2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of kızlar amma çok yazmışsınız oku oku bitiremedim en sonunda atladım son sayfaya :)

günaydın güzel göbüşleeeerrr nasılsınız bakalım bu sabah

durun size dün hoşuma giden bişeyi anlatim..
eşim bi süredir evden çalışıyo geceleri veri girişi yapıyo gündüz de işe gitmiyo geç kalkıyo..
ne zamandır ev berbat, temizlenecek ama bi türlü fırsat olmadı..
ben de geçen gün sevgülüme dedimki, akşamları süpürge çalıştırmak olmuyo sen gündüzden evi bi süpür ben de akşam gelince silerim geri kalan şeyleri hallederim..tamam dedi..dün eve gittim baktımki bizimki evi süpürmüş yerleri vitrinleri silmiş banyoyu temizlemiş heryeri çiçek gibi yapmış sırnaşık şey
benim de çok hoşuma gitti tabii :asigim: üstümden de bi yük kalktı :icecream:

Son düzenleme:
günaydın yeni gelenler..biz iyiyz sizler nasılsnız?
aslında proje hazırlamam gerek ama henüz konsantre olamadım böyle vakit geçiriyom..

ne tatlı :) benim eşim de dün 1.5 sene evlilikten sonra ilk defa çiçek almış bana. pazar güünü fena olup doktora gidince.. bi de erkek haberiyle gelince.... bu erkek milleti var yaaa çok fena:roflol:

ohhhhhhh maşallah
enişteye bir alkış

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gıcııkk kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ne tatlı :) benim eşim de dün 1.5 sene evlilikten sonra ilk defa çiçek almış bana. pazar güünü fena olup doktora gidince.. bi de erkek haberiyle gelince.... bu erkek milleti var yaaa çok fena:roflol:
ne güzel..ben bu topikteki pek çok kişiyi şanslı görüyorum eşleri açısından..Allah bozmasın

ohhhhhhh maşallah
enişteye bir alkış

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet alkış kocama alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

recep sen kocanı benimkinin yanına yollasana
az biraz belki bulaşır birşleyler benimkine de

ya kızlar pazar günü temizlik yaptım
yorganlarımın yüzlerini nevresimleri filan değiştirdim
evi süpür filan derken
2 gündür belimin ağrısından oturup kalkmak ta bile zorlanıyorum valla

ohh ne güzel... valla benim eşimde sağolsun pazar günü ben mutfakta yemekle falan uğraştım o sildi süpürdü canım benim yaa :asigim:

yaaaa kimse konuşmuyo
şiiiiiiitttttttt kızlar ses verin sesime
hımmmm sanırım millet geçmişe daldı

ya kızlar pazar günü temizlik yaptım
yorganlarımın yüzlerini nevresimleri filan değiştirdim
evi süpür filan derken
2 gündür belimin ağrısından oturup kalkmak ta bile zorlanıyorum valla

evet canım bende aynıyım azıcık ayakta iş yapayım belim kopuyor sanki.. :çok üzgünüm:

recep sen kocanı benimkinin yanına yollasana
az biraz belki bulaşır birşleyler benimkine de

ya seninkinden benimkine bişeyler bulaşırsa naniknanik "olum erkek adam böyle şeyler yapmaz" filan der kandırır kocamı kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel... valla benim eşimde sağolsun pazar günü ben mutfakta yemekle falan uğraştım o sildi süpürdü canım benim yaa :asigim:

bi alkış da seninkine o zaman alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bugün kocalarımızı göklere çıkarma günü kaydirigubbakcemile3

ben biraz devrilmeye gidiyorum sabah 6 da zınk diye kalktım uykum geldi şimdi de delikafadulden

şittt dikkat hamile var canı çeken filan olur
ohhhh devril bakalım
bende 6 da kalkıyorum hemde hergün
git yat bakalım bizde çalışalım
revamı ya bu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…