2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

merhabalar,
bende eylül annesiyim 13 + 5 günlük hamileyim bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı malesef insanın ilk dileği sağlıklı olması oluyor tabi ama bir taraftan da merak etmiyor değil :) Bol bol ekşi yiyoruz, rüyalarda erkek diyor ama bakalım nasip kıymet sağlıcakla gel meleğim başkada birşey istemem

canım bende de rüyalarda hep erkek diyordu şimdi dr dan geldim edepli bebek koymuş elini saklıyordu bir ara açar gibi oldu doktorum çok büyük olasılık bu kız dedi:) bende bol bol ekşi yiyordum portakal limon falan benim de kesin değil ama rüyaların tersi çıkıyor galiba:)) sağlıklı olsunlarda dediğin gibi önemli olan o kız erkek hiç farketmez

merhaba hamişler

bende yarın doktora gidiyorum inş bebişim cinsiyetini gösterir
sağlıklı sihhatli olurda :))))

Arkadaşlar doktordan yeni geldim
ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim
kızım olacakmış çok sevindim gerçi hep diyorum yeterki sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez ama öğrenmekte ayrı bir mutluluk veriyo insana
uzun uzun parmakları var el sallar gıbı yapıyordu
annesine el salladı kuzucum
allahım hepimiz inşallah yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz

ooo maşallah ne güzel kilo almamışsın, hep böyle kontrollü ve sağlıklı gider inşallah
ben hamile pantolonu giymeye başladım bile :))

beslenme konusunda bana enginar, balık ve cevizi özellikle tavsiye ediyorlar aklıma geldikçe yemeye çalışıyorum ,coca cola yı çok özledim valla şimdiden dayanıyorum )))

doktorda öyle dedi zaten yaramaz bişi olucak diye ... hesaplarıma 17 haftalık flanken gidicem doktora işallah benim ki okadar terbiyeli olmaz da gösterir :86::18:

hayırlı olsun,,,,benim kontrole giderken en hoşuma giden yanı bebeğimi görebilmek:) daha henüz hissetmiyorum ya görünce çok hoşuma gidiyor:)

ilk aylarda anne açda kalsa bebeğe bi zararı yokmuş,,,çok küçük olduğu için annenin vücudundakiler zaten yetiyormuş,,,,bana hep diyorlardı ye ye ye bebek var karnında diye,,,:) diyorum ya bi rahat olun o daha çok küçük...:) yani hamileyim diye habire yemedim...hamile olduğumu bilenler karnın çıkmış demeye başladı herkes anlıyorda ben neden anlamıyorum gaz var diyorum onada inanmıyolar....kiloda alacağız hepsi olacak,,,yeterki sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım:)

ilk aylarda anne açda kalsa bebeğe bi zararı yokmuş,,,çok küçük olduğu için annenin vücudundakiler zaten yetiyormuş,,,,bana hep diyorlardı ye ye ye bebek var karnında diye,,,:) diyorum ya bi rahat olun o daha çok küçük...:) yani hamileyim diye habire yemedim...hamile olduğumu bilenler karnın çıkmış demeye başladı herkes anlıyorda ben neden anlamıyorum gaz var diyorum onada inanmıyolar....kiloda alacağız hepsi olacak,,,yeterki sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım:)

bende dün doktordaydım,,,geçen ay ikili test yapılmıştı,,sonuçlar iyi çıktı,,doktor üçlü teste gerek olmadığını söyledi,,sizlerdede böyle bi durum var mı? bebeğim arkasını dönmüştü,,epey uğraştı doktor dönsün diye:) bende doğum korkuları başladı doktorumla biraz doğum hakkında konuşmaya başladık,,aslında çok erken biliyorum ama içimi rahatlattı,,,biz epidurale karar verdik::: epiduralle normal doğum düşünüyoruz bi aksilik olmazsa....çevrenizde epidural olan var mı?

Evet canım epidural doğum ağrısız normal doğum, zaten normal doğumda tek zorluk o sancılar
epidural doğumda bele iğne yapıyorlar ve sadece rahim kasılmaları ile doğum gerçekleşiyor
doğumdan hiç korkma sabırlı ol
benim sezeryan olacak ilk bebeğim normal doğumla başladı ama sonra bebek sıkışınca acilen sezeryana aldılar o yüzden bu bebeğimde sezeryan olacak
ama en güzeli normal doğum adı üstünde normal :))

slm kızlar nasılsınız..........bn dun dktra gıttım ve kızım olacakmıs:) 100 de 100 dedı cok mutluyum ıns hyrlı bı evlat olurr Rabbım ısteyen herkese versınn

slm cnm bn kizm olsn istydmm ve ruyamda hep erkk bbk goruydmm ve ogrndm kzm olackmss

merhaba eylül anneleri;
Bende tam 15 haftalık hamileyim aranıza yeni katılıyorum haftaya bugün 3lü testimi yaptırıcam..Sizler nasılsınız bulantılarınız hala devam ediyor mu ya da ağrılarınız ?

merhaba eylül hamişleri haziran anneleri
bende 17 ahftalık hamileyim ve bir kızım olacak Allah'ın izniyle bir kızım var zaten ama benimle beraber değil melek oldu yavrum onun yerine şimdi tekrar bir kızım olacak ve onunla yarım kalan duygularımı tamamlamayı çok isteiyorum inş Rabbim hayırlısını verir hakkımızda ve yavrumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder bana ve hepimize inşallah. hepiniz kendinize iyi bakın ve bebişlere de tabiiiii..........:79:

üçlü tarama testi vaktimiz geldi
yaptırdınız mı arkadaşlar
ben yarın yaptırıcam inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir

üçlü tarama testi vaktimiz geldi
yaptırdınız mı arkadaşlar
ben yarın yaptırıcam inşallah hepimizin sonuçları iyi gelir

ben yaptırdım canım sonuç iyi çıktı inşallah hepinizinki iyi çıkar:)buarada benim 18 haftalık oldu hala göstermiyor utangaç bebişim ilkinde eliyle saklıyordu sonrada sırtını dönmüş :)dr byük ihtimal kız diyor hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…