merhabalar,
bende eylül annesiyim13 + 5 günlük hamileyim bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı malesef insanın ilk dileği sağlıklı olması oluyor tabi ama bir taraftan da merak etmiyor değil :) Bol bol ekşi yiyoruz, rüyalarda erkek diyor ama bakalım nasip kıymet sağlıcakla gel meleğim başkada birşey istemem
benim bulantı falan kalmadı,,o yüzden her istediğimi yiyorum,,meyve,,süt,,peynir,,ağırlıkta,,,sakatat türü şeyler yemiyorum,,sucuk salam vb.pişmemiş şarküteri yemiyorum,,hazır meyve suyu içmiyorum,,gayet iyi besleniyorum diye düşünüyorum ama :) hiç kilo almadım daha,,aynı pantolonlarımı giyiyorum,,,ama göğüslerim ve göbeğim şişti,,bebek karnı değil henüz:) hissetmedimde ,,,pazartesi kontrolümüz var,,
merhaba hamişler
bende yarın doktora gidiyorum inş bebişim cinsiyetini gösterir
sağlıklı sihhatli olurda :))))
yaramaz mı olcak ne,,şimdiden kıpır kıpırmış:) benim bi tanıdığım doğuma kadar göremediler,,ne zaman ultrasona gittilerse eli üstündeymiş,,,hatta espri yapıyorlardı bizimki çok terbiyeli göstermiyor diye:) herşeyi beyaz sarı yeşil falan yaptılar cinsiyet belli olmadığı için..16 haftada kesin görürsün tabi yerinde durursa:)
Arkadaşlar doktordan yeni geldim
ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
kızım olacakmış çok sevindim gerçi hep diyorum yeterki sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez ama öğrenmekte ayrı bir mutluluk veriyo insana
uzun uzun parmakları var el sallar gıbı yapıyordu
annesine el salladı kuzucum
allahım hepimiz inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz
ooo maşallah ne güzel kilo almamışsın, hep böyle kontrollü ve sağlıklı gider inşallah
ben hamile pantolonu giymeye başladım bile :))
beslenme konusunda bana enginar, balık ve cevizi özellikle tavsiye ediyorlar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ,coca cola yı çok özledim valla şimdiden dayanıyorum )))
ooo maşallah ne güzel kilo almamışsın, hep böyle kontrollü ve sağlıklı gider inşallah
ben hamile pantolonu giymeye başladım bile :))
beslenme konusunda bana enginar, balık ve cevizi özellikle tavsiye ediyorlar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ,coca cola yı çok özledim valla şimdiden dayanıyorum )))
bende dün doktordaydım,,,geçen ay ikili test yapılmıştı,,sonuçlar iyi çıktı,,doktor üçlü teste gerek olmadığını söyledi,,sizlerdede böyle bi durum var mı? bebeğim arkasını dönmüştü,,epey uğraştı doktor dönsün diye:) bende doğum korkuları başladı doktorumla biraz doğum hakkında konuşmaya başladık,,aslında çok erken biliyorum ama içimi rahatlattı,,,biz epidurale karar verdik::: epiduralle normal doğum düşünüyoruz bi aksilik olmazsa....çevrenizde epidural olan var mı?
slm kızlar nasılsınız..........bn dun dktra gıttım ve kızım olacakmıs:) 100 de 100 dedı cok mutluyum ıns hyrlı bı evlat olurr Rabbım ısteyen herkese versınn
gözün aydın canım
sağlıkla sıhhatle inşallah kızını kucağına alırsın
merhabalar,
bende eylül annesiyim13 + 5 günlük hamileyim bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı malesef insanın ilk dileği sağlıklı olması oluyor tabi ama bir taraftan da merak etmiyor değil :) Bol bol ekşi yiyoruz, rüyalarda erkek diyor ama bakalım nasip kıymet sağlıcakla gel meleğim başkada birşey istemem
üçlü tarama testi vaktimiz geldi
yaptırdınız mı arkadaşlar
ben yarın yaptırıcam inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?