elifi anladık da zel ne elhamra.
hadı len ordaaannn
sanane ıster koyar ıster koymaz
hahayyytt guleyımde bosa gıtmesınnn
anacım kotu bısey deıl psıkolojı dılınde koruyucu ruh demek daemonn kısknanalar catlasın yegenımın gobek adı daemon
koltugun tepesıne cıkınca yakın oluyokötükedihüso
bebişşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile5 :1hug: :asigim: opuyorumnanaktan delikafadulden
süpersinn delikafadulden :teytey: :içelim: a.s. alkisalkisalkis
daemon ama internetten demin anlamına baktım bu çıktı kiminki yanlış loo anlamadımm
bebiş ben de senin yanındayım
ezel dizisinin fanatiğymiş elhamra
zel de ezel in zel i delikafadulden delikafadulden
aman sus sonra sana da çiş der bu laf etme :roflol:
bence elhamra uçan kafayla istanbula doğru uçuyor.
saklan özgee yiyecek seni delikafadulden
hepinizin bebeklerinin adı ÇİŞ gibi işte delirtmeyin nan benüüüüüüüüü:mymeka:
elhamra gecerken sen bı zahmet batmana ugra bebısıde kap gel ozgeyıde ben alayım ıkısını bırbırne baglayıp etkısız hale getırılelım su topıcte kurtulsun bunlardann..
psıkolojıde daemon yazarsanız gorurusunuz abuk sabuk yerlerden yalan yanlıs seyler ogrenmeyın psıkolojı bılımıyle ılgılı olsanız bılırdınız cahıl ınsanlar heh ehehhe heheh
elhamra gecerken sen bı zahmet batmana ugra bebısıde kap gel ozgeyıde ben alayım ıkısını bırbırne baglayıp etkısız hale getırılelım su topıcte kurtulsun bunlardann..
psıkolojıde daemon yazarsanız gorurusunuz abuk sabuk yerlerden yalan yanlıs seyler ogrenmeyın psıkolojı bılımıyle ılgılı olsanız bılırdınız cahıl ınsanlar heh ehehhe heheh
hepinizin bebeklerinin adı ÇİŞ gibi işte delirtmeyin nan benüüüüüüüüü:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?