• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gene bekar gezenler

normalde 10 gün sonra düğünüm olacaktı ama artık yaptığım hazırlıklarla kaldım o günün gelmemesini bekliyorum resmen heyecanla yaptığım hazırlıklar artık bana sadece hüzün üzüntü veriyor bende keşke sizin gibi şeyler söyleyebilseydim herşey hazırdı özenle seçmiştim herşeyi gelinlik provasına her gittiğimde ordaki insanlar bana hep allah nazarlardan saklasın çok güzel bi gelin olmuşsun diyordu ama olmayınca hiç bişey olmuyormuş geriye sadece hüznü üzüntüsü kalıyo

normalde 10 gün sonra düğünüm olacaktı ama artık yaptığım hazırlıklarla kaldım o günün gelmemesini bekliyorum resmen heyecanla yaptığım hazırlıklar artık bana sadece hüzün üzüntü veriyor bende keşke sizin gibi şeyler söyleyebilseydim herşey hazırdı özenle seçmiştim herşeyi gelinlik provasına her gittiğimde ordaki insanlar bana hep allah nazarlardan saklasın çok güzel bi gelin olmuşsun diyordu ama olmayınca hiç bişey olmuyormuş geriye sadece hüznü üzüntüsü kalıyo

sorun ne bilmiyorumkismile

sorun annesi ne söylerse onu yapması aslında önceleri hiç öyle değildi annesi diyodu çocuklar nasıl istiyorsa öyle yaparlar ama düğün yaklaştıkça bana hiç bişey sormadan annesi ne söylerse onu yapmaya başlaması halbuki biz ikimiz bi hayat kuracaktık ama son zamanlar düğün yaklaştıkça herşey değişti bizim nikahımız olmuştu düğünü bekliyorduk beraber yaşamak için ama bitti herşey

sorun annesi ne söylerse onu yapması aslında önceleri hiç öyle değildi annesi diyodu çocuklar nasıl istiyorsa öyle yaparlar ama düğün yaklaştıkça bana hiç bişey sormadan annesi ne söylerse onu yapmaya başlaması halbuki biz ikimiz bi hayat kuracaktık ama son zamanlar düğün yaklaştıkça herşey değişti bizim nikahımız olmuştu düğünü bekliyorduk beraber yaşamak için ama bitti herşey

Benim arkadaşımın başına da benzeri geldi,karışan anneye ne dersin,annesi ile nişanlısı arasında dengeyi kuramayan koca adayına ne dersin Allah sabır versin arkadaşım şimdi bambaşka biri oldu çıktı yaşama sevinci falan kalmadı ruh gibi sürekli teselli ediyorum zorla gezmeye çıkarıyorum,evlenip boşanmaktansa bu daha hayırlı a.s

hayırlısı böyleymiş diyerek teselli bulmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ne söylesem kendime yinede üzülüyorum benim ailem biz mutlu olalım diye hiç bişeye karışmadılar ikiniz bir hayat kuracaksınız dediler ama onun annesi evimizin düzenine bile karıştı düğünde yaptıracağım saça bile karıştı saolsun eşim olacak insan ağzını açıpta bir kelime dahi söylemedi ama görsen sanki karar alırken ailesini hiç karıştırmayan biri gibi konuşur çok büyük bi hayal kırıklığına uğrattı beni

hayırlısı böyleymiş diyerek teselli bulmaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ne söylesem kendime yinede üzülüyorum benim ailem biz mutlu olalım diye hiç bişeye karışmadılar ikiniz bir hayat kuracaksınız dediler ama onun annesi evimizin düzenine bile karıştı düğünde yaptıracağım saça bile karıştı saolsun eşim olacak insan ağzını açıpta bir kelime dahi söylemedi ama görsen sanki karar alırken ailesini hiç karıştırmayan biri gibi konuşur çok büyük bi hayal kırıklığına uğrattı beni

Tanıyo musun ki insanları,kaç yıldır birlikte idin bilmiyorumkismile

3yıllık bi geçmişimiz vardı 2.yılın sonunda evlenmeye karar vermiştik ben tanıdığımı sanmışım meğerse oysa ailem ilk başta istememişti ama sonradan sevmişlerdi ailemde herkes sevmişti şuan hepsi tanıyamamışız diyo 10 yılda geçse 20 yılda geçse insanları tanıyamıyosun bazen neyazık ki:(

ben de geldimm ..24 ün içindeyim ama 30 a bekar gireceklerdenim sanırsam:sinifsinif:

duygu allah yardımcın olsun bu benim bir arkadaşımın başınada geldi ve onlarda nikahı yaptı kınagecesi günü bozuldu çocukta gitti köyden birini alıp geldi evlendi olan kıza oldu
hakkınızda hayırlısı buymuş

ayrılırken ağlaya ağlaya ayrıldık ama annesinin onu yönlendirdiğini kabul etmedi hep ben nasıl istiyorsam öyle olacak dedi resmen annesi sevmek yetmiyormuş bunu anladım hala seviyorum uzun zamanda unutamıycam onu da biliyorum ama olmuyor artık gider biriylede evlenirmi bilmiyorum bundan sonra evlenen düdük olsun dedi ama evlenir duyarım bende

takma kafana hayirlisi boyleymis ewlnesen kimbilir neler olacakti dusun kurtulmussun

bende kendime öyle söylüyorum takma kafana diye hep yavaş yavaş atlatıcam bunu da hayatıma bakıcam inanıyorum ki çok daha güzel günler beni bekliyor

actıgım konu arkadasın nişanlısından ayrılma sıkıntısını terapi ye dönmüş

daha kısmetse bi 3 sene daha bekarım :) 20 yaşındayımm ee bu yaştada evliliği düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile3

herkese ii bayramlar kizlar boswerin ewlenmeyii bekarlik sultanliktir..

yaşım 26. ama en az 33e kadar bekarım nasipse :)) evlilik çekilir mi yapmayın ya ne kadar geç o kadar iyi hazır değilim de zaten çocuk gibi hissedyom hala.

oooo kızlar çekilin bakemmm biz bir evlenelim daha gençsiniz siz .valla 33 oldum hala bekarım yaaaaaa
.

Back
X