• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 gene bekar gezenler

kızlarr kendinizi asla eksik hissetmeyin üzmeyin ben inanıyorumki hepinz çok guzelsiniz ve mukkemmelliyetcisiniz kmseyi begenemiyorsunuz kolay kolay bnm çevremdekiler öyle çünkü kızlar çoknguzel paralarıda var kmseyi begenmiyolar ne gerek var diyolar allahh herkese hayırlısnı versin.komşumuz 60yaşşınd mujgan tyze ama 45 gibi gösterir hc evlenmedii. ama ben biliyorum ki konuşmalarından çok pişman oldugu anlaşılıyo çünküü çok yanlz hc kmsesi yok çoluk çocuga karşmak babane olmak isterdii eminim. bi tanıdğımda 30 yaşında falan aşırı guzel biri böle bi bakan bidaha bakar oda kimseye aşık olamıyodu tek sorun bu diyodu çok aşık olacagım yüregimi deli gbii edecek birini istyorum derdi gecenlerde duydukki evlenmişş knştuk sorduk buldumu aradgn aşkı dedikk kesinlikle buldum dedi: )

kızlarr kendinizi asla eksik hissetmeyin üzmeyin ben inanıyorumki hepinz çok guzelsiniz ve mukkemmelliyetcisiniz kmseyi begenemiyorsunuz kolay kolay bnm çevremdekiler öyle çünkü kızlar çoknguzel paralarıda var kmseyi begenmiyolar ne gerek var diyolar allahh herkese hayırlısnı versin.komşumuz 60yaşşınd mujgan tyze ama 45 gibi gösterir hc evlenmedii. ama ben biliyorum ki konuşmalarından çok pişman oldugu anlaşılıyo çünküü çok yanlz hc kmsesi yok çoluk çocuga karşmak babane olmak isterdii eminim. bi tanıdğımda 30 yaşında falan aşırı guzel biri böle bi bakan bidaha bakar oda kimseye aşık olamıyodu tek sorun bu diyodu çok aşık olacagım yüregimi deli gbii edecek birini istyorum derdi gecenlerde duydukki evlenmişş knştuk sorduk buldumu aradgn aşkı dedikk kesinlikle buldum dedi: )

yoo benım sececegım kımse bıle karsıma cıkmıyo eleme fırsatım bıle olmadı cok paramda yok

bende 24 ün içindeym ama evlenebileceğimi düşünmüyorum 3 yıllık ilişkim var ama ev yok doğru düzgün iş yok off off bekliyoruz bakalımmirmirmirmir

evdeyseniz çalışmıyosanız erkek bulmak zor . sonuçta sevgili arkdş ortamında bulunur veya iş ortamnda genelikle tabii. yada gorucu usulu. bence bu ortamı. yaratın böyle arkdş yemeklerine katılın süslenin püslenin keyifli ortamlarda guzel vakit gecirmeye çalışın farklı etkinliklere katılın .buzamanda düzgun erkekte zor : )kolay gelsin allah sziin de kalbinizi çarptıracak eve dört gözle gelmesini beklyeceğiniz insanlar nasip eder inşallah

oooo kızlar çekilin bakemmm biz bir evlenelim daha gençsiniz siz .valla 33 oldum hala bekarım yaaaaaa
.

hiç evlenmediniz mi yoksa evlenip ayrıldınız mı? yanlış anlamayın etrafımda kendi yaşımda (26) bile bekar kalmamak üzerede :(( acaba diyorum bi ben miyim evlilik istemeyen yoksa var mı benim gibi düşünenler

ben de 27 yaşındayım ben de bekarımm bu yazı da bekar geçirdim
benim de karşıma çok seçeceğim insan çıkmadı.olanlar da hep sorun oldu bişekilde.
evde olduğumdan tanışma ortamı olmuyo fazla sanırım en büyük neden bu.
sonzamanlara kadar evlenme derdinde değildim ama artık telaşlanmaya başladım yaşıtlarım bir bir gitti evdemi kaldım ne :1:
allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi

benım erkek ardasım var ama işi yok....hanı bazılarının hayatında bırı varkende ısteyenlerıde cıkar ya benım öle bı durumda olmadı belkı olsa özgüven kazanırım hanı cırkınde olmadıgımı solerler ama neden bılmıorum tamamen kısmet sanırım

bu kadar sıkıntı yapmayın bu işler yaşla olmuyor .. yalnızlık zaten allaha mahsus .. herkesin 1 kısmeti vardır elbet olur siiznde ama zamanı vardır :) ama sürekli evde oturmayın gezin arkadaşlarınızla buluşun :) mesela 3 senedir çıktığım var arkadaşım tanıştırmıştı .. nasıl nerede tanışırsınız bilmiyorum ümitsiz olmayın :) inanın bunun olacağına yeterli :)

canm benim çok haklısın biraz ortamlara girmek gerek.valla buna dikkat etcem artk ben olmicak böyle : ))

mav zamanında yaşadım ben de bunabenzer erkek arkadaşımdan önce mezun olmuştum ve o okulu bitiremiyordu bu durumda ciddi düşünemiyosun ama bi yanın artk zamanı geldi diyo falan beklemek zorlaşıyo bunlar da çok sıkıntı veriyor insana haklısın düzelir inşallah cnm..

guzellikle çirkinlikle alakası yok ki evlliğinn.: ) ne çirkinler evleniyyor guzeller bekar oluyo kısmet işi.
ama biraz kısmetinizin oluşması için ortam hazırlayın buna eve tıkılıp kalmayın: )
ingilizce bilgisayar müzik kurslarına katılabilirsin halk oyunları kurslarına katılablrsiniz bn evlenmeden önce bu kurslara çok gitmiştim çok teklif almıştım ordan bliyorum arkdş gruplarna yemeklerine çıkmaya özen gös

Back
X