2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

bende eylülün 17 sinde hamile klmışım sabırsızlıkla bekliyorum haftaya 2.kez doktoruma gideceğim cinsiyeti ne zaman tam olarak belli olacak acabaa ?? diye düşünüyorum...

öncelikle Allah tüm hamişlere bebişlerine sağ salim kucağına alamayı nasip etsin ve isteyen herkese sağlıklı bebişler versin.benim de sat 19 eylül.

selam ..öncelikle hayırlı uğurlu olsun,,allah herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin,,,ben aslında sakin bi hamilelik geçiriyorum,,eğer sabah erken uyanmadıysam hiç bulantım olmuyor,,,,,önceden ekşi yerdim ama şimdi fazla canım istemiyor çokda tatlı yemiyorum,,kısacası kesin sınır yoktu bende tatlıda yiyorum ekşide,,,sadece bel ağrım var oda özellikle gece yatınca ortaya çıkıyor,,,yatakta dönmekte bile zorlanıyorum,,bana göre kız erkek farketmez eli ayağı sağlam olsun hayırlı olsun zeki olsun.....vs....allah herkesin gönlüne göre versin...yanlız gözler nasıl şişiyo onu anlamadım:?

Son düzenleme:
bende eylülün 17 sinde hamile klmışım sabırsızlıkla bekliyorum haftaya 2.kez doktoruma gideceğim cinsiyeti ne zaman tam olarak belli olacak acabaa ?? Diye düşünüyorum...

şu an kaç haftalık,,ben 12.haftada öğrendim...kaç haftalık diyorum çünkü bende 16 eylülde hamile kaldım fakat yumurtlamam geç olduğu için sürekli bi hafta sorunu vardı,,sata göre hesapladıkları için,,,özeldeki doktorum bebeğin boyuna göre söyledi bana haftamı,,,devlet hastanesi daha farklı

hayırlı olsun,,,benimde ilk hamileliğim ve bende epey geç test yaptım yoktur diye inatlaştım,,sorunlarınm vardı doktor tedavisine başlamıştık,,,

kızlar bende 2010 eylul hamıleelrındenım ama benınkı bıraz buruk oldu ıkız gebelık tı fakat 3.ayda dıger bebegı kaybettık suan tek bebek var ama olsun bırz uzulduk esımle fakat herseyde bır hayr vardır tabıkı...harıka bır duygu suan 15 haftalık haftaya cınsıyete gıtcezz bakalım gosterırse herkezın allah yardımcısı olsun ıns.

çok üzüldüm ceyda,,,unutma her şerde bi hayr vardır,,,inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın,,,

selam kızlar ...ya bilen vardır diye soruyorum doktoruma ulaşamadım,,,benim uzun zamandır akıntım oluyordu,,,bi kaç gündür süt kesiği gibi parçalar gelmeye başladı akıntının içinden,,,birde dün ayağım kaydı düşmedim ama kasığım çok ağrıdı,,,akşama kadar ağırdı kasıklarım,,,bugünde kan geldi benden,,,fazla değildi ama çok korkuyorum bilen anlayan varsa acil cevap lütfen

canım süt kesiği gibi akıntı beraberinde kaşıntı varsa mantar oluşmuştur büyük ihtimalle hamilelikte vajinanın mikrop önleyici yapısı bozuluyormuş bende aynı dertten muzdaribim, doktorum bi krem önerdi. hamilelikte kanama önemli en iyisini doktor bilir biz burdan ne söylesek nafile ihmal etme her ikisi içinde doktoruna görünmelisin bence.

evet haklısın mantarmış,,,doktoruma ulaştım,,fitil ismi verdi onu kullanıp çarşamba günü kontrole gideceğim,,kanama olursa acil gel dedi,,ama kanamanın nedeni mantar olabilirmiş,,,ilgin için teşekkürler,,artık doktora gitmeyi seviyorum çünkü her gittiğimde bebeğimi görüyorum doktordan çıkmasam mı ne

mavı bende bebegı goruınce nedense gulmek gelıyo cok mutlu oluyorum bıtuhaf hısseıdyo ınsan kendını ınanılmaz bı rduyguymuz bu...

mavı bende bebegı goruınce nedense gulmek gelıyo cok mutlu oluyorum bıtuhaf hısseıdyo ınsan kendını ınanılmaz bı rduyguymuz bu...

aynen çok tuhaf oluyo insan,,bizim kız en son gittiğimiz ultrasonda kıpır kıpırdı,,,hiç durmadı nerdeyse ben ultrason masasında yatarken ayak ayak üstüne atmıştım,,,,oda ayaklarını üst üste koymuştu ya çok tatlıydı,,,çarşambayı iple çekiyorum kızımı görcem

ya benımkı henuz kıpırdamıyo pek hıssetmıyorum ama bu bıle yeter bu arada tebrıkler kızın olcakmıs benım esımde kız delısı yatıyo kalkıyo kız dua edıyo ama ruyasında emrullah koy cocugun adını dıye bısey gormus bakalım hayırlısı ne olursa....sag saglım olsunda saglıklı onemlı degıl

ee kim nerden peki,,,hangi hastane hangi doktor,,,,özel mi devlet mi,,,,mesela ben bodrumdayım,,,buranın devlet hastanesinden herkes yaka silkmiş vaziyette,,,ben özele gidiyorum epey tuzlu ama malesef kaliteli bi devlet hastanesi durumumuz yok,,,benim bir yıl kadar önce karnımda kist patlamıştı,,,durumum çok kritkti,özeldeki doktorum iç kanama geçirdiğimi acil ameliyata girmezsen öleceğimi söyledi,,,tansiyonum nabzım düşmüştü,,,acil devlet hastanesine gittik iç kanama geçiriyo acil ameliyata girmesi gerekiyor dediğimiz halde ilgilenen olmadı ne yazıkki,,,,sanki öksürükten gitmişiz,,eşime dedim beni götür burdan hemen arbaya bindik doğru özel bodrum hastanesine o sırada doktorum aradı ne oldu ameliyata girdimi diye,,,biz dedik özel bodruma gidiyoruz diye,,,beni kapıda karşıladılar hemen ameliyata hazırladılar,,,ben sadece bi imza attım,,doktorum ameliyathane herşey hazırlanmıştı,,,evet işin içinde para var,,,ama canda var,,,,,,benim özele gidecek gücüm vardı gidebildim,,peki ya olmasaydı,,,birde şöyle bi gerçek var bazen insanlar çok lüzumsuz şeylerle acili meşgul ediyorlar,,,normal bi gripte ertesi gün gidip poliklinikte bakılabilmek varken ne yazıkki polikliniğe göre daha az sıra bekleyecekleri için acili meşgul ediyorlar,,işte böyle benim gibi gerçekten acil olanlar ise doktorlar meşgul olduğu için kötü durumlarda kalıyorlar,,yani şahsen ben böyle düşünüyorum,,,

Son düzenleme:
s.a kizlar gnydnn... bnde araniza katildm daha once cok topik denedim ama cvp vrn olmadi pek bizde 14+2 gnlk oldk ck sukur cinsiyeti blli olur mu bilmiyrm ogrenn vrmi bu ayda ama bn daha ck hssetmk istyrm bebegimi...hissedilir mi bilmiyrm arada oluyo biseylr ama ilk bebegm oldgndn anlm veremyrmRabbim istyn hrkese en hyrlsiyla vrsn ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…