2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım benim, süper geldi söylediklerin.
opuyorumnanaktan

0-3 aylık aldım canım..
tamam o zaman değiştireyim bari..
ama belki akşamları fln giyer kızz ağustosta eylülde falann hmm kaydirigubbakcemile2

yok askım benım ıstahımın acılmak gıbı bır luksu yok ben coooooook kıloluyum zaten allah korusun bır terslık olur kılomdan dolayı dıye korktugum ıcınde yıyemem zaten:çok üzgünüm:

anovamm sen beni uklayla karıştırdın sanırsam kaydirigubbakcemile3
bana doktorum baktı kaydirigubbakcemile3

hakkaten kızlar ukla ne yaptı acaba nerede o bugün

:roflol: ay doğru ya... senin eşin gelecekti hastaneye beraber baktırcaktınız.. karıştırdım valla ya kusura bakma canım a.s. yinede hayırlı olsun kızın... bize de doktor büyük ihtimal demişti ya eşim sürekli kızım diye seviyor bebişi valla oğluşumuz varsa çok alınmaz inşallah kaydirigubbakcemile2

hehehe kaynanayım demi :roflol:
off bu kocaları kesicem haa. bizimkide isim beğenmiyor . kaç gündür bütün isimleri saydım hepsine bir laf etti. herhalde dünya üzerinde olmayan bir ismi koymayı düşünüyor.
bu gidişle çocuğun ismini android falan koyacağız galiba :mymeka:

benimki bide almina yı begenmişti..
oda benim içime sinmedi
yabancı isim gibi böyle..
birsürü de anlamı var..
işte mina dağında açan çiçek
eski türk prenseslerine verilen isim
kaftas kadın savaşçı
al elma

falan kaydirigubbakcemile3

gitti bunu beğendi adam.. neyse sonra çisemi de begendi allahtan

efet cnm bncede süper isim:)

ozgeeeeeeeee kızzz kızın olacakmıs hayırlı olsun sekerrrrrrrropuyorumnanaktan ısmıde guzelmıs hanımefendının cısem keske bende boyle cabuk bulsam ısmını lıste yaptım nasıl secıcez bılmıyorum:1no2:

Özgecay, Cisem bence de Alminadan daha güzel. Sen geçen gün Almina düşünüyoruz deyince moralini bozmak istememiştim ama bana araba markası gibi gelmişti :). Fiat Almina

efet cnm haklısn ben anneme yokbe nerdn cıkardn öle bişi yok dedım yok yok sen hamıelsn test al yap dedı:) yapamdm bende ınatlaaa

vallaa zor oluyo secmekk.. ama hiçbişeyi begenmeyen bi kocan varsa daha kolay oluyo.. kaydirigubbakcemile3

Özgecay, Cisem bence de Alminadan daha güzel. Sen geçen gün Almina düşünüyoruz deyince moralini bozmak istememiştim ama bana araba markası gibi gelmişti :). Fiat Almina
hahahah ay doğru valla kaydirigubbakcemile3
gerçi facebookda arattım bayagı kullanan var o ismi şaşırdım bende kaydirigubbakcemile3
bence de öyle
içime sinmemişti hiç.. zaten kociş çisemi begenince hemen ona atladım.. bunu da unutturdum kaydirigubbakcemile3

çok ayıp.. kızımın ismine..

ama gerçi geçen gün su ismine de çiş gibi demenden sonra senden bunu bekliyordum..

çiş gibi miş gibi.. ben begendim koyacam delikafadulden

GÜNAYDINNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
AZsonraaaaa geleceğimmm geçmişi okuyorummmm ve cinsiyetimizi öğrendikkk :teytey:hihoyyythihoyyytsositososito
siz tahminleri yapın ben o vakte kadardaaa geçmişi bitirir gelirim bakalımmm

bu arada canım Çisem ismi bencede hoş bir isim sen beğendiyesen bencede koyyy değişik bir isimma.s.

erkek

aaa bu kadar hamile bayan merakta bırakılır mı hiç :umursamaz:
çatlatacak mısın sen bizi

uklaaaaaaaaaaa delikafadulden

erkek diyordum ben heepp...

ama sen şimdi böyle tahmin yaptırtınca yoksa kız mı diye geçirdim içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…