- Konu Sahibi daemon
-
- #21.501
dur daha erken.. ayılamadık :ecrin_bebek:
yaaaa ama ama kaydirigubbakcemile3
valla ben de kaç gündür dur şu özgeye ihanet edim de bi hoşbeş alim diyom ama unutuyom kaydirigubbakcemile3
durun size dün hoşuma giden bişeyi anlatim..
eşim bi süredir evden çalışıyo geceleri veri girişi yapıyo gündüz de işe gitmiyo geç kalkıyo..
ne zamandır ev berbat, temizlenecek ama bi türlü fırsat olmadı..
ben de geçen gün sevgülüme dedimki, akşamları süpürge çalıştırmak olmuyo sen gündüzden evi bi süpür ben de akşam gelince silerim geri kalan şeyleri hallederim..tamam dedi..dün eve gittim baktımki bizimki evi süpürmüş yerleri vitrinleri silmiş banyoyu temizlemiş Şeniz heryeri çiçek gibi yapmış sırnaşık şey
benim de çok hoşuma gitti tabii :asigim: üstümden de bi yük kalktı :icecream:
durun size dün hoşuma giden bişeyi anlatim..
eşim bi süredir evden çalışıyo geceleri veri girişi yapıyo gündüz de işe gitmiyo geç kalkıyo..
ne zamandır ev berbat, temizlenecek ama bi türlü fırsat olmadı..
ben de geçen gün sevgülüme dedimki, akşamları süpürge çalıştırmak olmuyo sen gündüzden evi bi süpür ben de akşam gelince silerim geri kalan şeyleri hallederim..tamam dedi..dün eve gittim baktımki bizimki evi süpürmüş yerleri vitrinleri silmiş banyoyu temizlemiş heryeri çiçek gibi yapmış sırnaşık şey
benim de çok hoşuma gitti tabii :asigim: üstümden de bi yük kalktı :icecream:
kaydirigubbakcemile3gıcııkk kaydirigubbakcemile3
ne güzel..ben bu topikteki pek çok kişiyi şanslı görüyorum eşleri açısından..Allah bozmasınne tatlı :) benim eşim de dün 1.5 sene evlilikten sonra ilk defa çiçek almış bana. pazar güünü fena olup doktora gidince.. bi de erkek haberiyle gelince.... bu erkek milleti var yaaaçok fena:roflol:
ohhhhhhh maşallah
enişteye bir alkış
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ya kızlar pazar günü temizlik yaptım
yorganlarımın yüzlerini nevresimleri filan değiştirdim
evi süpür filan derken
2 gündür belimin ağrısından oturup kalkmak ta bile zorlanıyorum valla
recep sen kocanı benimkinin yanına yollasana
az biraz belki bulaşır birşleyler benimkine de
ohh ne güzel... valla benim eşimde sağolsun pazar günü ben mutfakta yemekle falan uğraştım o sildi süpürdü canım benim yaa :asigim:
ya seninkinden benimkine bişeyler bulaşırsa naniknanik "olum erkek adam böyle şeyler yapmaz" filan der kandırır kocamı kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
ömrün uzun olsun hemi
sabah sabah ilahi
ben biraz devrilmeye gidiyorumsabah 6 da zınk diye kalktım uykum geldi şimdi de delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?