opuyorumnanaktansağol canım benim, süper geldi söylediklerin.
0-3 aylık aldım canım..0-3 aylık mı aldın yeni doğan mı aldın. Yenidoğan aldıysan giyebilir ama 0-3 aylık aldıysan kısa kollusuyla değiştir. Çünkü mothercare'in bedenleri diğer markalara göre oldukça büyük. Ben e bebekten bitane 0-3 aylık body aldım mothercare den aldığım yenidoğan bodysinden daha küçük valla
ahuhayat öyle deme . ben önceden öğün haricinde yemek yemezdim ama şimdi doymuyorum. azıcık kendimi tutayım diyorum olmuyor. gözümün önünde yemekler uçuşuyor.
malesef insanın iradesinin dışında olan birşey bu. seninde bir iştahın açılsın o zaman görürüm ben seni de.
anovamm sen beni uklayla karıştırdın sanırsam kaydirigubbakcemile3
bana doktorum baktı kaydirigubbakcemile3
hakkaten kızlar ukla ne yaptı acaba nerede o bugün
ye onu teyzesiiii opuyorumnanaktan
ya da kaynanası kaydirigubbakcemile3
sorma valla cok zor. ben de kocama begendirene kadar canım cıktı.. bi bunu begendi.. efendim neymiş pek kimsede olmayan isim istiyomus fln.. ay ne desem bi kulp taktı.. neyse bunda karar kıldık gibi şimdilik.. sonradan daha güselini bulmazsak ama bunu ben de cok begendim..
evet canım ya şimdilik öyle görünüyo.. duyanlar da çok begeniyo.. anlamı da güsel, böyle yumusak bir anlamı var.. çiseleyen yağmur(um)
hehehe kaynanayım demi :roflol:
off bu kocaları kesicem haa. bizimkide isim beğenmiyor . kaç gündür bütün isimleri saydım hepsine bir laf etti. herhalde dünya üzerinde olmayan bir ismi koymayı düşünüyor.
bu gidişle çocuğun ismini android falan koyacağız galiba :mymeka:
ye onu teyzesiiii opuyorumnanaktan
ya da kaynanası kaydirigubbakcemile3
sorma valla cok zor. ben de kocama begendirene kadar canım cıktı.. bi bunu begendi.. efendim neymiş pek kimsede olmayan isim istiyomus fln.. ay ne desem bi kulp taktı.. neyse bunda karar kıldık gibi şimdilik.. sonradan daha güselini bulmazsak ama bunu ben de cok begendim..
evet canım ya şimdilik öyle görünüyo.. duyanlar da çok begeniyo.. anlamı da güsel, böyle yumusak bir anlamı var.. çiseleyen yağmur(um)
benimki bide almina yı begenmişti..
oda benim içime sinmedi
yabancı isim gibi böyle..
birsürü de anlamı var..
işte mina dağında açan çiçek
eski türk prenseslerine verilen isim
kaftas kadın savaşçı
al elma
falan kaydirigubbakcemile3
gitti bunu beğendi adam.. neyse sonra çisemi de begendi allahtan
aynısı bende de oldu adet günüm ama o ay hiç ihtimal vermiyorum zaten tatilden de yeni dönmüşüm saşımı kestirdim boyattım filan bebek hiç aklıma bile gelmiyo :kedi: rüyamda erkek kardeşimle hastaneye gidiyoruz ben hamileymişim ultrasonda görüyoruz küçücük bişey annem anlatmadım bile bana dediki sen hamilemisin -tatlicadiarzu- nerden çıkardın filan dedim 3 gün sonra test yaptım pozitif. ya bu anneler bişeyide bilmesinler
vallaa zor oluyo secmekk.. ama hiçbişeyi begenmeyen bi kocan varsa daha kolay oluyo.. kaydirigubbakcemile3ozgeeeeeeeee kızzz kızın olacakmıs hayırlı olsun sekerrrrrrrropuyorumnanaktan ısmıde guzelmıs hanımefendının cısem keske bende boyle cabuk bulsam ısmını lıste yaptım nasıl secıcez bılmıyorum:1no2:
hahahah ay doğru valla kaydirigubbakcemile3Özgecay, Cisem bence de Alminadan daha güzel. Sen geçen gün Almina düşünüyoruz deyince moralini bozmak istememiştim ama bana araba markası gibi gelmişti :). Fiat Almina
bu gidişle çocuğun ismini android falan koyacağız galiba :mymeka:
çok ayıp.. kızımın ismine..
ama gerçi geçen gün su ismine de çiş gibi demenden sonra senden bunu bekliyordum..
çiş gibi miş gibi.. ben begendim koyacam delikafadulden
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrr
azsonraaaaa geleceğimmm geçmişi okuyorummmm ve cinsiyetimizi öğrendikkk :teytey:hihoyyythihoyyytsositososito
siz tahminleri yapın ben o vakte kadardaaa geçmişi bitirir gelirim bakalımmm
bu arada canım çisem ismi bencede hoş bir isim sen beğendiyesen bencede koyyy değişik bir isimma.s.
GÜNAYDINNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
AZsonraaaaa geleceğimmm geçmişi okuyorummmm ve cinsiyetimizi öğrendikkk :teytey:hihoyyythihoyyytsositososito
bu arada canım Çisem ismi bencede hoş bir isim sen beğendiyesen bencede koyyy değişik bir isimma.s.
uklaaaaaaaaaaa delikafaduldenGÜNAYDINNN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
AZsonraaaaa geleceğimmm geçmişi okuyorummmm ve cinsiyetimizi öğrendikkk :teytey:hihoyyythihoyyytsositososito
bu arada canım Çisem ismi bencede hoş bir isim sen beğendiyesen bencede koyyy değişik bir isimma.s.
günaydın 2010 haziran ayının şeker anneleri ve melekleri nasılsınız bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?