kontrole gideceğim,,kanama olursa acil gel dedi,,ama kanamanın nedeni mantar olabilirmiş,,,ilgin için teşekkürler,,artık doktora gitmeyi seviyorum çünkü her gittiğimde bebeğimi görüyorum doktordan çıkmasam mı ne
mavı bende bebegı goruınce nedense gulmek gelıyo cok mutlu oluyorum bıtuhaf hısseıdyo ınsan kendını ınanılmaz bı rduyguymuz bu...
aynen çok tuhaf oluyo insan,,bizim kız en son gittiğimiz ultrasonda kıpır kıpırdı,,,hiç durmadı nerdeyse ben ultrason masasında yatarken ayak ayak üstüne atmıştım,,,,oda ayaklarını üst üste koymuştu yaçok tatlıydı,,,çarşambayı iple çekiyorum kızımı görcem
kızlar hani bu kadarmıyız 2010 eylül hamişleri?
gunaydınnn kızlarrrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?