ay buldum merakla arıyodum gelınımın adını yıldızlı harklerle kalbımıze yazıdk oglusumla lıstede olsa noollluuuurrr olmasa nolur ama sneımı kırcam dunur yazayım gıtsın
kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:Hoşbulduk canlarım
Uğraşıyom ıkınıyom ama çıkmıyo anasını sattımın gazı
UKLAYI telefonundan tacız edıp oğrensemmıı
noluyo leynnnnnnnnnnn:roflol:UKLAYI telefonundan tacız edıp oğrensemmıı
bunun aynından benim varrr
kızlar günaydın...geçmişi okumaya dayanamadım bıraktım yarıda azcık özet geçseniz nolur sanki
benim de perşembe kontrolüm var 3lü test için ama sabredemiyorum artık ya..heleki bebeğini kaybedenleri filan duydukça iyice endişeleniyorum..haftasonu oğluma anneannesiyle bişeyler aldık, sonra düşündümki ya perşembe kontrolde bebeğimin artık yaşamadığını öğrenirsem naparız o kadar hevesle bişeyler alıyoz ediyoz..Allahım korusun..sanırım bugün telefon edip kontrolümü yarına aldırcam..
can parçalarımız bi tekmelemeye başlasalar da varlıklarından daha çok emin olsak artık.. :Saruboceq:
bu arada sana da günaydın cadıcık..
benimkide habire yelek örüyo kolleksiyon yapcammm yazın nasıl giydireceksem 30 tane yeleği:roflol:benim kaynanamlarda hiç bişey almadı.. hep annemler abimler falan alıo
günaydın tatlımmmukla cinsiyetini öğrenmiş geçmişi okuduktan sonra söyleyecekmiş. çatlatıyo bizi anlayacağın
:roflol::roflol::roflol:daemonnnnnn ukla söyleyince sende listeye yazma onu çatlat
daemonnnnnn ukla söyleyince sende listeye yazma onu çatlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?