Küçük Sevqilim.. Gün'e seninle , senin hareketlerini hissederek başlamak çok qüzel..
ßaban ve ben sürekli senin hayallerini kuruyoruz..opuyorumnanaktan
Seni çok merak ediyoruz ve çok seviyoruz.. :asigim:
Sana kavuşacağım ve kokunu derin derin içime çekeceğim qünü sabırsızlıkla bekliyorum..
Küçük meleğim inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde sana kavuşmamızı nasip eder..:Saruboceq:
Allaha emanetsin..
oğluşum paşam benim sen anneyı artık daha kuvvetlı tekmelerlemi uyandırıyosunnn ahh o tekmelerden babanda yese ne gusel olur ama bılıyorumkı sen benı daha cok sevıyorsun ondan ona tepkı vermıyorsunnn ona babiçkon cok kıskanıyor benıııııı bılıyormusunnnn sırf bu nedenleee
seni çok seviyoruz ve bizimle birlikte olacagın gunu iple cekıyoruzz...
rabbimin güzel mucizesi her geçen saat sana bir adım daha yaklaşmanın heyacanı içersindeyim seni çok diledim rabbimden çok şükür nasip oldu seni kucağıma alacağım ve kokunu içime çekeceğim o büyük günü sabırsızlıkla bekliyorum sağlıkla gel annemmmmmm opuyorumnanaktan
güzel kizim,prensesim Rabbim seni bize saglikla sihhatle,kavusturmayi nasip etsin.hayirli evlatlar ol bize annem.düne kadar fasulyeciktin simdi ise tekmeleri savuran koca bir kiz oldun.binlerce kez sükürler olsun Rabbime.senin varligini icimde hissetmek meger dünyanin en güzel harikalarindanmis.babanla hep seni konusur olduk annem,dünyamiz oldun sen bizim.bugün,yarin ve gelecekte ömrümüz yettigi sürece baban ve ben daima yaninda olacagimiza söz veriyorum prensesim ve seni cok ama cok seviyorum.
canımm oğlummm seni çooooooooooooookkkkkkkkkk seviyorumm..her geçen gün sana adım adım yaklaşmak öyle heyecanlıki....ama sakın acele etme nolursunnn....
hayırlısıyla,sağlıklısıyla kucağımda olacağın günlerin hayalindeyim...paşammm..
Yasir'imm.. bu qünde senin tekmelerinle qözlerimi açmak çok qüzeldi
bu hafta içi baban ve ben seni qörücez..
O kadar heyecanlıyız ki anlatamam ..
aslında ben biraz endişeliyim .. doktora qittiğimizde kötü bir şeyler duyarım diye çok korkuyorum..
inşallah herşey yolunda qidiyordur...
sen bana sıkı sıkı tutun ve mümkünse qününden önce qelme tamam mı bilmiyorumkismile
seni seviyorum içimdeki küçük adam.. :asigim:
canım oğlum sen bana her tekme attığında içimi biraz daha burkuluyor seviniyorum ama üzlüyorumda ya sana bişey olursa tutamazsam diye vicdan azabı sarıyor ruhumu biliyorum sende beni çok seviyorsun biran önce gelmek isiyorsun ama ne olur sabret bu senin için şimdi hiç iyi olmaz ben seni sapasağlam doğrup kucağıma almak istiyorum sen beni doğmadan çok üzdün be oğlum inşalalh doğduğunda hep güzel günelrimiz olur seni çok seviyorum
canımmm sen yüregımde sevgısı heyecanı özlemı hıc bıtmıyecek olansın..
senı Rabbım den cok dıledım senı cok bekledım oglum ama bunlara ragmen
günün de dogman ıcın Allah ıma dua edıyorum...
senı coook özlüyorum ınan sımdıden ıcım cız edıyor anne yüregı dedıklerını
sımdı cok daha ıyı anlıyorum... sen benım vazgecılmezımsın ..
sakın bebegım sakın korkma hıc bırseyden senı coook cook seven senın
ıcın dünyaya karsı durabılcek senı herseyden koruyacak bır annem ve bır baban var
Allah ımdan tek dılegım melegım saglıklı huzurlu bır ömür versın ve karsına hep ıyılerı cıkarması...
Ahllah ım ıcımdekı mucızeyı koru lütfen.......
Küçük sevqilimmm... yaşam kaynağımmm.. :asigim:
yarın sabah baban ve ben seni qörücez inşallahh..:Saruboceq:
az önce sen qöbüşümde cıvıl cıvıl oynarken qöbüşümü şekilden şekile sokarken
babanda oturdu büyük bir zevk ile seni izledi .. seninle konuştu..:asigim:
sen bizim aşkımızın tomurcuğusun.. :asigim:
canım bebeğim.. herşeyimmmm:asigim:
Yarın seni qörmek için sabırsızlanıyoruz
baban seni qörebilmek için işe qitmicek =) babanın yerine deden idare edicek dükkanı kaydirigubbakcemile3
inşallah seni sağlıklı bir şekilde qörürüz ve yarın sabah hastaneye mutlu qideceğimiz qibi
mutlu döneriz..opuyorumnanaktan
ben yarın qelince yine yazarım miniğim..
şimdi babanın ve benim çok uykumuz qeldi..
seni çok seviyorum .. a.s.
canım oğlum..anneciğini sakın bırakma emi..
ayrıca beni kızdıranların üzerine işemeyi unutma..ben sana göstericem onları sende intikamımızı al işe üstlerine emi kuzum..
canım bebeğimmm.. dün baban ve ben seni qördük..
o kadar tatlısın ki .. :asigim:
doktor teyzen senin qününden 2 hafta büyük olduğunu ve 1 buçuk kilo olduğunu söyledi
Maşallahı var bebeğinizin dedi
şeker yüklemesi yaptılar bana .. sen qaliba benim qibi tatlıyı çok seviceksin kaydirigubbakcemile3
ben şekerli suyu içtikden sonra qöbüşümde taklalar attın hiç durmadan kaydirigubbakcemile3
Allaha çok şükürler olsun ki şekerim de çıkmadı..
Erken doğum riskimde ortadan kalkmış kaydirigubbakcemile2
Anlayacağın dün mükemmel bir qün qeçirdik sayende çok mutlu olduk babanla
Güzel bebeğim benim Rabbim sana sağlık sıhhat versin .. inşaallah seni kucağımıza sağlıklı bir şekilde
almak da nasip olur..
Cennet Kokulum.. :asigim:
prensesim,minik zuzum her gecen gün özlemin icimde daha da büyüyor,bu kelimelerle anlatilacak birsey degil,bambaska bir duygu.gözlerimi actigim an sen varsin,kapatirken de sen.hep sen,sen sen varsin.baban ve benim icin en degerlimizsin artik.saglikla sihhatle ve zamaninda gel bebegim.seni cok seviyorum canim kizim
Canım bebeğimm.. Yasirimm..
şuan senin tekmelerini hissetmek o kadar qüzel bir şey ki anlatamam annecim..
Sen benim Miniğimm Herşeyimsin..
ama inşallah doğunca karnımdaki kadar yaramaz bir bebek olmazsın..kaydirigubbakcemile3