:roflol:sengözlerimebaksanabhepinizin bebeklerinin adı ÇİŞ gibi işte delirtmeyin nan benüüüüüüüüü:mymeka:
merhaba kızlar. nasılsınız? ben bir süredir evde dinleniyordum. bugün tekrar işbaşı yaptım. beni hatırlayan var mı??? kaydirigubbakcemile3 . kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. erkek. oğlum olacak inş. . ee üçlü testleri yaptırdınız mı?
merhaba kızlar. nasılsınız? ben bir süredir evde dinleniyordum. bugün tekrar işbaşı yaptım. beni hatırlayan var mı??? kaydirigubbakcemile3 . kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. erkek. oğlum olacak inş. . ee üçlü testleri yaptırdınız mı?
kuuzm bunlar bızı kıskanıyolar sneın o muhtesem patıkleınden mahrum kalsınlarda gorsunler gunlerınıııezel diyolar
çiş diyolar banaaa
dövdülerde beni
mafoldumben
anarşist nolcekkhahaaaytt mayınlara basma gelirken ben onları daemon icin döşedim:roflol:
kızlar çorba yapacaktım ya ama sonra kararımı değiştirdim mercimekli pilav yapacağım
kuuzm bunlar bızı kıskanıyolar sneın o muhtesem patıkleınden mahrum kalsınlarda gorsunler gunlerınııı
anarşist nolcekk
selam canım e unutmadık tabiii :)merhaba kızlar. nasılsınız? ben bir süredir evde dinleniyordum. bugün tekrar işbaşı yaptım. beni hatırlayan var mı??? kaydirigubbakcemile3 . kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. erkek. oğlum olacak inş. . ee üçlü testleri yaptırdınız mı?
mercimekli köfte pardonnnnnn:roflol:
valla hatırladım desem yalan olur. rahatsız mıydın neden evde dinlendin ?? eğer öyleyse geçmiş olsun hoşgeldin yeniden. oğlunda hayırlı olsun ortalığı kızlar basmıştı biraz dengelensin topic yerimseniben
kudurdu karılar ne olcekkk:roflol:heyt neoluyor leyn burdaklava:
bebişşşşşşşşşklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
kudurdu karılar ne olcekkk:roflol:
ukla, hande bebek geliyormuş, seni de tebrik ederim...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?