2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

selam hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin ,,bende 15 hf hamileyim:) biz cinsiyetini 12.hf öğrendik,,,,bebeği hissetmek için bi kaç hafta daha beklemek gerekiyormuş,,,kasları henüz kendini hissettirecek kadar güçlü değilmiş,,doktorum söyledi,,,bende heyecanla bekliorum kıpırdamasını,,,çok güzel bi duygu,,sağ salim kucağımıza almak nasip olur inş....

slm h.b cnm hepimznki hyrli olsn 12.hft soyluylr mi cinsiyetini bnde ck mrk edyrm kizm olsn istyrm ama erkk dio hrks hyrlisi arada bisylr hssedyrm ama bilemyrm sabirsz annelrz bz hissetmk istiyrmm bnde ocagin 1 inde gtcm ins cinsiyete hrktlrne ilk oldgu icn gec hissediyrz hrlde....

yeni gördüm bu başlığı bende eylül ayında hamile kaldım:) şuan 15 haftalık hamileyim. negüzel erkenden cinsiyetini öğrenenler var ben 3 gün önce gittim daha göremedik yılbaşında tekrar gidicem yılbaşı hediyesi olsun:) önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun bebeklerimiz yeter ama insan yine de merak ediyor. herkes erkek diyor ben de erkek bebek görmüştüm rüyamda ilk hamile kaldığım zaman dokttoruma söyledim o da güldü ben bilemiyorum millet nerden biliyormuş dedi:) çok heyecanlıyım

bi de karnı çıkan var mı benim daha çıkmadı nezaman çıkcak acaba:))

şu an 14+4 günlük, 12+2 günlükken en son dr.ye gitmiştim çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakmaya çalıştığı halde göremedi doktor

merhaba arkadaşlar bende eylülde hamile kalan annelerdenim iki çocuğumu kanda pıhtılaşma nedeniyle kaybettim şuan 15 haftalık hamileyim herşey yolunda gidiyo şimdilik inşallah sonuna kadar böyle gider
allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder

ben hem özele hemde devlet hastanesine gidiyorum,,,,devlette söylemiyorlar henüz cinsiyetini ama özelde söylüyorlar,,,birazda kullandıkları ultrason aletinin kalitesiyle alakalıymış,,,,henüz bende bi şey hissetmedim,,,heyecanla bekliorum,,benimki kız...kızlar daha geç hissettiriyormuş kendini,,,herkes öyle diyor,,,,

aramıza hoşgeldin ışıl,,,,ilk bebeğin için üzüldüm,,,vardır bi hayr diyelim,,,dilerim allahtan bebeğini sağ salim kucağına alırsın,,,ben hep öyle diyorum kendime,,rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağıma almayı nasip et,,isteyen herkese nasip et diye,,,cinsiyetini öğrendin mi

şu an 14+4 günlük, 12+2 günlükken en son dr.ye gitmiştim çok hareketli olduğu için cinsiyetine bakmaya çalıştığı halde göremedi doktor

yaramaz mı olcak ne,,şimdiden kıpır kıpırmış:) benim bi tanıdığım doğuma kadar göremediler,,ne zaman ultrasona gittilerse eli üstündeymiş,,,hatta espri yapıyorlardı bizimki çok terbiyeli göstermiyor diye:) herşeyi beyaz sarı yeşil falan yaptılar cinsiyet belli olmadığı için..16 haftada kesin görürsün tabi yerinde durursa:)

bende rüyamda erkek görüyordum ama kız hissediyordum,,kızım olacak:: benim karnım çıkmadı galiba,,,çünkü göbeğim çıktı,,,ben normaldede göbekliyim ama sanırım henüz karın çıkması için erken,,,,birde kişiden kişiye değişiyor,,,ilk gebelik olmasıda ayrı bi etken,,,ikinci gebelik daha erken çıkıyor,,,ben şu ana kadar hiç kilo almadım ama şişti vücudum özellikle karnım ve göğsüm,,,herkes çok kilo almışsın diyor ama almadım,,,

bnde ozele gidiyrm 2 aydr gtmdm gerci ins bnde1 ocakta gtcm i zmn 16 hf olyrz bebek rahmn yukari ciktimiki tm olarak nerde hissedysnz hrktleri hissedenlerr;

Hoşbuldum.. burdaki benimle aynı anda hamile olan arkadaşların duygularını okup paylaşmak çok güzel
dediğin gibi inşallah hepimiz muradımıza ereriz..
kıza benzetti doktorum özele gidiyorum ben 4 boyutlu ultrasonu ama net olarak perşembe günü söyleyecek sabırsızlıkla bekliyorum. Kız erkek farketmez sağlıklı sıhhatli aklı fikri yerinde olsun inşallah

bebeğime yarasın diye özel yediğiniz içtiğiniz bişeyler varmı ???
Kilo ne kadar aldınız
ben iki kilo almışım karnım çok çıktı hamile pantolunu giymek zorunda kaldım sizlerinde öylemi ?

bebeğime yarasın diye özel yediğiniz içtiğiniz bişeyler varmı ???
Kilo ne kadar aldınız
ben iki kilo almışım karnım çok çıktı hamile pantolunu giymek zorunda kaldım sizlerinde öylemi ?

benim bulantı falan kalmadı,,o yüzden her istediğimi yiyorum,,meyve,,süt,,peynir,,ağırlıkta,,,sakatat türü şeyler yemiyorum,,sucuk salam vb.pişmemiş şarküteri yemiyorum,,hazır meyve suyu içmiyorum,,gayet iyi besleniyorum diye düşünüyorum ama :) hiç kilo almadım daha,,aynı pantolonlarımı giyiyorum,,,ama göğüslerim ve göbeğim şişti,,bebek karnı değil henüz:) hissetmedimde ,,,pazartesi kontrolümüz var,,

kesinlikle herşeyden önce sağlıklı sıhhatli akıllı olması,,,kız erkek hiç farketmiyormuş,,,eşim benim ikinciyi istiyo yaaa....doğur doğurmaz 2. isterim diyo

Bu gün cinsiyetini öğrendim :))) Mayısa daha 6 ay var :) Erkek bir bebeğe nasıl bakılır ki görücez:)

hayıl olsun,,demek erkek:) sağlıklı sıhhatli olsun inşallah,,bende bugün kontrole gideceğim,,,bebeğimi görcem çok heyecanlyım: eşim bile heyecanlı:) bizimkide kız:) kaç haftalıksın

ya ne güzel kilo almaman ben aldım 2 kilo şimdiden :) göğüsler benimde şişti karnımda çıkacak galiba ama yavaştan çünkü ağrıyor. hele 2 gün feci ağrıdı yarın dr a gitcem cinsiyeti için bakalım göstericek mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…