2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım. erzağını toplayım geldin ha yarasın bebişine canım.

Canım bakınca büyük gelmemesi önemli değil bak üzerlerinde kilolarıda yazıyor. 0-3 zaten 6,5 kiloya kadar Bebek 3,5 kilo doğsa 3 ayda 6,5 kilo olmaz bile o yüzden 0-3 al derim ben.Mothercarein bedenleri diğer markalardan daha büyük haberin olsun.

ooo süper çıkmış sonucun canım..
benim de o sende 1/28000 görünen 1/25000 gibi bişi çıkmıştı.. süper demişti doktor..

hadi hayırlısı bakalım..

18. haftada da bana doktorum ayrıntılı us yapacakmış.. 3 lü yapacam fln demedi

hadi canım bunuda atlattın gözünaydın darısı 3 lü testine inşallah

gözün aydın canım...

benim doktorumda 3lü testi yaptırmıcakmış
2li testimin sonucu çok iyi çıktığından dolayı
qerek qörmedi

günaydın canım. erzağını toplayım geldin ha yarasın bebişine canım.

saol cnm artkböle mecbr dukkn acacam olmdk anda mıdem bi tuhaf oluyr eheheh bebişim ıcın şişmeye karar verdım

tamam canım çok sağol gidip değiştirem ben paketi açıp 2 body açtım ama değiştirirler heralde ağzı kapanan paketlerden zaten

arkadaslar hepinize günaydın.aranıza yeni katılıyorum.bende simdi domuz gribi aşısı yaptırmaya gidiyorum.yaptıranınız varmı?

bana da tam kapsamlı 3 lü test yapılmayacak da bazı tesler yapacağım demişti doktor
2 hafta sonraya çağırdı bakalım benim sıpanın cinsiyetide belli olacak mı ??

hadi canım bunuda atlattın gözünaydın darısı 3 lü testine inşallah

sağol canım bu engeli de atlattık. darısı diğer testlerimizin başına opuyorumnanaktan

saol cnm artkböle mecbr dukkn acacam olmdk anda mıdem bi tuhaf oluyr eheheh bebişim ıcın şişmeye karar verdım

iyi ediyosun canım. bende çantamda taşıyorum sürekli meyva kraker şeker vs iyi oluyo çarşıya falan çıktığımda arabada atıveriyorum ağzıma

amin canım. benimkide 4 ocak yapılacak onuda atlatırsak hayırlısı ile opuyorumnanaktan

bence 3-6 al canım
doğdukların cılız olsalar bile
1 ay da toparlanıyorlar

gözün aydın şekerim

hamile 270 ben yaptırmadım ve düşünmüyorum da..aşının, ileriki evrelerde bize verebileceği zararları bilemiyoruz.acıkcası güvenim yok.hasta olmamak için maksimum seviyede dikkat ediyorum herseye..tek elimden gelen bu.

tamam canım çok sağol gidip değiştirem ben paketi açıp 2 body açtım ama değiştirirler heralde ağzı kapanan paketlerden zaten

Değiştirirler tabili zaten onları paketlemek kolay onlar halleder sen merak etme.ama çok cırlarsada üzülme en kötü kışıniçine giydirirsin. Bende pazar günü aldım 7 li body morlu pembeli çok şekerler

hayırlı olsun archimim,sevindim..
yok kuşum burada gerildik ya boşu boşuna dün..
neyse geçmiş gerginliğim artık
yılbasını düşünüyom delikafadulden
ee kızlar napcaksınız yılbaşında?planı olan var mı? yoksa evde pijama partisi mi:)
arkadaslar hepinize günaydın.aranıza yeni katılıyorum.bende simdi domuz gribi aşısı yaptırmaya gidiyorum.yaptıranınız varmı?
hoşgeldinn a.s.

ya kızlar bişey diyecem..
fena bişi öğrendim..
10 ocak buluşmasıyla ilgili :sinifsinif:
bizim burada işte kalite iyileştirme kurulu var işte biliyorsunuz her cumartesi erkenden toplantısına geliyorum.. bütün yöneticilerin toplanıp sorunların fln konusuldugu bi kurul.
geçenlerde oradan bir iki kişi arasında tartışma cıktı
genel midir de dedi ki daha buradakiler doğru düzgün iletişim kuramıyor önce onu öğrenmeniz lazım dedi.
eğitim bölümündekilere eğitim ayarlayın bu kurul için dedi.
bunlar da konaklamalı bir hafta sonu, cumartesi gidilecek, o gece kalınacak pazar akşam dönülecek..sonraki pazar da günübirlik tekrar gidilecek bi organizasyon ayarlıyor.
toplam 3 gün.
demezler mi 9-10 ocak olabilir büyük ihtimalle ilk gidiş diye..
valla yıkıldıgımın resmidir.
ay naapcam ben yaa sizin yanınıza gelmek istiyorummmm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…