- Konu Sahibi daemon
-
- #21.541
gunaydn dedık kıslar cevap gelmedı oara işe dalmışm yaniii yuoksa dalardım muhabbeete buarada işyerıme koca poşetle geldım dukkan actım burda havucmdan bıskuvılerıme kdr vrbendn baska herkes yıyor ama opuyorumnanaktan
dün mothercare 7 li body aldım kısa kollu malüm mersin baya sıcak en çok bunlara ihtiyacı olacak. ama yanlış beden vermişler yaa. gidip bugün değiştiem bari 6-12 aylık vermişler. bakıncada çokda büyük gelmedi ama. 0-3 demiştim ama 3-6 mı alsam kızlar
ooo süper çıkmış sonucun canım..merhaba bayanlar doktordan geldim .2 li testimin sonuçlarını aldım
trisomy 21 için tahmin edilen risk 1/ 15135
trisomy 13 /18 riski 1/28943 çıktı
doktorum bir sorun olmadığını söyledi:sm_cool:
2 hafta sonra da 3 lü testin bazılarını yaptıracağım.
2 li yi atlattık hayırlısıyla.
merhaba bayanlar doktordan geldim .2 li testimin sonuçlarını aldım
dünden kalmayızdır belki de.. o kdr gerilmişim ki rüyalarıma girdi.
yok kuşum burada gerildik ya boşu boşuna dün..Ne oldu bebişim dün kötü bişey mi oldu ???
günaydın canım. erzağını toplayım geldin ha yarasın bebişine canım.
Canım bakınca büyük gelmemesi önemli değil bak üzerlerinde kilolarıda yazıyor. 0-3 zaten 6,5 kiloya kadar Bebek 3,5 kilo doğsa 3 ayda 6,5 kilo olmaz bile o yüzden 0-3 al derim ben.Mothercarein bedenleri diğer markalardan daha büyük haberin olsun.
ooo süper çıkmış sonucun canım..
benim de o sende 1/28000 görünen 1/25000 gibi bişi çıkmıştı.. süper demişti doktor..
hadi hayırlısı bakalım..
18. haftada da bana doktorum ayrıntılı us yapacakmış.. 3 lü yapacam fln demedi
hadi canım bunuda atlattın gözünaydın darısı 3 lü testine inşallah
saol cnm artkböle mecbr dukkn acacam olmdk anda mıdem bi tuhaf oluyr ehehehbebişim ıcın şişmeye karar verdım
bana da tam kapsamlı 3 lü test yapılmayacak da bazı tesler yapacağım demişti doktor
2 hafta sonraya çağırdı bakalım benim sıpanın cinsiyetide belli olacak mı ??
sağol canım bu engeli de atlattık. darısı diğer testlerimizin başına opuyorumnanaktan
gözün aydın canım...
arkadaslar hepinize günaydın.aranıza yeni katılıyorum.bende simdi domuz gribi aşısı yaptırmaya gidiyorum.yaptıranınız varmı?
dün mothercare 7 li body aldım kısa kollu malüm mersin baya sıcak en çok bunlara ihtiyacı olacak. ama yanlış beden vermişler yaa. gidip bugün değiştiem bari 6-12 aylık vermişler. bakıncada çokda büyük gelmedi ama. 0-3 demiştim ama 3-6 mı alsam kızlar
tamam canım çok sağol gidip değiştirem ben paketi açıp 2 body açtım ama değiştirirler heralde ağzı kapanan paketlerden zaten
hayırlı olsun archimim,sevindim..merhaba bayanlar doktordan geldim .2 li testimin sonuçlarını aldım
ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)yok kuşum burada gerildik ya boşu boşuna dün..
neyse geçmiş gerginliğim artık
yılbasını düşünüyom delikafadulden
hoşgeldinn a.s.arkadaslar hepinize günaydın.aranıza yeni katılıyorum.bende simdi domuz gribi aşısı yaptırmaya gidiyorum.yaptıranınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?